jungfraujoch Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август Не забравяйте,че личния живот на всички нас е различен и не подлежи на непоискани съвети и мнения! @Иван Попов,Ванка,гледай си живота,бъди все така енергичен,успешен и вдъхновен! Твоето ще си го бъде каквото и да говорят/пишат хората. @Георги Матеев,поздравления за племенницата ти и нейното бебче. Здрави и щастливи да са. 8 2 1
Иван Попов Публикувано: 6 септември Публикувано: 6 септември Да се похваля и аз малко. 🙂 Официално съм одобрен за участие в International Festival of Youth – 2026, който ще се проведе в Екатеринбург, Русия, от 11 до 17 септември 2026 г. Кандидатите са били над 113 000, а избраните участници са 10 000 души от 191 държави. Доколкото разбрах, от България сме само трима участници, така че за мен това си е доста голямо признание и много приятна изненада. Доста време кандидатурата ми стоеше в статус „under consideration“, но в крайна сметка получих официално потвърждение, че съм избран за участник. Самото участие, настаняването и храната са осигурени от организаторите, а пътуването си го организирам сам. Сега остава визата да излезе и септември — към Урал. 😄 А за билетите ще питам в друга тема. Надявам се да бъде интересно, мащабно и различно преживяване. Ако всичко е наред, после ще има репортаж от Екатеринбург. 🙂 11 31
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 6 септември Популярно мнение Публикувано: 6 септември Искам да се похваля, че благодарение на участието ми в Lion Heart Ultra 2026 (като щафета от 3-ма), изживях прекрасен сюрреалистичен момент. Аз участвах като плувец: дистанция 3км. Първо действие от трите (един е с плуване, един с колело 96км и един поема тичането от 21км). Началото 07:00. Изгревно време: около 06:45. Влизайки във водата, плувайки срещу слънцето (и като цяло си заслепен), но беше страхотно. Водата топла (за мен), прекрасно изживяване. П.с. Може би за тези, които живеят на морето, и са го правили/правят всеки ден не е нещо WOW , но аз като далеч от морето (и като усещане) , това беше WOW. П.с. За по-любопитните: резултатът ми е 1час и 20 мин (което за мен е супер доволно, че за първи път плувам толкова много наведнъж в открити води). 16 39
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега