Радослав Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Авиокомпания: Turkish + Philippine Airlines Маршрут:: София - Манила Цена:: 384 Валута: €Примерна дата на излитане:: 9.11.2016 Примерна дата на връщане:: 25.11.2016 Сайт за резервиране:: liligo.fr Една доста приятна цена с нормални престои. Има и други дати за ноември, но си трябва ровене. 19 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Цената е трепач , предвид липасата на хамалогията из Дубай + вкл. нормален багаж 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Погледнах , че през eDreams е с Visa Entropay , а през bravofly e 384 eвро с Mastercard Debit. 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Точно съм на вълна Филипини, но ще чакам следващото промо. Температурите през ноември в България са още поносими. :D 1 Връзка към коментар
malDivka Публикувано: 2 януари, 2016 Сподели Публикувано: 2 януари, 2016 Супер оферта, само че Ноември , живот и здраве съм в обратна посока... а така ме интересува промо за Филипини ... И аз за следващия път! Връзка към коментар
Mitko Публикувано: 6 януари, 2016 Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 (редактирано) Интересно тази комбинация Търкиш + Филипините еъруейс това един билет ли се води ? Цените все още са вилидни . Редактирано 6 януари, 2016 от Mitko Връзка към коментар
EmilD Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Ноември може да има още дъждове там ако не се лъжа. От Декември е сухия сезон:http://www.lonelyplanet.com/philippines/weather Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Доста , хора пътуваха сега през ноември. Връзка към коментар
EmilD Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 С турските авиолинии има цени от 650Е за Манила от сега до Април някъде. Не са блестящи но сезона е топ сега и се чудя дали да не се пусна натам с жената и бебока. Ако някой измисли по-добри да свирка - флексъбъл съм на дати и престой (образно 10-14 дни) от сега до края на Март Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 С турските авиолинии има цени от 650Е за Манила от сега до Април някъде. Не са блестящи но сезона е топ сега и се чудя дали да не се пусна натам с жената и бебока. Ако някой измисли по-добри да свирка - флексъбъл съм на дати и престой (образно 10-14 дни) от сега до края на Март Чакай края на месеца евентуално промоцията на Cebu Pacific. Ако няма такава, тия цени от порядъка на 650€ няма да ти избягат със сигурност. Връзка към коментар
EmilD Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Благодаря, Георги. А за Цебу от къде да ги прихвана от София, че те до нас полети не правят доколкото виждам. Видях варианти преди дни през Дубай (до там с Wizz) или Доха но не излизаше сметката много Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 Точно от Дубай. Миналата година много хора летяха за смешни пари при тази промоция. Връзка към коментар
EmilD Публикувано: 9 януари, 2016 Сподели Публикувано: 9 януари, 2016 На тези пичове през ден и часове им е недостъпен сайта но ще се пробвам да се абонирам за промоците ако има вариант. Ако някой бъде алармиран нека пише, моля Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Преместих последните мнения, относно билети до Манила от катарската промоция в по-точната тема. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега