Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Целият Google начело с Tripadvisor ме убеждаваше, че превоз от летището в Бейрут до центъра на града (10 км) за под $20 не съществувал.

Естествено това ми се стори скъпо и се заинатих. В крайна сметка си намерих и букнах трансфер за $7 от http://www.cabforce.com:)

Доста добре направен сайт, предлагащ трансфери в 100 държави. Попадам за първи път на него, възможно е да има и други ценови попадения - хвърляйте му по едно око.

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Имах много ползотворен уикенд във Велико Търново, който доведе до покупката на билет до Сайпан / Северни Мариански острови. Нещо такова ме очаква през септември (в комплект с Гуам), още отсега изпадам в екстаз :)

post-1175-0-41471000-1454838974_thumb.jpg

• Харесвам 27
Връзка към коментар

Чудовищно :)

Oт там Тиниан ти е на една ръка разстояние със Star Marianas Air :crazy:

А с какво тези острови са толкова уникални, споделете? Не че не пуснах Гугъл, но ми е мъгла...

Връзка към коментар

Искам да се похваля че въпреки трудностите успяхме да отметнем едно племе от "колекцията" на Jemmy Nelsson,въпреки че те почти са си "отишли" -http://www.beforethey.com/tribe/dani

Редактирано от stefanrusev
  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Искам да се похваля че въпреки трудностите успяхме да отметнем едно племе от "колекцията" на Jemmy Nelsson,въпреки че те почти са си "отишли" -http://www.beforethey.com/tribe/dani

Скоро се надявам и ние да отметнем няколко племена от тази "колекция".

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Чудовищно :)

Oт там Тиниан ти е на една ръка разстояние със Star Marianas Air :crazy:

Само ако и ти дойдеш. Едвам те навих, нали :)

А с какво тези острови са толкова уникални, споделете? Не че не пуснах Гугъл, но ми е мъгла...

Изключително красива природа, екзотичност и отдалеченост (разбирай сравнително труден и най-вече скъп достъп). И когато изпадна вариант да скокна до там за скромните 150 евро познай до 3 пъти колко умувах :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Имах много ползотворен уикенд във Велико Търново

Искам само да кажа ,че съм голям фен на електронната музика и слушам по-специално Trance и шоуто на Armin van Buuren.Като ученик исках да стана диджей,но си останах с любовта към музиката.

Редактирано от dimitrov6
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Изключително красива природа, екзотичност и отдалеченост (разбирай сравнително труден и най-вече скъп достъп). И когато изпадна вариант да скокна до там за скромните 150 евро познай до 3 пъти колко умувах :)

Георги ,как успяваш да намираш тези оферти.Погледнах и в fly4free и secretflying и не успях да намеря такава грешка.Сподели тайните си

Връзка към коментар

Искам само да кажа ,че съм голям фен на електронната музика и слушам по-специално Trance и шоуто на Armin van Buuren.Като ученик исках да стана диджей,но си останах с любовта към музиката.

И аз искам да кажа, че миксатор на музика Numark - или какъвто там се нарича, беше първото нещо. изпратено от България, след като сина ми се премести тук. И всичко останало беше сбутано, за да му се намери място  :lol:

Аз не че разбирам, ама помня с какъв респект ме погледна сiна ми, като му казах, че познавам Балтазар, а като го набрах по телефона, беше нокаутиран... хахахаха... 

Това не знам дали се брои в графата хвалене, ама си е чистата и неподправена истина :) хаха

Връзка към коментар

Имах много ползотворен уикенд във Велико Търново, който доведе до покупката на билет до Сайпан / Северни Мариански острови. Нещо такова ме очаква през септември (в комплект с Гуам), още отсега изпадам в екстаз :)

attachicon.gifsaipan-08.jpg

Cebu имат отскоро полети до Guam, последната промоция изтече на 31-и, цената от Манила беше 240 лв. за базов двупосочен билет без вкл. багаж. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Георги ,как успяваш да намираш тези оферти.Погледнах и в fly4free и secretflying и не успях да намеря такава грешка.Сподели тайните си

Тайни няма и това не е грешка. Просто началната точка в случая е Гуам и толкова излезна билета Гуам-Сайпан-Гуам с отстъпката от Bravofly. Първоначално исках от Гуам да отскоча до Палау, но United Airlines искаха нескромните €800 за двучасовия полет до там и многократно по-ниската цена до Сайпан беше приятна изненада.

И аз искам да кажа, че миксатор на музика Numark - или какъвто там се нарича, беше първото нещо. изпратено от България, след като сина ми се премести тук. И всичко останало беше сбутано, за да му се намери място  :lol:

Ако те чуе как наричаш диджейския пулт ще те освирка. Не споменавай повече за "миксатор", че ще се изложиш стабилно  :P

Cebu имат отскоро полети до Guam, последната промоция изтече на 31-и, цената от Манила беше 240 лв. за базов двупосочен билет без вкл. багаж. 

Да, аз точно с Cebu стигам до Гуам. Ползвах обаче най-първата им промоция през ноември и тогава взех билета Манила-Гуам-Манила за 160 лв.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Тайни няма и това не е грешка. Просто началната точка в случая е Гуам и толкова излезна билета Гуам-Сайпан-Гуам с отстъпката от Bravofly. Първоначално исках от Гуам да отскоча до Палау, но United Airlines искаха нескромните €800 за двучасовия полет до там и многократно по-ниската цена до Сайпан беше приятна изненада.

Ако те чуе как наричаш диджейския пулт ще те освирка. Не споменавай повече за "миксатор", че ще се изложиш стабилно  :P

Да, аз точно с Cebu стигам до Гуам. Ползвах обаче най-първата им промоция през ноември и тогава взех билета Манила-Гуам-Манила за 160 лв.

Супер,радвам се за теб !

Връзка към коментар

Искам да се похваля, че напоследък у мен започна да се оформя страст към готвенето ! И понеже съм пътешешественик по душа - изнамирам в нета разни рецепти чрез които пак пътувам...вкусово до разни екзотични дестинации  - Тайланд, Малайзия, Китай... Почти всяка вечер сервирам разни супер вкусотии (скромен съм де, ама засега адски ми се получават рецептите признавам си   :rolleyes: ) Всички вкъщи са адски доволни и мен това страшно ме радва !!! Даже мисля да отскоча до Стамбула града голяма за някоя и друга подправка от египетския пазар  ;)

• Харесвам 15
Връзка към коментар

GUM-ROR-GUM се постига за половината на посочената цена лесно. Директни полети с багаж и кетъринг :)

Редактирано от xisba
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

GUM-ROR-GUM се постига за половината на посочената цена лесно. Директни полети с багаж и кетъринг :)

Да, и аз изрових половин цена чрез мили, но дори и €400 е доста повече от €150. Пък и часовете на полетите до Палау бяха безкрайно неудобни, което също натежа в крайния избор на дестинация :)

Връзка към коментар

В Гуaм имa професия дефлорaтор. Родителите нa женaтa нaемaт човекa и му плaщaт дa подготви щеркaтa. Товa сa едни от нaй-увaжaвaните хорa нa островa. Хaх нaвремето колко ебaвки имaше, че тaм е мястото дa се зaмине нa студентскa бригaдa(хем и сoбственост нa СAЩ).

Редактирано от Krum4ov
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• horus92
    • era123
    • Gentleman Basta
    • Мирослав Василев
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.