Прескочи до съдържание

Многото снимки в темата "В момента съм..."

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 36 минути , домосед каза:

Проблем има и се решава точно по този начин, по който @ruwenzogy го е решил - с оповестяването му публично, но любезно.

Абсолютно всеки има някаква граница на търпимост през колко еднакви или подобни снимки е склонен да скролне, без да превключи на друга тема или да избяга от форума. За някой този лимит е 2, за друг 200. До 2000 не съм сигурен дали изобщо някой би стигнал.

Съответно - тази тема изпълнява целта си без никаква нужда модераторите да се намесват с нови правила.

Магеланците я четат, вземат си бележка и оттук нататък действат с мярка.

Не, не е това начинът. Със сигурност границите на любезност са прекрачени, когато се препращат хора да си пишат отделни теми, от други хора, които не би трябвало да дават такива съвети. Най-сигурният начин някой да избяга от форума е като му се сложат граници какво да пише, в тема която изначално няма кой знае какви правила. А това е най-големия ужас, защото десетки пъти предпочитам еднакви снимки, от колкото някой да не пусне нищо, защото естетическата полиция ще му скочи. И тези неща къде какви ограничения има се поставят от модераторите. Любезният начин е да ми се напише лично съобщение, след това да се прецени дали има нужда от публична дискусия. 

Темата изпълни целта си, Denitsa и сигурно доста хора още, едва ли ще се осмелят да пишат повече там. Колкото и да им обяснявам, че не сте прави. За това обаче не се замисляте, важен е вашият кеф, темата да изглежда така както вие искате да изглежда. Това е тема, всеки да си сподели преживяването, бе хора. Емоционално, скучно, с еднакви снимки, с текст, без текст, така са преценили. Да не би да е тема за най-уникалните снимки на планетата, че трябва да и се въвеждат естетически правила и въобще да ги имаме такива дискусии? Влезнали са хората да споделят ентусиазма си и ще им скачате, че видиш ли от десетина снимки, някои се повтаряли! И това било правилно и редно! Сериозно ли не разбираш защо толкова агресивно се противопостарям на това? Как ще се почувстваш, ако утре някой ти напише "тия досадни, претенциозни и скучни филмови ревюта имат ли място в този форум?" Кажи ми веднага първичната ти реакция на последният ми ред. Мислиш ли, че подобни забележки са градивни?

Редактирано от Георги
  • Харесвам 19
Публикувано: (редактирано)
преди 4 часа, ruwenzogy каза:

Не се хващайте за нискокачествените снимки. Те в случая не са важното. Важното е , че хората 30 дни си правят дневник в не точната тема

Не следя супер подробно, за да знам, но все пак за мен е грубо.

Има и още нещо, когато човек е радостен и екзалтиран част от ограниченията падат,дори това му е чарът.  Предполагам тук важи "...колкото повече, толкова повече... ".

Редактирано от Asterisk
  • Харесвам 3
Публикувано:

Не е тук мястото,ако искате ми местете поста.За мен по-големият проблем е,че все още на айфон и айпад,като дам последното мнение,не ми го показва,а ме връща 5-6 мнения назад,които вече съм прегледал.Налага се да мина през всичките вече прочетени и тогава многото снимки ме отегчават,защото вече съм ги гледал.

За мен емоцията е точно тази да пусна снимка от Ди Треви в момента когато съм там,след два часа от друго значещо за мен място.В момента нова тема не бих пуснал.Дразнят ме и мен многото еднотипни снимки,но публикуващият ги явно е бил силно впечатлен и е искал да ги сподели с нас.

Събота вечер е.Влейте си по едно и се наслаждавайте на лятото.Не се дразнете с глупости!

• Харесвам 13
Публикувано:

Ако прочете човек последните няколко страници от  " в момента съм " се вижда че някой просто обсебва общата тема. С какви подбуди няма да коментирам. Безкрайно деликатно @Фичо намекна за проблема. @ruwenzogy по малко деликатно   @Roje съвсем направо. И много хора ги подкрепихме. Като в едно нормално общество. Отиваш някъде на ол инклузив и някой грабва таблата с десерта. Нормално е обществото да се намеси.  И точно така трябва. Така е редно. @домосед е напълно прав. Проблем има.  И така се решава. Така се възпитава в едно добронамерено и културно общество.  Въобще не става дума за качество на снимките или за въвеждане на някакви правила. А още по излишно е Господ да се намесва.

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 1 час, домосед каза:

Магеланците я четат, вземат си бележка и оттук нататък действат с мярка.

Уф, пък бях решила да ви зарина със снимки от Намибия при всяка възможност за нет, а сега не може. Или да рискувам и да се проявя като форумно некултурна.  :girlsigh: Имам време да помисля. :lol:

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 4 минути , Tedy каза:

Уф, пък бях решила да ви зарина със снимки от Намибия при всяка възможност за нет, а сега не може. Или да рискувам и да се проявя като форумно некултурна.  :girlsigh: Имам време да помисля. :lol:

Сакън, недей, не искам след време да ровя пак с часове в тази тема. Ако не си отворила тема Намибия, крайно време е да го направиш.

• Харесвам 4
Публикувано:

Искрено съжалявам, че се стигна до тук, ще гледам повече да не се повтаря. Обаче, никога, ама никога няма да позволя някой да налага негови си правила, колкото културно и възпитателно да го прави и колкото и хора да събере зад гърба си. Не е това начинът тук, няма и да бъде. Пише ми се лично съобщение, изразява се несъгласие с нещо, двамата го коментираме, ако е нужно го коментирам и с останалите от екипа, и ако има смисъл излизаме с предложения или директно с решения пред всички. Край на панаирите, пак съжалявам че се стигна до тук. 

• Харесвам 8
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.