Прескочи до съдържание

В коя епоха бихте искали да пътувате?

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 7.08.2017 г. в 8:38, Topfly каза:

Последно време местните хора във все повече градове се опитват да протестират срещу нашествието на туристите

Да, има такива тенденции, в Гент, например, видях ето това:
T06447.thumb.jpg.28340f3f5ddf4dc5890b0a79aa8a87a7.jpg

• 2 години по-късно ...
Публикувано:
На 2.08.2017 г. в 15:41, Topfly каза:

Най-после някой да иска да пътува и в бъдещето :) Аз лично има следната визия за бъдещето:

- Тълпите при най-известните забележителности ще се увеличат, като масово ще почне да се разпространява Fast Track където срещу допълнително заплащане можеш да минеш по по къса опашка. Очаквам и да ограничат времето през което можеш да разглеждаш дадената атракция.

- В историческите части на старите градове може да въведат такса за влизане, като и така ограничат малко потока и увеличат приходите от туризъм.

- Очаквам и да въведат физическо ограничение в един момент колко души могат да посещават дадена забележителност или част от града.

- все повече хора предварително онлайн ще си резервират достъпа до различни забележителности, като за някои може да се наложи да правиш резервация 1-2 години предварително.

Ха,на какво попаднах!

😎😎

@Topfly,🤔добре дошъл в бъдещето!🤭😙

Числата от тиража на ТОТО 2  в неделя да ми пратиш на лични,моля!🤫

Публикувано:

Я, каква интересна тема. Когато е пусната бяхме на пътуване и затова съм я пропуснала явно.
Аз искам да пътувам преди гражданската война в САЩ и пак там 70-80-те години на 19 век, и 50-те години на 20-ти век в Европа и САЩ. 

На скоро гледах един много интересен филм, по истинска история, за английски затворници, изпратени в колонията Нов Южен Уелс. Много реалистично направен филм и показваше колко трудно са оцелявали хората в тези нови колонии при сурови условия.

Невероятното пътешествие на Мери Браянт

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.