obsession Публикувано: 4 септември, 2017 Публикувано: 4 септември, 2017 Роси 777, невероятни места, показани чрез прекрасни снимки, благодаря ти!!! 3 1
mary_shery Публикувано: 4 септември, 2017 Публикувано: 4 септември, 2017 (редактирано) Трогир, Хърватия (да се избягват месеците юли и август заради големите тълпи) Редактирано 4 септември, 2017 от mary_shery 18
jungfraujoch Публикувано: 4 септември, 2017 Публикувано: 4 септември, 2017 Симпатичното градче Меерсбург-Бавария 17
Роси 777 Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 В тази класация бих добавила и Monte - Carlo Монако 17
mary_shery Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 Няколко очарователни малки градчета в Чехия Карлови вари 12
mary_shery Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 Приказният Чешки Крумлов 17 4
elenitta Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 (редактирано) Днес съм на тема Холандия Giethoorn Marken Редактирано 5 септември, 2017 от elenitta 19 1
jungfraujoch Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 преди 57 минути , elenitta каза: Днес съм на тема Холандия Giethoorn Marken Giethoorn-мечтата ми! 2
elenitta Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 преди 5 минути , jungfraujoch каза: Giethoorn-мечтата ми! И моята сбъдната мечта! Страхотно е! Съжалявам единствено за времето, защото беше студено, валя ни градушка докато се разхождахме с лодката и не успях да му се насладя. Искам пак 4
jungfraujoch Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 Приказно красивото градче Рингерберг в Швейцария преди 10 минути , elenitta каза: И моята сбъдната мечта! Страхотно е! Съжалявам единствено за времето, защото беше студено, валя ни градушка докато се разхождахме с лодката и не успях да му се насладя. Искам пак Надявам се и моята мечта да бъде реалност! 12
Crazy Horse Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 На 9/2/2017 в 14:56, master_of_germs каза: @Crazy Horse, отпреди няколко дни се чувствам много възторгнат по Куенка, че нали там финишира един етап от Обиколката на Испания. Обаче ме интересува, дали ти или някой друг магеланец е минавал точно по тоя път, по който мина колоездачната колона. През парка Torcas de palancares y tierra muerta. На двайсетина километра от Куенка е. Не съм и предполагал, че в Европа може да се види такъв пейзаж! Съжалявам, че спамя в темата за малките градчета, но около въпросните малки градчета често има и природни красоти, което ги прави още по-привлекателни за мене. Master_of_germs, не съм ходил там, само в Куенка, но Испания има много красиви места, наистина. На 9/3/2017 в 9:27, Dani Magelan каза: Да бе! На вас очите ви са само в бирите! Е, може би ... от известна възраст нататък. Дани, ще ти издам една тайна, няма такава възраст! А, по темата, ето пълен списък на най-красивите испански градчета и села изготвен от моя студентка по провинции. • Cantabria: Castro, Castro Urdiales, Bárcena Mayor, Potes, Santillana del Mar, Carmona, Liérganes, Laredo, Comillas, Cartes • Asturias : Cudillero, Llanes, Luarca, Deba, Ribadesella, tazones, Lastres, Avilés, Potes • Girona : Cadaqués, Rosas, Peratallada, Beget, Besalú, Santa Pau, Pals • Tarragona : Siurana ,El Roc de Sant Gaietá en Torredembarra, Montblanc • Cádiz : Vejer de la Frontera, grazalema, Olvera, arcos de la frontera, Setenil de las bodegas • Málaga : Frigiliana, Ronda, Mijas • Granada: Salobreña, Capileira-Pampaneira • Jaén: Cazorla, Baeza, Ubeda • Almería : Mojácar • Córdoba : Hornachuelos, Priego de Córdoba • Huelva : Almonaster La Real, Niebla • Huesca :Alquézar, Ansó, Torla, Aínsa, Roda de Isábena, Anciles junto a Benasque • Badajoz :Jerez de los caballeros, Mérida, Olivenza • Cáceres : Hervás, Trujillo, Guadalupe, Valencia de Alcántara, Alcántara, Garganta la Olla, Jaraiz y toda la zona de la Vera, Jerte, Plasencia • Zaragoza :Sos del Rey Católico, Uncastillo, Daroca • Teruel : Albarracín, Rubielos de Mora, Mora de Rubielos, Valderrobres y Mirambel, Alcañiz, La Iglesuela del Cid, Puertomingalvo • Vizcaya : Lekeitio, Plentzia, Getxo, Bermeo, Balmaseda • Álava: Laguardia, Salinillas de Buradón • Guipúzcoa : Pasajes de San Juan, Getaria, Hondarribia, Zarautz • La Rioja : Briones • Navarra: Sanguesa , Ochagavia, Olite, Ujue, Lerga, Artajona,la Foz de Lumbier • La Coruña: Betanzos • Pontevedra : Baiona, Combarro, Cambados, Tui • Galicia: Mondoñedo, Vilanova dos Infantes, Viveiro, Castro Caldelas, Ribadavia, Pontedeume, Cebreiro • Baleares : Soller, Valldemossa • Menorca : Binibeca, Fornells • Canarias: La Orotava • Valencia : Gualalest, Bocairent • Alicante : Altea, Cocentaina • Castellon : Peñiscola, Morella • Burgos: Frías, Covarrubias, Santo Domingo de Silos, Carrión de los condes, Peñaranda de Duero, Santa Gadea del Cid • Segovia: Coca, Pedraza, Turégano, Ayllón, Cuellar, Sepúlveda • León: Ponferrada, Astorga, Castrillo de los Polvazares, Peñalba de Santiago, Villafranca del Bierzo, Santiago Millas Salamanca : La Alberca, Miranda del Castañar, Ciudad Rodrigo, Mogarraz, Candelario Soria: Medinaceli, Calatañazor, Berlanga de Duero, Rello, Gormaz, Caracena Ávila: Madrigal de las altas torres Palencia: Carrión de los condes Valladolid: Urueña Madrid: Aranjuez, Patones de Arriba Albacete : Villarrobledo Guadalajara : Valverde de los Arroyos, Sigüenza, Atienza, Molina de Aragón, Pastrana, Brihuega • Ciudad Real: Almagro • Toledo : Oropesa • Cuenca: Alarcón Магеланци, супер сте! Толкова идеи за пътешествия из Европа ми давате! А, за фестивалите в Испания ще пусна отделна тема малко по-късно. 9 6 5 1
liliya Публикувано: 5 септември, 2017 Публикувано: 5 септември, 2017 преди 4 часа, jungfraujoch каза: Giethoorn-мечтата ми! Любимо място 5
Роси 777 Публикувано: 6 септември, 2017 Публикувано: 6 септември, 2017 (редактирано) преди 11 часа, elenitta каза: И моята сбъдната мечта! Страхотно е! Съжалявам единствено за времето, защото беше студено, валя ни градушка докато се разхождахме с лодката и не успях да му се насладя. Искам пак Giethoorn .....и в моя списък от мечти го има . Пролетта прогнозите за лошо време объркаха плановете ми за Холандия , даваха го 10 дъждовни дни .....и рязко сменихме посоката към Португалия , която въпреки слънцето не ми допадна много преди 6 часа, liliya каза: Любимо място Благодаря ти ,точно от тази тема си го бях набелязала това селце Редактирано 6 септември, 2017 от Роси 777 3
jungfraujoch Публикувано: 6 септември, 2017 Публикувано: 6 септември, 2017 преди 7 часа, liliya каза: Любимо място И на мен ми е любимо!Без да съм го посетила,дано да е скоро.Темата ти е страхотна! 1
iaia_mama Публикувано: 6 септември, 2017 Публикувано: 6 септември, 2017 Чудесна тема - аз определено много си падам по малките градчета и направо "мра" да хапвам-пийвам (релакс кафе+торта, вечеря, закуска) и нощувам в такива, особено в такива с природа, чар и атмосфера Със сигурност няма да мога (нямам време) да свалям снимки от дисковете си, но ще дам и аз своята лепта Обераммергау (Бавария, която ми е много любима дестинация) 15
jungfraujoch Публикувано: 6 септември, 2017 Публикувано: 6 септември, 2017 @iaia_mama,нямам думи за тази красота! +торта си е направо задължително! 1
Девора Публикувано: 6 септември, 2017 Автор Публикувано: 6 септември, 2017 С удивителни снимки и впечатляващо качество сте напълнили темата, много красота! Като допълнение към живописните градчета в Бавария добавям и Фюсен. Извинявам се за качеството, правени са с телефон... 17
iaia_mama Публикувано: 6 септември, 2017 Публикувано: 6 септември, 2017 Ето го и Грайнау, пак в Баварските Алпи. Силно го препоръчвам на всеки, който има нужда от няколко дни спокойствие и релакс. Изключително приятно местенце, на 5км от Гармиш Партенкирхен, в подножието на връх Цугшпитце. На 3км от градчето е невероятно красивото езеро Айбзее. И не на последно място - идеална отправна точка към каньона Хьолентал, към "Мечата гора" с мнооого диви ягоди край пътеките, към Алпшпитце, Цугшпитце и т.н. 21 1 1
Девора Публикувано: 6 септември, 2017 Автор Публикувано: 6 септември, 2017 И по случай празника днес ще ми се да добавя един български град - Пловдив, който не е от най-малките, но пък притежаващ много чар и атмосфера! Снимките са от разходката ни днес и въпреки, че сме пловдивчани рядко успяваме да се насладим на чудните местенца, които ни предлага. 15 1
iaia_mama Публикувано: 6 септември, 2017 Публикувано: 6 септември, 2017 Пускам още едно градче от друго мое любимо място и бЕгам да готвя, че иначе мен ще ме ядат за вечеря Или: тихи, много често дори пусти улички, отлично вино и вкусно сиренце, както и великолепни гледки от терасите. С една дума: Пиенца. Къде? Разбира се в Тоскана 16
christuff Публикувано: 6 септември, 2017 Публикувано: 6 септември, 2017 Като стана въпрос за Тоскана,мисля няма как да минем без San Gimignano. Ето и едно в Германия,близо до Щутгарт-Esslingen. 23 1
liliya Публикувано: 6 септември, 2017 Публикувано: 6 септември, 2017 преди 12 часа, Роси 777 каза: Giethoorn .....и в моя списък от мечти го има . Пролетта прогнозите за лошо време объркаха плановете ми за Холандия , даваха го 10 дъждовни дни .....и рязко сменихме посоката към Португалия , която въпреки слънцето не ми допадна много Благодаря ти ,точно от тази тема си го бях набелязала това селце Има ли желание , има и начин. Живи и здрави само да сме , че да можем да реализираме мечтите си и да посетим любимите си местенца. В момента ми е сложно да тегля снимки от Гугъл фото за да кача тук, но след като приключи ваканцията ни и аз ще дам своята лепта от моята колекция. Макар , че като си помисля , всяко малко градче или селце от Средиземноморието спокойно влиза в настоящата класация. Снимките на всички са повече от прекрасни. преди 11 часа, jungfraujoch каза: И на мен ми е любимо!Без да съм го посетила,дано да е скоро.Темата ти е страхотна! Благодаря. Ние ходихме около 06.05. и уцелихме супер време. Пожелавам и на вас да е слънчево и топло:) , за да се насладите на 100% на красотите в NL. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега