Прескочи до съдържание

Малдиви - бързи въпроси

Яничка
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Това е тема за бързи въпроси, свързани с Малдивите. Какво е бърз въпрос? Това е въпрос, който има достатъчно конкретика, така че да му бъде отговорено с до 2-3 отговора, т.е. въпрос, който не предизвиква дискусия. Примери:

- Има ли вечерни/нощни трансфери между островите?

- Какви са сезоните на Малдивите?

Има и друг тип въпроси, които може да изглеждат бързи, но да са въпрос на лично мнение и може да предизвикат дискусия. За тях се пуска отделна тема. Примери:

- Кое да изберем - местен остров + трансфери или резорт?

- Къде е най-доброто гмуркане?

Възможно е да решите, че въпросът ви е бърз, да го пуснете тук и да се зароди дискусия - няма лошо, ще бъде отделен в нова тема, да не се чудите 

Разбира се, ако искате да обсъдите цялото си пътуване в детайли, винаги пускайте нова тема. По този начин най-добре ще си го проследите от първите въпроси до самото пътуване и разказите ви след него. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

"За да те качат на самолета за Мале ти трябва попълнена декларация и потвърждение на имейла от Малдивите, в рамките на 96 часа, преди излитането от Абу Даби."

Може ли малко повече информация за тази декларация и потвърждение на имейл от Малдивите! Ще летим другия месец и не знам нищо за това. 

Сега прочетох, вече съм в час.

Публикувано:
преди 36 минути , Charlie каза:

"За да те качат на самолета за Мале ти трябва попълнена декларация и потвърждение на имейла от Малдивите, в рамките на 96 часа, преди излитането от Абу Даби."

Може ли малко повече информация за тази декларация и потвърждение на имейл от Малдивите! Ще летим другия месец и не знам нищо за това. 

В рамките на 96 часа преди полета (да се разбира максимум 96 часа, т.е. от 4 дни преди до деня на полета), трябва да попълниш Travel declaration за пред имиграционните на Малдивите. 

https://imuga.immigration.gov.mv/traveller

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:
преди 46 минути , vino4erpec каза:

Благодаря ти! Весело изкарване!

Благодаря за отговора, че даже като го поразрових пишеше, че визата струва 79$.....

Ако искаш, изтрий последните постове свързани с визата.

Не е. Малдивите вземат 10,20$

Да не се набутате да плащате на посредници. Това не е виза, а декларация.

Публикувано:
преди 25 минути , Дани Магелани каза:

Не е. Малдивите вземат 10,20$

Да не се набутате да плащате на посредници. Това не е виза, а декларация.

Дани, това, което цитираш е за ОАЕ, от някакъв туристически сайт, който иска 79$ за виза за българи, която всъщност не ни трябва......😄

Дани Магелани
Публикувано:
На 5.01.2025 г. в 7:23, Дани Магелани каза:

Пристигнах в Мале. На паспортния контрол дадох паспорта и сложих джоба с всички билети и отгоре декларацията (нали съм аналогово поколение, но можеше и от телефон). Би ми печата без въпроси.

На изхода ни чакаше представител на ризорта с табела. Настани ни в лоундж Moonimaa докато стане време за вътрешния полет. Храна, кафе и безалкохолни, средна хубост, но без пари. Нямаме претенции. Има стаичка за куфарите и баня.

Тагвам те @new one виж и постовете ми нататък.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.