Прескочи до съдържание

Ориентировъчни поръчки на календарите ни за 2017

Препоръчани мнения

Публикувано:

След като вече станаха ясни снимките, събирам ориентировъчни поръчки за календарите ни за 2017. 

Цената не се очаква да се промени: около 5лв за настолния и 12лв за стенния. 

Ще се радвам, ако можете да заявите предварително дали имате желание да купите някой от календарите на тази или подобна цена.

Тази предварителна заявка не ви обвързва с нищо и не се брои за поръчка, просто е добре да имаме груба бройка за да знаем колко тираж да поръчаме. Ако не желаете да пишете публично, може да ми изпратите лични съобщения тук, както и на имейл admin маймунка magelanci.com

Благодаря предварително.

Публикувано:

Един настолен за мен. А получаването как става, че аз за първи път поръчвам.

Или по еконт, или на живо ако дойдеш на някоя среща :)

За чужбина също има варианти. 

Публикувано:

Дай инфо за чужбина.

Плаща се по Paypal, пращам препоръчано с български пощи. Доставката миналата година не беше нещо кой знае какво, само дето пратката до Бразилия потъна нейде из пощенските дебри. 

Практиката показва, че и доста чужденци или се връщат около Коледа, или някои родинини им отиват на гости, намира се начин :)

Публикувано:

еееее, добре, тогава дано имам късмет.

Може би не е станало ясно, не е до късмет. Просто кои снимки са в големия и кои в малкия ще стане ясно на малко по-късен етап. Но няма да има различни тиражи с различни снимки, просто в големия календар ще са едни, в малкия други. 

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.