Прескочи до съдържание

Магеланци... в медиите

akair

Препоръчани мнения

Публикувано:

Tedy в момента  в "Преди обяд" по btv. 

Сега видях, че това е повторение на старото предаване, но нищо де, пак си го гледам. 

• Харесвам 5
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:
преди 18 часа, dimitrov6 каза:

Тези интервюта плащат ли се.

Според мен - не. Но много хора са минали на инфлуенсърство, от което явно падат някакви парици. Така че те се борят за всякаква въжможност за реклама, пък и самите телевизии се чудят с какво да запълнят сутрешните блокове (най-вече) и така всички са доволни.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 19 часа, dimitrov6 каза:

Тези интервюта плащат ли се.Има пътешественици,които не работят ,а  като се върнат участват по такива телевизии.

Аз имах 2 интервюта в радиото. Чисто доброволни са. Намират те по публикации или събития, свързват се стеб и питат дали искаш да дадеш интерви в едикое си предаване и така. Наистина си запълват предавания на тема туризъм пък и други.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 2
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:
На 24.08.2021 г. в 13:22, dimitrov6 каза:

Тези интервюта плащат ли се.Има пътешественици,които не работят ,а  като се върнат участват по такива телевизии.

Плащат ти таксито до сградата на телевизията. Ама и защо трябва да ти плащат за интервюто?

преди 4 часа, stanislavpp каза:

Ще се измъкне скоро. Я през Египет, я по друг начин.

преди 4 часа, stanislavpp каза:

Сега като прочетох новината, отворих и коментарите. Ей, много ограничено племе сме.

• Харесвам 13
  • Благодаря 2
  • 8 месеца по-късно ...
  • 5 месеца по-късно ...
Публикувано:
преди 29 минути , Mary каза:

А аз ги гледах в Преди обед.

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/semejstvo-patuva-po-celija-svjat-s-balgarski-nosii.html

• Харесвам 7
  • Браво 4
  • 4 месеца по-късно ...
Йосиф Милчов
Публикувано:
преди 9 минути , Георги каза:

@mia69 в момента в "Стани богат"  с моралната подкрепа на @wiliko

И @Филза жокер.

• Харесвам 5
  • Браво 2
  • 3 седмици по-късно ...
  • 7 месеца по-късно ...
Публикувано:
На 1.01.2024 г. в 7:20, Guinness каза:

Разговор между @Crazy Horse и Тото.

@Guinness, благодаря за споделеното видео!

@Crazy Horse, аз винаги съм ти се възхищавала на разсъжденията, но да ме накараш да се заслушам в това, което казва един измислен герой (за мен) като Тото…е, свалям ти шапка. Прекрасен анализ за всичко, което ме вълнува мен лично, много неща си припомних и много нови научих. Браво!

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • 4 месеца по-късно ...
  • 4 месеца по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Във вторник давах интервю за едно обогатяване на учебния процес чрез интегриране на нови образователни решения!

Infento - Предизвикателството да конструираш и създадеш собствено електрическо превозно средство!

В Земеделската професионална гимназия "Климент Тимирязев", гр. Сандански винаги се стремим да обогатяваме учебния процес чрез интегриране на нови образователни решения!
Една от последните ни придобивки са иновативните конструктори Infento. Комплектите са модулни и могат да бъдат използвани многократно чрез сглобяване и разглобяване на различни превозни средства – тротинетки, скейтбордове, картинги и много други. Работата с комплектите ще допринесе за развиване на различни умения и компетентности у учениците – ще усъвършенстват екипната работа, ще подобрят комуникацията помежду си, инженерното, творческото, критичното и логическо мислене, моториката и координацията. Учениците ще учат, правейки и преживявайки емоцията от справяне с едно ново предизвикателство.
Конструкторите са средство за „активно“ обучение, което насърчава учениците да придобиват знания и умения чрез участие в проекти и практически дейности. Децата много бързо се ориентират в обстановката и с лекота изпълняват поставените задачи, а времето минава неусетно, когато се разпали любопитството и интереса им. Тяхната ангажираност и мотивация за активно участие значително нараства с възможността сами да изградят превозно средство, което след това да управляват.
Ръководството на училището е единодушно, че това е правилния подход за развитие на ценни умения и успешна реализация на нашите ученици в бъдеще! Не на последно място, разглеждаме работата с Infento и като крачка в професионалното развитие на учениците и създаване на интерес към професиите на бъдещето.

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 20
  • 4 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.