epetkov Публикувано: 14 април, 2020 Сподели Публикувано: 14 април, 2020 преди 8 часа, stanislavpp каза: които остават “на тезгяха “ за продажба... Само, че сега "на тезгяха" има не една или две авиокомпании за продажба. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 14 април, 2020 Сподели Публикувано: 14 април, 2020 9 hours ago, stanislavpp said: LOT са анулирали покупката на Кондор, които остават “на тезгяха “ за продажба... https://onemileatatime.com/lot-cancels-condor-takeover/ Много кратка любовна връзка беше това ...Кондор имат кеш до края на април и не вярвам, че с нови заеми ще могат да го спасят...Вероятно или национализация или фалит ще им е бъдещето... 1 1 Връзка към коментар
pr284 Публикувано: 14 април, 2020 Сподели Публикувано: 14 април, 2020 То и ЛОТ не е ясно до кога ще издържат в тези времена. Експанзията им в Азия и Америка вероятно е чао за дълго време напред. Връзка към коментар
tch Публикувано: 14 април, 2020 Сподели Публикувано: 14 април, 2020 преди 8 часа, Topfly каза: Много кратка любовна връзка беше това ...Кондор имат кеш до края на април и не вярвам, че с нови заеми ще могат да го спасят...Вероятно или национализация или фалит ще им е бъдещето... Само не разбирам защо са толкова ларж при връщането на пари в сегашната ситуация. Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 4 януари, 2021 Сподели Публикувано: 4 януари, 2021 LOT са продали целия си дял в естонската авиокомпания Xfly на Nordica. цък Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 17 юли, 2021 Сподели Публикувано: 17 юли, 2021 Каква цена се смята за ок за директен полет до Варшава с LOT (return)? Нисък сезон, ноември примерно. Тагвам по-знаещите @Мирослав Василев, @Dian Връзка към коментар
Nikolay Ivanov Публикувано: 18 юли, 2021 Сподели Публикувано: 18 юли, 2021 В 2 посоки, около 500 злоти (240 лв) ще е най-ниската. Това е цена с малък багаж. Цена от рода на 600 злоти (290 лв) би била ОК. Важно е да се спомене, че цената в 1 посока и в 2 е еднаква, т.е. няма смисъл от еднопосочен. Всяка сряда ЛОТ пускат промоционални цени, като понякога и София се оказва при тях. 1 1 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 18 юли, 2021 Сподели Публикувано: 18 юли, 2021 преди 9 часа, Яничка каза: Каква цена се смята за ок за директен полет до Варшава с LOT (return)? Нисък сезон, ноември примерно. Тагвам по-знаещите @Мирослав Василев, @Dian Напълно съм съгласен с написаното от @Nikolay Ivanov . Даже в момента 240-245 лв, за ноември може да се намери за доста дати. А и цените не могат да се свалят през сайтовете, поне аз до този момент по тази линия не съм успял. Само веднъж успях за полет от Варшава до Вилнюс с 50%, но повече такова намаление не съм виждал. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 18 юли, 2021 Сподели Публикувано: 18 юли, 2021 преди 9 часа, Яничка каза: Каква цена се смята за ок за директен полет до Варшава с LOT (return)? Нисък сезон, ноември примерно. Повече от 80-ина евро не плащай. jetcost.de / BG IP / Diners. преди 32 минути , Мирослав Василев каза: А и цените не могат да се свалят през сайтовете, поне аз до този момент по тази линия не съм успял. Могат, могат... 🙂 2 1 3 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 1 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2022 LOT са потвърдили стартирането на три европейски дестинации – Париж, Рим и Копенхаген – от наскоро реновираното летище Варшава-Радом през пролетта на 2023 г. Цък Град Радом се намира на около 100км южно от Варшава, но летището се казва Варшава-Радом. сайт на новото летище: https://lotniskowarszawa-radom.pl/ 1 Връзка към коментар
Адриан ХН Публикувано: 29 януари, 2023 Сподели Публикувано: 29 януари, 2023 Намерих билети София - Баку Ереван - София за месец май за около 550 лв. на човек само с ръчен багаж. Как ви се струва? Искаме да направим Азербайджан, Грузия и Армения за 10-12 дни. 2 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 29 януари, 2023 Сподели Публикувано: 29 януари, 2023 Преди 1 час, Адриан ХН каза: Намерих билети София - Баку Ереван - София за месец май за около 550 лв. на човек само с ръчен багаж. Как ви се струва? Искаме да направим Азербайджан, Грузия и Армения за 10-12 дни. Уиз пуснаха полети до Армения. Виж цените и там. 2 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 Някой с опит и летял с LOT до Щатите? Мнения, впечатления, ок ли са да се лети специално до там, а и по принцип и общо взето такива неща. 🙂 Че тези цени на билетите до NY са доста интересни. Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 преди 13 минути , Kosta Grudov каза: Някой с опит и летял с LOT до Щатите? Мнения, впечатления, ок ли са да се лети специално до там, а и по принцип и общо взето такива неща. 🙂 Че тези цени на билетите до NY са доста интересни. Не съм ги пробвал още, билетите ми са за Април, ама какво да им е, нови самолети 787, обслужването едва ли ще е по-лошо от големите европески компании... И за мен ще е интересно някой, който вече е летял да сподели. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 42 minutes ago, Kosta Grudov said: Някой с опит и летял с LOT до Щатите? Мнения, впечатления, ок ли са да се лети специално до там, а и по принцип и общо взето такива неща. 🙂 Че тези цени на билетите до NY са доста интересни. 1 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 Аз съм летяла с тях от Торонто веднъж, ок са като цяло. 1 Връзка към коментар
searus Публикувано: 7 март, 2023 Сподели Публикувано: 7 март, 2023 Възникна ми въпрос, гледам едни билетчета за юли с 50-минутно прекачване през Варшава (Лондон-София на един билет, уж). Колко е рисковано това, често ли имат закъснения и, ако случайно изпуснем връзката, колко скоро можем да очакваме да ни премаршрутират (в смисъл, колко често летят до България и само до София ли)? Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 7 март, 2023 Сподели Публикувано: 7 март, 2023 преди 34 минути , searus каза: в смисъл, колко често летят до България и само до София л Колко често летят може лесно да се провери като се симулира покупка на билет само Варшава-София за конкретния ден, но щом авиокомпанията предлага такава ултракъса смяна, значи задължително има и по-късен полет(и). 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 март, 2023 Сподели Публикувано: 7 март, 2023 преди 1 час, searus каза: Възникна ми въпрос, гледам едни билетчета за юли с 50-минутно прекачване през Варшава (Лондон-София на един билет, уж). Колко е рисковано това, често ли имат закъснения и, ако случайно изпуснем връзката, колко скоро можем да очакваме да ни премаршрутират (в смисъл, колко често летят до България и само до София ли)? Тагвам @Marusinka. Тя е летяла. 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 7 март, 2023 Сподели Публикувано: 7 март, 2023 @searus Майка ми лятото пътува с тях Торонто - Варшава - София като полетът от Торонто беше закъснял с около 40 минути. Самолетът за София е бил последният за деня и са я изчакали, даже мисля някой от персонала я беше завел директно до гейта за по-бързо. 2 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 март, 2023 Сподели Публикувано: 7 март, 2023 много силно се съмнявам, че имат повече от един полет на ден, но щом продават такива, значи в общия случай връзката става (МСТ е заложено за всяко летище) иначе освен с тях самите могат да те премаршрутират с Луфтханза или Остриън, макар че става доста дълго 3 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 7 март, 2023 Сподели Публикувано: 7 март, 2023 преди 31 минути , neuromancer каза: много силно се съмнявам, че имат повече от един полет на ден, Имат, имат: 4 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 8 март, 2023 Сподели Публикувано: 8 март, 2023 Аз пътувах с тях миналото лято от Чикаго. Бяха ок, но на връщане в София полетът закъсня 4 часа и си изпуснах презокеанския полет. Иначе летището не е голямо и не мисля, че е непосилно да се хване връзка в рамките на 50 мин, още повече, че дори и да се изпусне, те летят из цяла Европа и биха могли да Ви качат на следващ полет, който да пристигне в Лондон само с няколко часа закъснение. 2 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 8 март, 2023 Сподели Публикувано: 8 март, 2023 преди 5 часа, Marusinka каза: който да пристигне в Лондон само с няколко часа закъснение. Посоката на летене на @searus е противоположна. Пътува се до София, а не до Лондон. Възможностите за последващ вариант с прикачване до София са много по-малко от възможностите до Лондон, но дори и при такъв вариант [с прикачване] място за притеснение няма. Варианти на стария континент има достатъчно. Европа си е Европа! 4 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 март, 2023 Сподели Публикувано: 8 март, 2023 Имат два полета на ден от София до Варшава и са поне на 70-80% пълни. Преди дни летях с тях отиване и връщане до Талин. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега