Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2017

Mary

Препоръчани мнения

Едно еленче ми изпрати вест, че в Еконт ме чака пратка от днес!

Нямам търпение да дойде сутринта и подаръка да си отнеса!

Благодаря на дядо Коледа и на Снежанка за любезността!:xmascouple:

• Харесвам 13
  • Браво 1
Връзка към коментар

Може би съм забравила да го напиша - когато пускате подаръка, не забравяйте някъде(в картичка например) да напишете ника си!

И нека тук, публично във форума, да благодарим на хората изписвайки ника им - така става ясно кой е изпращача.

А пък може и да има хора, които не биха искали публично да стават известни с имената си. :)  

miroslava, честито! Тази година ти си първата късметлийка! Да си ползваш подаръка със здраве!  

Редактирано от Mary
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Ехеее... аз докато блея и съм изпуснала цялата работа!!!

Не може ли да се измисли нещо?? Даже вече знам какво ще подарявам и съм сигурна, че на всеки много ще му хареса ( нещо ръчно правено от дърво и боички от Африка).

Примерно който не се е включил - да се включи на Коледната сбирка?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , Happy_Traveler каза:

Ехеее... аз докато блея и съм изпуснала цялата работа!!!

Не може ли да се измисли нещо?? Даже вече знам какво ще подарявам и съм сигурна, че на всеки много ще му хареса ( нещо ръчно правено от дърво и боички от Африка).

Примерно който не се е включил - да се включи на Коледната сбирка?

За съжаление - няма как да стане сега. Другата година с повишено внимание в края на ноември. :) 

Но винаги можеш да зарадваш някого!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Изглежда аз също съм бил един от най-послушните ;) Все още не зная от кого е, не зная и какво е, но мисля да изчакам Коледа да наближи преди да го отворя. Благодаря предварително за изненадата!

2D627834-4940-4421-9DCE-5F56B2164ADC.jpeg

• Харесвам 22
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , seagull_29 каза:

Все още не зная от кого е, не зная и какво е, но мисля да изчакам Коледа да наближи преди да го отворя

Винаги съм се чудила как можете да чакате!

Нямам това търпение аз! :lol: 

• Харесвам 14
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 1 час, seagull_29 каза:

Изглежда аз също съм бил един от най-послушните ;) Все още не зная от кого е, не зная и какво е, но мисля да изчакам Коледа да наближи преди да го отворя. 

2D627834-4940-4421-9DCE-5F56B2164ADC.jpeg

Нали знаете - най - много трябва да се страхуваме от хора, които ядат бавно шоколад и не си отварят подаръците веднага - от тях стават идеални серийни убийци заради хладнокръвието и огромното самообладание, което притежават:)

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Браво 2
  • Смея се 26
  • Замислям се 2
Връзка към коментар

Снощи се похвалих, а днес си взех подаръка. 

Много интересна и полезна книга, оригинална украса за елха, уникална ръчно изработена картичка с уникален плик!

Астериск, сърдечно благодаря за чудесния подарък и за милите пожелания!

IMG_20171206_172136.jpg

Редактирано от Dani Magelan
  • Харесвам 28
  • Браво 3
Връзка към коментар

@Dani Magelan@, благодаря и аз. Този подарък за мен беше доста футуристично преживяване, но ще споделя най-забавната част. Защо панделката е избледняла? Защото все не намирах подходяща. Накрая тръгнах към Еконт с намерението каквото намеря по пътя  това да е. Влязох в близката книжарница, намерих панделка, но отзивчивият книжар имаше собствено мнение за всичко. Накрая почна и той да връзва. Поисках да ми среже нова, но не и не. Взех му макетния нож да я накъдря, а той: „Ще се порежеш, ще се порежеш…”. В някакъв момент на задоволство му казах, че тъкмо ще се похваля и накрая остава и да запеем „Кълна се”.  Започнах да си събирам нещата, а през това време той седна на мястото си, извади една китара, взе да рови нещо и почна да дрънка на китарата… :)

Редактирано от Asterisk
  • Харесвам 15
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Много хора се похвалиха, че са си получили изненадите, а аз едва сега измислих какво ще подарявам.

Олекна ми!

Остава ми да реша и за размяната на подаръци в офиса какво да подаря.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Благодаря ти, @iabulka за прекрасните подаръци-изкушения!:fan:Стилно опаковани, страхотни на вкус и съдържание! Благодаря:giverose:Никога не съм си купувала шоколад от Италия, твоя го преполових веднага, още тази сутрин, на гладно, веднага щом си взех подаръка, много е вкусен, страхотен, вече ще го търся, когато съм там. Такава книга за себе си никога не съм купувала, все за подарък, вече си имам и аз:) Пожелавам ти здраве, радост, късмет и много вълнуващи пътувания през 2018-та:santaclaus:

20171208_095619.jpg.46bd59eb57e38d6a661114e746e2236c.jpg20171208_095845.jpg.c28898713e05174ecc254c6d2ab605ac.jpg

• Харесвам 20
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
3 hours ago, Емика said:

Благодаря ти, @iabulka за прекрасните подаръци-изкушения!...

Никога не съм си купувала шоколад от Италия ...:santaclaus:

20171208_095619.jpg.46bd59eb57e38d6a661114e746e2236c.jpg20171208_095845.jpg.c28898713e05174ecc254c6d2ab605ac.jpg

Радвам се, че подаръкът ти е харесал :) Не знам дали ще те зарадвам или разочаровам, но шоколадът го купих не от Италия, а от София. Така че по-лесно ще можеш да го намираш ;)

Ураааааа, днес ми е много хубав ден!

Първо @Емика си е получила подаръка, който и изпратих.

А после и аз получих смс, че моят подарък е пристигнал. Малко обаче ще се забавя с получаването му, тъй като днес ми се наложи да пътувам за Бургас и ще се прибера чааааааааак в неделя. Так че в понеделник ще си го взема.

Ех значи! Само казвам да се знае. :)

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 29 минути , Jenbel каза:

Радвам се, ако ти харесва! Дано ти е полезен.

И да отидеш в Париж, ако не си ходила, или отново, ако си била там. :)

Бях октомври, но с удоволствие ще отида пак.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Здравейте и от мен!

Току що получих първия си коледен подарък за тази година, естествено - от магеланец :).

Специални благодарности на Емика за невероятната изненада. А също и на Мари за прекрасната организация!

Ето и самата изненада - малко в работна обстановка, но нямах търпение.

IMG_20171208_161327.jpg

IMG_20171208_161547.jpg

IMG_20171208_171806.jpg

Редактирано от Boo
  • Харесвам 16
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Чудесен избор за подарък!Браво на @iabulka!

преди 22 часа, Емика каза:

Благодаря ти, @iabulka за прекрасните подаръци-изкушения!:fan:Стилно опаковани, страхотни на вкус и съдържание! Благодаря:giverose:Никога не съм си купувала шоколад от Италия, твоя го преполових веднага, още тази сутрин, на гладно, веднага щом си взех подаръка, много е вкусен, страхотен, вече ще го търся, когато съм там. Такава книга за себе си никога не съм купувала, все за подарък, вече си имам и аз:) Пожелавам ти здраве, радост, късмет и много вълнуващи пътувания през 2018-та:santaclaus:

Чудесен избор за подарък!Браво на @iabulka!

Редактирано от jungfraujoch
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Подсещам тези, които получиха подаръците си да ни ги покажат! :)

И напомням на всички останали да не чакат последния момент.

А тези, които ще подаряват на сбирката, моля също да ми пишат. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Взех си подаръкаааа! Благодаря на @mradulova за прекрасната изненада - чашка и ракийка от Троян, картичка от Шотландия, шоколад от Виетнам, и книга с житейската история на човек, превъзмогнал много трудности. Коледното ми настроение се повдигна с няколко степени! :xmascouple: Пожелавам и на теб много здраве и много нови пътешествия през новата година. С удоволствие ще изпия ракията и за твое здраве. :)

20171211_162703_HDR.jpg

20171211_162939_HDR.jpg

• Харесвам 28
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.