cybersimo Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 преди 18 часа, Tedy каза: Не, утре ще звъня за резервация. Засега сме 8. Ех, изпуснах хувата вечеря и едно биропиене. Ама така е, като си мисля, че темата е само за филмите и не я отварям.... @Tedy друг път вместо да спамиш - обявявай тези мини-сбирки на ВИДНО място! 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 (редактирано) Страхотен филм! Размечта ме, съчувствах им с присвит корем за глада и проблемите, а на финала ми стана тъжно. преди 4 часа, cybersimo каза: Ех, изпуснах хувата вечеря и едно биропиене. Ама така е, като си мисля, че темата е само за филмите и не я отварям.... @Tedy Изпусна много вкусна вечеря, приятна компания и домашната сливова на Фреди. @Здравко Ангел, благодаря за хубавите филми, момчета, и лек път! Редактирано 25 януари, 2018 от Tedy 5 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 В момента, Tedy каза: Страхотен филм! Размечта ме, съчувствах им с присвит корем за глада и проблемите, а на финала ми стана тъжно. Изпусна много вкусна вечеря, приятна компания и домашната сливова на Фреди. Почвам да чета всички теми! 2 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 Аз пък тъкмо очаквах да започне същинският филм, пък той взе, че свърши... Честно казано, останах леко разочарован. Не че беше лошо филмчето, но очаквах мноооого повече. А може би натежалите клепачи вследствие на опънатия стомах си бяха казали тежката дума :D 1 4 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 @Здравко Ангел благодаря за филма "С кану по Амазонка", хвърли ме в много размисли! Пожелавам успех на Филип в неговата експедиция ( надявам се да я следя). 1 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 Филмът беше супер. Специален, по мой си начин, предвид факта, че бях в района, когато и Филип е правил пътешествието си - точно 2015г. Благодаря на @Здравко Ангел за възможността! Приятно пътешествие! 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 26 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 26 януари, 2018 Магеланци, благодарим ви, че бяхте част от фестивала! Няма как да добавим повече хора към списъците за билети с намаление, защото излитаме и прекратяваме връзката с фестивала 9 1 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 26 януари, 2018 Сподели Публикувано: 26 януари, 2018 преди 12 минути , Здравко Ангел каза: Магеланци, благодарим ви, че бяхте част от фестивала! Няма как да добавим повече хора към списъците за билети с намаление, защото излитаме и прекратяваме връзката с фестивала Още веднъж благодарности за инициативата! Чакаме с нетърпение киното за пътешественици. Кога ще е всъщност? 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 26 януари, 2018 Сподели Публикувано: 26 януари, 2018 преди 31 минути , Meidj каза: Още веднъж благодарности за инициативата! Чакаме с нетърпение киното за пътешественици. Кога ще е всъщност? Много си нетърпелив! Остави ги да излетят, най-сетне! Кино за пътешественици вероятно през август, началото! 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 30 януари, 2018 Сподели Публикувано: 30 януари, 2018 Днес гледах "Кръговрат", отново страхотно иранско кино. Хареса ми неочаквания финал и съм доволна, че завърших със силен филм МЕНАР 2018г. 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 30 януари, 2018 Сподели Публикувано: 30 януари, 2018 (редактирано) @Здравко Ангел, благодарности и от мен за поредната подарена емоция. Не успях да гледам много филми от фестивала, но всеки от тези, които видях ми стопли сърцето, особено индийският "С червило под бурката" - много топъл, свеж и човешки филм . След миналогодишната "Кралица" имах високи очаквания точно към този филм от индийската програма, които определено се оправдаха. Желая ви незабравимо пътуване и с нетърпение очаквам следващия MENAR. Редактирано 30 януари, 2018 от lyusi 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега