Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не забравяйте,че личния живот на всички нас е различен и не подлежи на непоискани съвети и мнения!

@Иван Попов,Ванка,гледай си живота,бъди все така енергичен,успешен и вдъхновен!

Твоето ще си го бъде каквото и да говорят/пишат хората.

@Георги Матеев,поздравления за племенницата ти и нейното бебче.

Здрави и щастливи да са.

• Харесвам 8
  • Благодаря 2
  • Браво 1
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Да се похваля и аз малко. 🙂

Официално съм одобрен за участие в International Festival of Youth – 2026, който ще се проведе в Екатеринбург, Русия, от 11 до 17 септември 2026 г.

Кандидатите са били над 113 000, а избраните участници са 10 000 души от 191 държави. Доколкото разбрах, от България сме само трима участници, така че за мен това си е доста голямо признание и много приятна изненада.

Доста време кандидатурата ми стоеше в статус „under consideration“, но в крайна сметка получих официално потвърждение, че съм избран за участник. Самото участие, настаняването и храната са осигурени от организаторите, а пътуването си го организирам сам.

Сега остава визата да излезе и септември — към Урал. 😄 А за билетите ще питам в друга тема. 

Надявам се да бъде интересно, мащабно и различно преживяване. Ако всичко е наред, после ще има репортаж от Екатеринбург. 🙂

• Харесвам 11
  • Браво 31

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.