Прескочи до съдържание

Adria Airways- полети Любляна - София от края на март 2018 г.


Препоръчани мнения

преди 18 минути , akair каза:

От другото лято Adria планира да оперира редовни полети до 6 нови дестинации, включително София. Това ще свърже двете столици - словенската и българската.

Mного добре( машала), екстра, цени от 150-200 евро за двупосочен.

  • Смея се 4
Връзка към коментар

http://www.exyuaviation.com/2017/11/adria-eyes-balkans-west-europe-for.html

 

Полети три пъти седмично по обедно време:

http://www.exyuaviation.com/p/adria-airways-ljubljana-sofia.html

Редактирано от master_of_germs
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

По мое мнение няма да прокопса тази линия ако цените са трицифрени в евро за двупосочен. Българите вече сме свикнали да летим евтино и то до доста по-далечни места от Любляна.

Редактирано от Gruntax
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Gruntax каза:

По мое мнение няма да прокопса тази линия ако цените са трицифрени в евро за двупосочен. Българите вече сме свикнали да летим евтино и то до доста по далечни места от Любляна.

 

Ами аз на първо четене се сещам за поне две дузини души, които ще хванат големите раници и ще се метнат с тия полети към Юлийските Алпи. Сещам се и за няколко словенци, дето ще се юрнат презглава към нашите планини. Но иначе също се съмнявам в жизнеспособността на линията. Поради което смятам да се възползвам овреме. Че планинарската ми раница няма как да стане на ръчен багаж ;)

  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, akair каза:

Този SAAB 2000 е с 50 места. Ако предложат интересни връзки, може и да се задържи линията. В романтичния период на Air Serbia  имаше връзки през Белград на добри цени.

Нищо интересно.  Като кацнеш след 16:00 часа,  остават едни 3-4 полета.  Билети с една нула (0) повече. ;)

 

 

Project2.png.aaee3bd1879927f99bb3ea502bab3847.png

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

До сега се стигаше с полетите до Братислава и rentacar, определено с тези цени няма да е по-евтино с директни полети. Отделно през Шарлероа и Лутън се стига с lowcost. Това не е Baku, че да прокопса.

Връзка към коментар
преди 3 часа, MARTiNSHO каза:

Това не е Baku, че да прокопса.

Не вярвам  Баку да прокопса. Ще видим дали някой туроператор ще се сети да вземе седалки (по-вероятно е целия полет София-Любляна, щом седалките са 50) и да предложи продукта "Почивка в Пулия". Преди няколко години за тази екскурзия/почивка редовния полет София-Милано на България Ер кацаше в Триест и от там до хотелите  в Пулия с автобуси. Има определен потенциал тази линия. Любляна е удобна за българските гастарбайтери не само от Словения, но също за тези от югозападна Австрия, Североизточна Италия, пътуващите до Загреб.

Връзка към коментар

Прекалено скъпо, 500 лв на човек двупосочен билет, за 2-3 дати намерих около 400 лв. Гледам на сайта им, София като цяло е обявена на стартова цена от 190 Евро... След черния петък и билети за по 1-2 евро, Любляна може и да почака... Ако Адрия не свалят цените - сбогом!

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

До Любляна се стига за 50-100 евро с лоукости и 1 прекачване. Не си представям масов туризъм в нито една от двете посоки, а за гастарбайтери съвсем да не говорим. Освен това Любляна не е феноменален хъб с милиони връзки. Отдавна не съм виждал чак толкова непремислена нова линия. Давам ѝ не повече от година - и това е оптимистичната ми прогноза.

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Те, тия бяха обявили, че ще летят до София 2009 година (ако не се лъжа) и изобщо не пуснаха полетите. Така че, ако вървят слабо предварителните продажби може изобщо да не се стигне до пускане на линията :)

  • Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Ама, че сте черногледи!Хората се пробват, а вие - не,та не.

Аз лично се радвам като @master_of_germs,защото Любляна си е далече,а пък Словения е много, много красива.

Не че ще тръгна при тези цени!

@epetkov Пулия не я мисли,тя вече е усвоена на петорна цена(от магеланската).

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Любляна би ставала за сити брейк на цена от 20 лв в посока, ама се съмнявам, че ще има такива цени. Особено за туризъм , единствената опция е с кола. Иначе самолетни билети, чекирани багажи и рент-а-кар не му излиза сметката. 

Връзка към коментар

София-Любляна по Мишелин е €107 с  магистрални такси и бензин в посока или €215 ретърн. Така че има икономическа логика, ако човек пътува сам. Не броя 24-часовото лашкане по пътя и минаване на граници, особено лятото, когато знаем каква е обстановката по тях. Така че да не бързаме с песимистичните прогнози.

3AA72130-3E3B-422A-BF3A-8C6F894FFBD3.png

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Да де , ама от тези 215 извади кола под наем за седмица минимум 140 (7*20), билет тука писаха 200 мин, ама нека сложим, че са се вразумили и е 100тина евро, а и багаж трябва да се чекира, ако ще е планина, заради екипировката и не му излиза сметката и за сам човек.  

Връзка към коментар

200+ евро за тази дестинация звучи като ценообразуване отпреди 2010-а. Adria много сериозно са се объркали. Нека си опитват хората, но според мен имат минимални шансове. Подчертавам, че това е лично мнение.

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Каквото и да си говорим €200+ определено не е оферта. Но факт е, че преди два месеца трябваше да ходя точно в Любляна и ако е имаше тази оферта щях да се метна вместо да се търкалям по друмищата. Но факт, не е магеланска тази цена или цена, на която човек да скочи до там ей така за няколко дни. Но за всеки влак (самолет) си има пътници, така че колкото повече толкова повече :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 53 минути , Боян Димитров каза:

на цена от 20 лв в посока, ама се съмнявам

Разбира се, няма как да има цени близки дори до 60  лв в посока. Все пак става въпрос за за компания, която е член на Star Alliance.

Връзка към коментар

 В Словения общественият транспорт не е твърде скъп, а и стопът върви ( @mary_shery, кога смяташ да довършиш стопаджийския пътепис оттам? ;) ). Моят стомах е такъв, че бих предпочел самолет и на двойна цена, ако трябва, стига да избегна хиляда километра лашкане с автобус или кола. Колкото до екипировката, има и предостатъчно върхове, за чието качване няма нужда от никаква специална екипировка.

  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...
  • 4 месеца по-късно ...
На 28.11.2017 г. в 16:47, Hollywood каза:

Mного добре( машала), екстра, цени от 150-200 евро за двупосочен.

да, наистина под 150 евро няма двупосочен. А под 108 евро няма еднопосочен... Когато е в двете посоки го дава 70+80 евро най-ниска цена. Но когато искаш само връщане е над 100 евро, на същата дата. В момента, в който дадеш one way и променя цената.

В същото време Air Serbia дават за 120 евро двупосочен София-Любляна-София с прекачване в Белград. 

 

Аз си купих с Уизеър до Любляна за 23€ (до Шарлероа за 10€ и оттам до Любляна за 13€) и сега си търся нормално връщане. Ама нъц

Редактирано от montepinar
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.