Гост Публикувано: 14 септември, 2018 Публикувано: 14 септември, 2018 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Много хубаво казано е всичко! Много интелигентно, много премерено! Браво на @Здравко Ангел! Беше ми удоволствие! Благодаря! 🙂 @Георги, защо не смениш темата като Магеланци в пресата? И други ще има, сигурна съм! 🙂
akair Публикувано: 14 септември, 2018 Автор Публикувано: 14 септември, 2018 32 minutes ago, Rainy said: Беше ми удоволствие! Благодаря! 🙂 @Георги, защо не смениш темата като Магеланци в пресата? И други ще има, сигурна съм! 🙂 в пресата или в медиите... 2
Гост Публикувано: 14 септември, 2018 Публикувано: 14 септември, 2018 преди 2 минути , akair каза: в пресата или в медиите... Офффф... мислех Медиите и по неясни причини съм написала пресата - нямам идея защо! 🤔 Благодаря!
Marusinka Публикувано: 14 септември, 2018 Публикувано: 14 септември, 2018 On 5/4/2018 at 2:12 AM, Георги Матеев said: Този път ми отпуснаха цели 18 минути Пропусналите живото предаване може да гледат записа на http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/neobichajnata-nova-godina-na-pateshestvenika-dj-balthazar-v-afganistan.html О, не!!! Не мога да повярвам, че Георги Матеев е DJ Balthazar!!!! Преди да стане инцидентът в Индиго, ходих супер често от Пловдив до София уикендите на парти да те слушам. После почнаха да искат лични карта и не ме пускаха. Така се развълнувах! Обожавам работа ти!!! 3 1 8
noshtna_ptica Публикувано: 14 септември, 2018 Публикувано: 14 септември, 2018 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Много хубаво казано е всичко! Много интелигентно, много премерено! Браво на @Здравко Ангел! И на мен много ми хареса! Но тайно се надявах да се чуе нещо и за Северно сияние, много страдам за него... 1
Georgie Публикувано: 15 септември, 2018 Публикувано: 15 септември, 2018 (редактирано) @Георги Матеев,много увлекателно и интересно разказваш!Чудесно интервю! П.П.И аз като @Marusinka,сравнително скоро научих от друг съфорумник,с когото се срещнахме в Израел,че другото ти име е DJ Balthazar.:) Редактирано 15 септември, 2018 от Georgie 1 1
Crazy Horse Публикувано: 15 септември, 2018 Публикувано: 15 септември, 2018 Браво, Здравко Ангел! Много интересно интервю и остроумни отговори!
chandni Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 Кхъъъ, кхъъм! Магеланци май пак са били по медиите 12 2
Емика Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 На 7.11.2018 г. в 12:07, chandni каза: Магеланци май пак са били по медиите Ще се ходи пак на кино в Дома на киното! Чакаме вест от @Здравко Ангел😀 1
Емика Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 На 7.11.2018 г. в 12:34, Goal & Boss каза: Позор! да си вървя с биричка в едната ръка, с печено от прасенце в другата, пред часовника, и да ми викат позор, позор, позор.....
Граф Вронски Публикувано: 20 януари, 2019 Публикувано: 20 януари, 2019 (редактирано) Здравейте, мисля, че човекът от тази статия "Вилиан Стефанов: Води ме любопитството, желанието за откриване и разбиране на непознатото" е същият и от това пътуване, маркирано във форума, т.е. @vilian . 🙂 Редактирано 20 януари, 2019 от Граф Вронски 6
wilks Публикувано: 1 февруари, 2019 Публикувано: 1 февруари, 2019 Днес, в предаването "Преди обед" по bTV, гост в рубриката за пътешественици беше Валентин Илиев, познат на някои от нас като @Valle от форума (за съжаление вече спрял активното си участие тук). В интересния му разказ може да чуем впечатленията от някои от последните му пътувания по света, и по-конкретно от това във Венецуела и най-високият водопад Анхел, както и много други любопитни факти и истории. Приятно гледане, и слушане Вальо в "Преди обед" https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/pateshestvie-do-asfaltovo-ezero-i-naj-visokija-vodopad-v-sveta.html 18
Йосиф Милчов Публикувано: 1 февруари, 2019 Публикувано: 1 февруари, 2019 От участието ми на 28.01.2019 в предаването "Нощен Хоризонт" на БНР. Говорим си за музика, не за пътувания. Който му е интересно да го чуе цък. 12
Фил Публикувано: 1 април, 2019 Публикувано: 1 април, 2019 На 1.02.2019 г. в 17:03, wilks каза: Днес, в предаването "Преди обед" по bTV, гост в рубриката за пътешественици беше Валентин Илиев, познат на някои от нас като @Valle от форума (за съжаление вече спрял активното си участие тук). В интересния му разказ може да чуем впечатленията от някои от последните му пътувания по света, и по-конкретно от това във Венецуела и най-високият водопад Анхел, както и много други любопитни факти и истории. Приятно гледане, и слушане Вальо в "Преди обед" https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/pateshestvie-do-asfaltovo-ezero-i-naj-visokija-vodopad-v-sveta.html А пък още по-добре можете да се запознаете с впечатленията му за това и други пътувания ... на раздумка по време на полет И май трябваше да предам поздрави на някого, като че ли на @bronco 17
Гост Публикувано: 1 април, 2019 Публикувано: 1 април, 2019 (редактирано) На 1.02.2019 г. в 15:03, wilks каза: Днес, в предаването "Преди обед" по bTV, гост в рубриката за пътешественици беше Валентин Илиев, познат на някои от нас като @Valle от форума (за съжаление вече спрял активното си участие тук). В интересния му разказ може да чуем впечатленията от някои от последните му пътувания по света, и по-конкретно от това във Венецуела и най-високият водопад Анхел, както и много други любопитни факти и истории. Приятно гледане, и слушане Вальо в "Преди обед" https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/pateshestvie-do-asfaltovo-ezero-i-naj-visokija-vodopad-v-sveta.html Сега виждам публикацията... Жалко, че не публикува повече Валентин. Какъв интересен маршрут... И предаване 🙂 Редактирано 1 април, 2019 от Гост
temporary Публикувано: 1 април, 2019 Публикувано: 1 април, 2019 На 1.02.2019 г. в 17:03, wilks каза: Днес, в предаването "Преди обед" по bTV, гост в рубриката за пътешественици беше Валентин Илиев, познат на някои от нас като @Valle от форума (за съжаление вече спрял активното си участие тук). В интересния му разказ може да чуем впечатленията от някои от последните му пътувания по света, и по-конкретно от това във Венецуела и най-високият водопад Анхел, както и много други любопитни факти и истории. Приятно гледане, и слушане Вальо в "Преди обед" https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/pateshestvie-do-asfaltovo-ezero-i-naj-visokija-vodopad-v-sveta.html Вальо е голяма загуба за форума. Респект пред него! 8
Mary Публикувано: 29 април, 2019 Публикувано: 29 април, 2019 И още един магеланец в медиите - @Guinness "Да колекционираш спомени..." 16 2
akair Публикувано: 29 април, 2019 Автор Публикувано: 29 април, 2019 1 hour ago, Mary said: И още един магеланец в медиите - @Guinness "Да колекционираш спомени..." Някой в bTV май редовно прехвърля малгеланци.ком и започнаха да канят наред 🙂 7 4
Tedy Публикувано: 29 април, 2019 Публикувано: 29 април, 2019 преди 6 минути , akair каза: Някой в bTV май редовно прехвърля малгеланци.ком и започнаха да канят наред 🙂 И мен ме каниха в Преди обед. 😃Точно бях кацнала от Белиз и ми писаха от предаването. Тогава отказах, че бях ужасно уморена, но уговорката си остава. В петък имат рубрика за пътешественици и всяка седмица канят интересни хора. 12 1
akair Публикувано: 29 април, 2019 Автор Публикувано: 29 април, 2019 Just now, Tedy said: И мен ме каниха в Преди обед. 😃Точно бях кацнала от Белиз и ми писаха от предаването. Тогава отказах, че бях ужасно уморена, но уговорката си остава. В петък имат рубрика за пътешественици и всяка седмица канят интересни хора. Което само потвърждава теорията 🙂 С целия форум тук, имат гости за години напред... (ще чакаме всички твоето гостуване - ще е супер интересно!) 6 1
Tedy Публикувано: 29 април, 2019 Публикувано: 29 април, 2019 преди 26 минути , akair каза: Което само потвърждава теорията 🙂 С целия форум тук, имат гости за години напред... (ще чакаме всички твоето гостуване - ще е супер интересно!) При мен контакта стана чрез фейса, човекът ми следи постовете известно време, но може и Магеланци да наглеждат. Благодаря! Аз съм притеснителна, но темата ми допада, а и имам много да разкажа. 11 1
Травеолани Публикувано: 5 май, 2019 Публикувано: 5 май, 2019 (редактирано) Не знам дали пише в Магеланци, но по душа със сигурност е Магеланец. Мой познат и съгражданин и жена му са гостували в “Преди Обед”, за да разкажат как се пътува с малко бебе. Той е обиколил всичките континенти и разказва за някои пътувания, включително за пътуването до Антарктида и за 10-месечната обиколка из Южна Америка. https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/ludost-li-e-da-pateshestvash-po-sveta-s-bebe.html Редактирано 5 май, 2019 от Травеолани 4
nino Публикувано: 18 май, 2019 Публикувано: 18 май, 2019 Току-що по BTV даваха магеланците Меги и Ивайло. Преди време с голямо удоволствие четох пътеписа им за Малдивите. Поздрави ! https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/dvama-balgari-obikaljat-sveta-i-pokazvat-narodnata-nosija.html 11 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега