krasen_denev Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Ние хапнахме в Irish House/искахме да изпием по някоя друга бира,освен яденето/ и останахме доволни.Намира се на центъра само до кръговото с фонтана.Там има още доста ресторанти и ако изберете някой от тях да споделите. 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Мерси, това ми трябваше. Ако пробваме и нещо друго и ни хареса, ще споделя. Връзка към коментар
zeny7 Публикувано: 9 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2016 Здравейте,и аз започнах подготовка за Румъния,ще бъдем в Брашов и Синая- за три дни .Дилемата е по магистралата или по Е-.... някой си до Плоещ ,пише,че няма бензиностанции и отбивки на магистралата ,дали ще е лесно да намеря отбивката за Брашов ,винетка ще поръчам по интернет във вторник /тръгваме в четвъртък/ . Приемам съвети всякакви - /ще сме само женска компания/,затова магистралата малко ме напряга ..... Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2016 (редактирано) Магистралата е само 55 км и е спокойна. Минете от там. Няма начин да се объркате в края и. Не знам за 55 км колко бензиностанции ще ви трябват. Магистралата свършва в околовръстното на Плоещ и си поемате после по пътя за Синая. Редактирано 9 октомври, 2016 от Zaro 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 9 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2016 (редактирано) Приемам съвети всякакви - /ще сме само женска компания/,затова магистралата малко ме напряга ..... Давай смело и не го мисли! Магистралата както ти е написал Zaro е малък участък,но останалия път хич не е лош,и внимавайте за скоростта,че на много места ограничението е 70 км/ч. Зареди на последната бензиностанция в България/Русе/ и не мисли за гориво.Ще ти стигне за да се върнете,освен ако не правите някакви огромни преходи/Брашов и Синая не са сред тях/. Редактирано 9 октомври, 2016 от krasen_denev Връзка към коментар
zeny7 Публикувано: 9 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2016 Благодаря много ! А за ограниченията /след каране с 50 в Черна гора 3 год.подред-само една глоба /ЩЕ СЕ СПРАВИМ ! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега