Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2018: Правила, участие и срокове

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, ruwenzogy каза:

Не намирам отговора, трябва ли да се пише за кой месец е снимката, че после да се има класации по месеци, или се гласува ънблок, и после първите снимки се разпределят по месеците по усмотрение на' водещите'

Нямаме разделени по месеци тази година. Гласуването ще е на два етапа, с всички снимки накуп. Първият етап ще е харесване кои снимки да продължат напред, вторият ще е анкета каквато беше предишните години. 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

До крайният срок остават по-малко от 24 часа. Не съм сигурен дали ще бъде удължаван както предишните години, така че не рискувайте :)

Три пъти тръгвам да пиша лек спойлер, три пъти го изтривам. Не искам да влиая на решението да качите или не снимки по никакъв начин :)

Публикувано:

Качих три снимки, приети са. Входът за снимки все още е достъпен, изкушавам се метна още две, с риск да злоупотребя с благоразположението и доброто настроение на админа :lol: :girlcrazy:.

Публикувано:
В момента, Ann каза:

Качих три снимки, приети са. Входът за снимки все още е достъпен, изкушавам се метна още две, с риск да злоупотребя с благоразположението и доброто настроение на админа :lol: :girlcrazy:.

Ще прегледам накрая дали всеки е спазвал ограничението за 3 одобрени снимки и ще трия допълнителните, ако е нужно, но ако ти е мерак, опитай :)

Публикувано:
преди 14 часа, Георги каза:

Три пъти тръгвам да пиша лек спойлер, три пъти го изтривам. Не искам да влиая на решението да качите или не снимки по никакъв начин :)

Аз лично нямам търпение да видя селекцията :) 

Публикувано:
преди 2 часа, П.Кръстев каза:

До 00:00 часа ли е крайния срок?

преди 2 часа, Георги каза:

Засега да. 

@Георги, Айде, пускай кепенцата. Кой качил снимки, качил... - "Кака се омъжи..." :)

За @П.Кръстев, знам че ще направиш изключение - та нали ще сложи някой водопад или "извънземен" пейзаж от Исландия. :lol:

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Срокът няма да бъде удължаван. Тази вече приключва набирането на снимки, утре е ден за корекции по отвхърлените снимки, а в сряда почваме първи етап на гласуването. За него ще пиша по-подробно по-късно довечера или утре. Знам, че обещах регламента да е изцяло ясен 5 дни предварително, но имам резонна причина да изчакам да видя колко ще са кандидатите. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Набирането на снимки за календара на magelanci.com за 2018 приключи. 163 снимки имаме, за още една изчаквам редакция за да влезне в правилата. 

Първи етап на гласуване както казах и по-рано ще е с "харесвания". Гласуването ще продължи седмица и най-харесваните 70 снимки ще продължат към финалното гласуване, което вече ще е с анкета. Дневната бройка на позволени харесвания е вдигната по този повод, но от сега ви предупреждавам - изборът ще е жесток и ви призовавам да бъдете максимално критични в харесванията си!

Кандидатурите ще станат видими след като изчакам редакцията на последната снимка, няма причина да не почнем още утре, но най-късно в сряда сутрин българско време ще отворим линиите за гласуване.  

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)

Дневната бройка на позволени харесвания е вдигната по този повод

И тя е?

Дойде ли редактираната снимка? :smile3:

Редактирано от Фичо
Публикувано:

Дневната бройка на позволени харесвания е вдигната по този повод ...

Абе и аз забелязах нещо такова като се развихрих с харесвания из "В момента съм" и не си достигнах обичайния горен лимит, ама реших, че така ми се е сторило ... :)

• Смея се 2
Публикувано:
преди 36 минути , Фичо каза:

И тя е?

Беше 100, стана 200. Достатъчно щедро :)

преди 38 минути , Фичо каза:

Дойде ли редактираната снимка? :smile3:

Още не, за съжаление. Ама ще изчакаме още малко :)

преди 21 минути , Брани каза:

Абе и аз забелязах нещо такова като се развихрих с харесвания из "В момента съм" и не си достигнах обичайния горен лимит, ама реших, че така ми се е сторило ... :)

Ти внимавай, че да не се наложи да гласуваш в два поредни дни. 

• Смея се 1
Публикувано:

Темата със снимките е вече публична. Харесвайте на воля, но и с критичен поглед. 

Ще повторя и тук основните правила и насоки за този рунд на гласуване:

• Гласувате с "харесвания" на всяка снимка, която бихте желали да видите в календара. Няма ограничение в броя снимки, които може да харесате, но бъдете критични!
  • Обърнете внимание на всички снимки. Знам, че е изморително и са над 100, но последните в списъка заслужават вашето внимание точно колкото и първите. 
  • Единствената валидна реакция при преброяване на гласовете е обичайното харесване, с тази иконка, другите реакции ще бъдат игнорирани: image.png
  • СИЛНО ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО е по възможност да гласувате само от настолен компютър или лаптоп. Дайте необходимото уважение на снимките като ги прегледате на голям екран. 
  • Краен срок за гласуване: 04.10.2017, 23:59 българско време
  • 70 снимки с най-много харесвания продължават до следващия етап.

Тази тема може да остане за свободни дискусии, но моля да внимаваме да не влияеме с коментарите си на избора на другите. 

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Май беше по-добре "харесванията" да не се виждат засега, за да не се влияят хората...  А снимките са страхотни!  Категорично по-добри от предишните години! :)

• Харесвам 9
Публикувано:

аз мисля че не трябва да може да си харесваме собствените снимки...

преди 8 часа, Rumiana каза:

Май беше по-добре "харесванията" да не се виждат засега, за да не се влияят хората...  А снимките са страхотни!  Категорично по-добри от предишните години! :)

подкрепям...изобщо мисля че трябва да е пълно затъмнение колко са харесванията за съответната снимка...

• Харесвам 5
Публикувано:

Да, възможността за гласуване за свои снимки е малко кофти, но това и преди го е имало. Виждането на броя харесвания е за първи път, но това ще бъде само в първия кръг, втория кръг отново ще е анкета и няма да се знае кой печели до края.

• Харесвам 1
Публикувано:

Гласувах и аз, като се опитах да бъда максимално обективен за снимките, преценявайки дали би била подходяща за календар, как е обработена и т.н.

• Харесвам 4
Публикувано:

Няма техническа възможност да се спре показването на харесванията. Същевременно по този начин гласуването е много по-лесно, от колкото в анкета. Приемете го като един вид компромис, чрез който да направим първоначалната селекция до 70 снимки. 

За гласуването за собствени снимки всяка година има дискусии :) Освен, че е невъзможно да се ограничи технически, аз лично не виждам проблем да гласувате за вашите снимки. 

Публикувано:
преди 19 часа, Георги каза:

Беше 100, стана 200. Достатъчно щедро :)

Още не, за съжаление. Ама ще изчакаме още малко :)

Ти внимавай, че да не се наложи да гласуваш в два поредни дни. 

Ето, ограничаваш ме да харесвам мнения и да пръскам позитивизъм с пълни шепи и после хората се чудят защо ме избива на хейтърство. :)

Иначе за гласуването не се притеснявам, чуквам си три лайка на моите и съм готов на тоя етап!

• Харесвам 6
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 5 минути , Брани каза:

...

Иначе за гласуването не се притеснявам, чуквам си три лайка на моите и съм готов на тоя етап!

Аз ще се самоогранича до 24, вкл. трите. :) 

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:

Понеже се лигавя в сериозна тема, реших за нужно да уточня все пак, че не намирам за много уместно гласуването за собствени снимки ;)

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.