Фил Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 Кой каза Париж? Paris, mon amour! Преди малко повече от четвърт век, когато човек можеше да се щракне пред Лувъра и пирамидата на Пей без в кадъра да влезнат тълпи китайци и руснаци. или в парка Ла Вилет И 3D-Джоконд(а) И малко Дефанс, от същото време: 17 4 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 11 юли, 2019 Автор Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 преди 10 минути , Фичо каза: Кой каза Париж? Paris, mon amour! Преди малко повече от четвърт век, когато човек можеше да се щракне пред Лувъра и пирамидата на Пей без в кадъра да влезнат тълпи китайци и руснаци. или в парка Ла Вилет И 3D-Джоконд(а) И малко Дефанс, от същото време: Париж, де . Само , че тази персона в началото надали си ти.... Виж, тук аз съм си същия отпреди почти 20 години.... 7 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 преди 6 минути , Фичо каза: Преди малко повече от четвърт век Много добра работа с фотошопа, впечатлена съм!!! Предполагам първи опити в selective color, визирам черно-белите снимки с червените обекти. 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 преди 7 минути , bulpa каза: Предполагам първи опити в selective color, визирам черно-белите снимки с червените обекти. Точно така! Първият скенер, първият Фотошоп, първи опити ... преди 7 минути , ruwenzogy каза: Само , че тази персона в началото надали си ти.... И на мен не ми се вярва, ама ... 4 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 преди 31 минути , Фичо каза: Точно така! Първият скенер, първият Фотошоп, първи опити ... Направил си се прекалено хърбав! Освен това си се докарал като Агент Смит 😛 1 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 преди 9 минути , Goal & Boss каза: Освен това си се докарал като Агент Смит 😛 Отчитай хронологията - всъщност - агент Смит се е докарал като мен! 2 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 преди 1 час, Фичо каза: човек можеше да се щракне пред Лувъра и пирамидата на Пей без в кадъра да влезнат тълпи китайци и руснаци Хммм, кадър от 2018. Китайците и руснаците тъкмо се удавиха. Аз се надявам да се включи някой магеланец, щракнал Лувъра без пирамидата на Пей в кадъра. Като бях 86-та, вече я строяха и площадът беше ограден с тараби (Да не бъда разбран погрешно - пирамидата ми е сред любимите парижки архитектурни забележителности) 12 1 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 11 юли, 2019 Сподели Публикувано: 11 юли, 2019 Ей, като споменах Париж, всички се оживиха нещо. Оказа се, че някои магеланци са ходили там доста години преди мен... Я да видим в Мексико някой преди мен ходил ли е. О-в Козумел, есента на 1996 г. Плая Бонита: Чанканааб риф и лагуна: Първи подводни снимки - имаше едни пластмасови филмови апаратчета за еднократна употреба. Изщракваш позите, чупиш апарата, даваш филма за промиване и снимките за принтиране да видиш какви си ги надробил: Този до мен e един убийствен джазов тромпетист от Лос Анджелиз: Градчето Сан Мигел: На кея спираха и романтични ветроходи (Windjammer Barefoot Cruises не бяха фалирали още): 17 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 юли, 2019 Сподели Публикувано: 12 юли, 2019 В Дубай, когато "Палмите"бяха само макети. Преди 17-18 години. Това е офисът,където разглеждаш, предтавения проект и на секундата, си купуваш,каквото си харесаш.:)))) Апартамент,къща или,цял остров, което беше много модно, в руските богаташки. среди:))) Като се гледам на тая снимкя, не мога да се позная:))) 17 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 юли, 2019 Сподели Публикувано: 12 юли, 2019 А тук, с по 40 по-малко:))) /20 кила+20 години/:((( Тунис и на летище София,преди да се разрастне:)))))))) 18 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 юли, 2019 Сподели Публикувано: 13 юли, 2019 От серията “преди 15-20”: От времето, когато бяхме членове на Виза клуб и ходехме гламурни балове, с разни видни и заможни люде:)))) Преснимала съм от хартиен носител и някои хора съм ги изрязала. По този повод, да разкажа две неща: На тези балове, никой не беше случаен. Но наш пример, бяха една възрастна двойка - в ония времена, са били на нашите години сега. Като визия, като поведение, като сдържаност, умереност и възпитание. Дядото - винаги със смокинг, с пура в ръката / приличаше ми на Чърчил/, тя - с перфектна фигура, винаги с отлични бижута / нещо като хър Маджести, ама, по- хубава/. Никакви излишни приказки, достолепно държание, винаги, само по един танц и една чаша вино. Когато харесваш някого, обикновено е взаимно - явно, ние също им харесвахме, защото те пожелаха да се запознаем и да общуваме. Много научих от общуването си с тях. Аристократи, в най-чист вид:)))) Като сравнявам с някои сегашни..... И вторият случай: Води ми сър Антъни един господин и ми го представя, като един от най- заможните и крупни бижутери в Бг./ представяме си Марешки/. На мъжа, първо му гледам обувките. И веднага забих поглед там .Тези бяха ужасТни - олюпени, никога не боядисвани, разкривени и непочистени. А нагоре костюм, връзка, скъп часовник, златна игла и пр. Срутваха цялата визия.:(( Призив към мъжете- магеланци - моля ви, обръщайте си внимание на обувките - те говорят за вас, преди да отворите уста, за да кажете нещо:)))) 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 юли, 2019 Сподели Публикувано: 13 юли, 2019 Египет, около 2000г: ...и малко след нея: Гледката от прозореца на стаята : При Пирамидите: В Александрия: Имам много хубави снимки на Александрийската библиотека, от ония времена, но не ги намирам:((( 20 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 14 юли, 2019 Сподели Публикувано: 14 юли, 2019 Отава, Онтарио, Канада. Годината е 1990. Пред парламента (аз съм отляво на долните две снимки): На един хълм до националната галерия на фона на Шато Лорие шлюзовете на Ридо канал: Пред националната галерия: Човек все едно не е ходил в Канада, ако не е бил на кану в езеро или река. Един приятел имаше остров на едно езеро и понякога прекарвахме уикендите там: 14 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 юли, 2019 Сподели Публикувано: 14 юли, 2019 Пак, по онова време,когато ходехме в планината на ски или разходка и обикаляхме механите в Банско. :)))) И на такива неста ходехме, после, престанахме:((( 11 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 14 юли, 2019 Сподели Публикувано: 14 юли, 2019 преди 25 минути , FlyTraveler каза: Отава, Онтарио, Канада. Годината е 1990. Пред парламента (аз съм отляво на долните две снимки): На един хълм до националната галерия на фона на Шато Лорие шлюзовете на Ридо канал: Пред националната галерия: Човек все едно не е ходил в Канада, ако не е бил на кану в езеро или река. Един приятел имаше остров на едно езеро и понякога прекарвахме уикендите там: Ти си бил малко момче. Каква смелост за тази възраст! 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 15 юли, 2019 Сподели Публикувано: 15 юли, 2019 На 14.07.2019 г. в 15:27, Дани Магелани каза: Ти си бил малко момче. Каква смелост за тази възраст! По-скоро авантюризъм... 🙂 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 юли, 2019 Сподели Публикувано: 15 юли, 2019 Беше време, когато не ходех само в Азия. 😄 Париж '96 11 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 юли, 2019 Сподели Публикувано: 16 юли, 2019 На яхта, на път за един частен остров в Бразилия. 2003 година. 14 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 юли, 2019 Сподели Публикувано: 19 юли, 2019 Първо посещение в Коста Рика. Септември, 1996 г. Националния театър в столицата Сан Хосе - първата опера в Централна Америка. След като някаква европейска дива, отказала турне в страната поради липса на подходяща сцена, правителството на Коста Рика наложило допълнителен данък върху продажбите на кафе и с парите построили тази сграда: Плантация за кафе: Фолклорно шоу: Турове в джунглата: 12 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 юли, 2019 Сподели Публикувано: 19 юли, 2019 Горе- долу, по същото време, като @FlyTraveler, ама в другия край на света,1997 - Турция, Демре и Мира. 17 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 19 юли, 2019 Сподели Публикувано: 19 юли, 2019 На 14.7.2019 г. в 15:23, AlexandraKo каза: Пак, по онова време,когато ходехме в планината на ски или разходка и обикаляхме механите в Банско. :)))) И на такива неста ходехме, после, престанахме:((( @AlexandraKo,много ти се радвам,че и преди и сега пътувате заедно с половинката ти!Това е показателно за уважение и разбирателство между вас.Браво!Продължавайте все така! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 юли, 2019 Сподели Публикувано: 19 юли, 2019 Преди 1 час, jungfraujoch каза: @AlexandraKo,много ти се радвам,че и преди и сега пътувате заедно с половинката ти!Това е показателно за уважение и разбирателство между вас.Браво!Продължавайте все така! Благодаря ти! Така е. Когато си с точния човек до себе си, всичко е лесно. Ето и едни веселки архивни снимки от Велинград. Преди коктейлите и след това...Носовете са ни червени от плажуването, не от пиенето 5 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 юли, 2019 Сподели Публикувано: 19 юли, 2019 преди 6 часа, AlexandraKo каза: Горе- долу, по същото време, като @FlyTraveler, ама в другия край на света,1997 - Турция, Демре и Мира. Браво! Не си мръднала от тогава! В хладилна камера ли те държи сър Антъни между пътуванията? преди 6 часа, AlexandraKo каза: Горе- долу, по същото време, като @FlyTraveler, ама в другия край на света,1997 - Турция, Демре и Мира. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 юли, 2019 Сподели Публикувано: 19 юли, 2019 преди 45 минути , Дани Магелани каза: Браво! Не си мръднала от тогава! В хладилна камера ли те държи сър Антъни между пътуванията? Благодаря, благодаря! Еееех, де да беше така, нали се гледам в огледалото. Ама пък, си е приятничко да го чуеш... 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 20 юли, 2019 Сподели Публикувано: 20 юли, 2019 Първа Португалия - Лисабон, Ещорил, Кашкайш, Синтра и Кабо да Рока - декември, 1994 г. Полета от Лондон до Лисабон със 757 на British Airways. Пихме бира с този южноафриканец. На него му отказаха да му сервират след шестата: Завръщане в Лисабон през май, 1999 г. Тук вече съм снимал манастира Жеронимуш с фотоапарат - мечта на про диапозитивен филм. Минал съм и в периода когато не показвам себе си или спътниците си на всеки кадър. 🙂 13 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега