Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2017

Mary

Препоръчани мнения

@Kraska, надявам се поне едно от нещата да ти е по вкуса, ако не книгата, то поне сладкишите :):):) Съжалявам, че не успях да отделя повече време за опаковането, свеждам засрамено глава и си вземам бележка за догодина!

Весели празници на всички и не спирайте да вярвате в чудеса!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 часа, cck каза:

Надявам се да ти хареса и да е подходящ (избирал съм по мой вкус). А за всеки случай има и още един (скрит като в матрьошка) за да е по пълен елемента на изненада :)

Еххх, сега още повече ще ме гложди какво е :biggrin: Обаче все пак трябва да има какво да гледате и на Коледа, така че ще пробвам да изчакам :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , silent_hope каза:

Еххх, сега още повече ще ме гложди какво е :biggrin: Обаче все пак трябва да има какво да гледате и на Коледа, така че ще пробвам да изчакам :)

Признай си - не надникна ли от някое ъгълче? :ph34r: 

Раздруса ли пакета? Звуци?

Ох, още един "нечовек"!  :shout: :lol: 

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 13 минути , silent_hope каза:

от опит ти казвам, че ще ти хареса :) cck прави страхотни подаръци :)

• Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 41 минути , elenitta каза:

Съжалявам, че не успях да отделя повече време за опаковането

Не се притеснявай, еднолично се самообявявам за изпратилия подарък в най-лоша опаковка, @pamela може да потвърди :wacko: :lol:

Връзка към коментар
преди 16 часа, Костов каза:

Да се самоцитирам и да започвам с хвалбите. :lol:

Отидох в офиса на Еконт и познайте за кого беше най-големия пакет от всички пакети? За мен разбира се. Ето как изглежда подаръка опакован

20171212_153942.jpg.802469b554f656b0e083815b24f674aa.jpg

А ето и какво се крие под тази красива опаковка

20171212_154741.jpg.2afd9c7e7e4c3f6c429a749205137bdc.jpg

Прекрасна и функционална раница, с която се надявам да посетим много нови места, красива картичка с мили пожелания, вкусни бонбони и сладурски Дядо Коледа.

Благодаря ти от все сърце @Ellena, за прекрасните подаръци и милите думи! Желая и на теб светли празници, много щастливи усмивки и много пътешествия!

Специални благодарности и на @Mary за това, че една истинска Снежанка!

@Костов, благодаря ти и аз! Надявам се раницата да има късмет да обиколи много страни,  да ти служи дълго и вярно! 

Светли празници на теб!

Светли празници на всички вас! Много хубави подаръци сте показали!

Редактирано от Mary
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Мой ред е да се похваля с подаръка си!

Не ми е по силите да чакам до Коледа, затова - огромни благодарности на Бранко за супер якия travel pack! Ще влезе в употреба точно на 22ри вечерта ;) Мезето изглежда тлъстичко - ще стигне за дългия полет :biggrin:

Благодарности и за Снежанка - дано Дядото да бъде щедър и към нея толкова, колкото към всички нас!

На всички магеланци - весели празници с близките или не толкова близките им хора, у дома или на път! Бъдете здрави и успявайте винаги да поддържате магеланския си дух!

25371358_1686813678049798_1178350492_o.jpg

25346433_1686822711382228_384430541_o.jpg

Връзка към коментар
преди 32 минути , Боби каза:

Мой ред е да се похваля с подаръка си!

Не ми е по силите да чакам до Коледа, затова - огромни благодарности на Бранко за супер якия travel pack! Ще влезе в употреба точно на 22ри вечерта ;) Мезето изглежда тлъстичко - ще стигне за дългия полет :biggrin:

Благодарности и за Снежанка - дано Дядото да бъде щедър и към нея толкова, колкото към всички нас!

На всички магеланци - весели празници с близките или не толкова близките им хора, у дома или на път! Бъдете здрави и успявайте винаги да поддържате магеланския си дух!

25371358_1686813678049798_1178350492_o.jpg

25346433_1686822711382228_384430541_o.jpg

Радвам се,че подаръка ти е харесал.Оскъдната информация в профила ти ме затрудни леко.Малко размера на кутията за подаръка обърках,ама с малко моделиране го събрах вътре:lol:.Сигурен съм,че като мъж ще ме разбереш и за краснописа на картичката също:lol:

• Харесвам 10
  • Смея се 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Боби каза:

Не се притеснявай, еднолично се самообявявам за изпратилия подарък в най-лоша опаковка, @pamela може да потвърди :wacko: :lol:

Е, няма да ти присъдим шампионската титла в тази категория.:)

Подаръкът ти беше в много красива коледна торбичка. А и самият той беше прекрасен. 

Връзка към коментар

Явно и аз съм слушкал, защото получих прекрасни подаръци.

Супер много се зарадвах на подаръците донесени ми от снежанката @bibi

Благодаря! :xmascouple:

Надявам се колегите да не разпространят видеозаписа от камерата в офиса с разопаковането на подаръците и реакцията ми :)

IMG_5147.JPG

IMG_5148.JPG

IMG_5149.JPG

• Харесвам 31
Връзка към коментар

Имам най, най, най - страхотния подарък! Благодаря много на @CarpeDiem

И момчетата от Еконт ми завидЕха! Чудна опаковка се подаваше от кашончето.

194A1442-67E1-465E-9BEF-7E51CC658224.jpeg.e2041f5986642977b3567d2bbdd8eb97.jpeg

А като я отворих! Ах! Имам красива картичка с пожелания, практичен калъф за паспорт,вкусни бисквитки и коледно фенерче .

34D42368-E912-46BE-A26B-9A383EA3EE79.jpeg.5f9c4ba6f1c51970c015ee14a7f8b0aa.jpeg

И най- оригиналното - чаша с мои снимки от Нова Зеландия! 

7367A41F-1DED-42F5-BE15-13142FAAF398.jpeg.02dcbc13964a93f01fb90b62e85d3fa3.jpeg790A7028-EF23-4CF5-B6A9-82DBB0A3CD72.jpeg.5aa2d1760abcd1cfe1a07391662c442f.jpeg

Толкова съм щастлива! До сега подскачах в офиса и се фуках. 

Благдаря ти,  мила ми адашке! Желая ти Светли празници! Да имаш здраве и любов и да се сбъдват мечтите с лекота!

Редактирано от Mary
  • Харесвам 43
  • Браво 2
Връзка към коментар

Радвам се @Цвете, вложих много усилие, и ми беше много приятно да избирам и подготвям подаръка, сякаш го правя за най-близък човек. Мисля, че заслужаваш тазгодишната размяна на коледни подаръци да ти върви по вода :) Бъди щастлива и още много приятни емоции !

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Тази сутрин, вдъхновен от "нечовеците" тук, си обещах, че като получа подаръка ще го отворя, само ако е в подаръчно пликче, а ако е опакован, ще изчакам Коледа.

Ходейки към Спийди си мислех: "Дано е в пликче, дано е в пликче!" ....

20171213_141207.jpg

Явно ще чакам Коледа!

Много благодаря за емоцията :)

Редактирано от nikolaysto
  • Харесвам 14
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 14 часа, rocknrose каза:

И аз да се похваля :) Днес получих своя подарък за Коледа от @jungfraujoch 

Мила Юлиана, сърдечно ти благодаря за чудесната изненада! Страшно много се зарадвах на книгата  и се надявам това да е знак Африка да бъде една от следващите ми дестинации.

Благодаря за хубавото чорапче, красивата коледна картичка, ръчно изработения разделител за книги, тефтерчето за хладилник и за прекрасните пожелания! Пожелавам на теб и твоето семейство вълшебна Коледа и много успешна Нова година! Бъдете здрави, щастливи, дните ви да са изпълнени с радост и много вълнуващи пътешествия! Весели празници!

FB97B21A-B674-4415-9F8E-327549FD1388.jpeg

@rocknrose,радвам се,че подаръкът ти харесва.Няма нищо случайно,със сигурност следващата ти дестинация ще е Африка!

Благодаря ти за чудесните пожелания!

Весели празници!:santaclaus:

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Аз само да кажа, че днес получих смс за доставка, разпоредих да се вземе от офиса. Единственото, което знам е, че пакетът е толкова голям, че трудно се побира в багажника на детската количка :) След половин час свършвам работа и нямам търпение да се прибера вкъщи да го видя. 

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар
На 12/12/2017 в 12:40, funny каза:

Отчитам се за моето първо участие в размяна на подаръци - подаръка ми е изпратен днес   :)

Страхотно е да избираш подаръци и да ги подаряваш . А аз като бонус имах и малко магеланче, та удоволствието беше пълно ( благодаря @Mary )

IMG_2737.JPG

Докладвам, още като видях кутията се сетих, че съм я виждал някъде :)

Тук проблема е, че първо се нарадвах на опаковането, а после с моите непохватни и нетърпеливи пръсти бързах да отворя и за съжаление развалих малко от подготовката на @funny, а си личеше колко старание е отишло и в чувалчетата с подаръци, и в дръвените играчки закачени за тях, а и в самите подаръци. Ето снимки:

image.png

image.png

Ако не се вижда на снимката (разбираемо), това са изкючително стилно пътешественическо тефтерче за записки, сякаш директно откраднато от Джак Спароу, монетка за питка и кутия с бонбони :)

Малкото магеланче е изключително доволно от подаръка си, но там снимковия материал е само лично за funny :)

• Харесвам 21
  • Браво 1
Връзка към коментар

Сега малко предистория - всичко започна с написаното от @Mary :

Да, Основателя е твоят късмет тази година."

Възприех го като символика че тази ( 2018) ще е много магеланска година за мен, след като ми се падна точно ти като късмет :)

Това само жените го можем - да обърнем нещата все в наша полза :)

Избора на подарък не беше труден - един магелански ( тефтера), един за семейството ( паричката) и един за малкото магеланче ( най-хубавия).

Весела Коледа. Успешна и изпълнена с приключения Нова Година !

Редактирано от funny
  • Харесвам 14
  • Браво 2
Връзка към коментар

Аз също ще се похваля, че днес си получих подаръка от @Marisha. Дойде като светъл лъч след двойния ми провал с тиквеника. Благодаря много. Майка ми грижливо го прибра от Еконт. Първоначално мислих да изчакам до 23ти с отварянето, за да мога да си го отворя лично, но женското любопитство надделя :) Благодаря за книгата " Пътеводител на галактическия стопаджия". Не съм я чела, така че това ще бъде първото ми четиво през новата година:) Мерси и за картичката и за бонбоните.  Календарът вече си намери своето място в детската ми стая :) Много се зарадвах и нямам търпение да си ги разгледам лично. Снимков материал ще приложа като се прибера :) Весели празници и от мен и една много щастлива и успешна 2018г.

• Харесвам 17
Връзка към коментар

Днес очакваме да видим още нови подаръци.

Да видим кои ще са щастливците в този ден!

Все още очаквам над 50 човека да изпратят подаръци!

От тази бройка са изключени тези, които ще подаряват на сбирката.

Моля, побързайте с изпращането!

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар

Отчитам се с получен подарък. Първо да се оплача ,че се наложи 2дни да съм болничен и така вчера вечерта успях да си взема пратката, която ме чакаше.

Благодаря на @Миланка , много си харесах подаръка - шал и любимите ми лакомства Линдт в чаша.

IMG_2850[1].JPG

IMG_2851[1].JPG

IMG_2852[1].JPG

• Харесвам 27
Връзка към коментар

Щастие изпълни и моята душа. Yabandzhieva причини възторг и огромна усмивка на patilana!!! Прекрасен подарък и най-мили пожелания. Ще се постарая да ги сбъдна! Весела Коледа и Щастлива Нова 2018 година

1513258441962432136828.jpg

15132587329951037038751.jpg

Редактирано от Mary
Име
  • Харесвам 21
Връзка към коментар
Преди 1 час, patilana каза:

Щастие изпълни и моята душа. Yabandzhieva причини възторг и огромна усмивка на patilana!!! Прекрасен подарък и най-мили пожелания. Ще се постарая да ги сбъдна! Весела Коледа и Щастлива Нова 2018 година

1513258441962432136828.jpg

15132587329951037038751.jpg

Подаръкът е чудесен!

Редактирано от Mary
  • Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 42 минути , patilana каза:

Добре де, изтрийте го. Разрешавам Ви

Радвам се, че подаръка ти е харесал :). А относно името нямам проблем да е цитирано. Весели празници и много усмивки :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Бързам да се похваля - преди малко си взех подаръка и той е абсолютно прекрасен :)

@Dani Magelan благодаря ти от сърце!

Беше много стилно опакован и с красива поздравителна картичка. Дай боже да се сбъдне пожеланието ти :)

IMG_20171214_160606.jpg.c78552ea4bcb3eea2e69564da4d36586.jpg

Подаръците са прекрасен шал на слончета, чай сабах от Борнео, календар със снимки от Литва, шоколадови лакомства и NG пътеводител за Куба!

Честна магеланска - ще го използвам някой ден ;)

IMG_20171214_160953.jpg.38ca43c17cee6c499581ef65736491cb.jpg

• Харесвам 23
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар

И аз си имам подарък, благодаря от все сърце на @desislavnaза прекрасните подаръци и пожелания...особено това с посрещането на следващата Коледа на Whitehaven beach in Australia. 

DSC_6810-01.jpeg

DSC_6811-01.jpeg

DSC_6813-01.jpeg

Редактирано от wiliko
  • Харесвам 27
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.