Прескочи до съдържание

Най-добрите условия за кредитна карта за често пътуващи хора (само български банки)

Препоръчани мнения

3 hours ago, Goal & Boss said:

@fxtrader Някой твой човек в България с пълномощно няма ли да може да свърши работа?

Не съм мислил по въпроса, не е толкова наложително ще го направя Август като се върна.

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
преди 12 часа, Ilian359 каза:

И 0.25% комисионна при плащане към търговец в чужбина...

Да, това е скандално. Никога не бих плащал за плащане в чужбина. Умрелите Уникредит имат 0.50 такса за плащане в чужбина. Сосиете също имат. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Loverboy каза:

Райфайзен няма такава такса, пощенска също няма за КК, но втората има такса превалутиране 2%, което си е все същото.

Райфаизне има специален курс за целта, нищо, че няма %.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Подадох заявление за Виза на ПИБ, до два дни щели да ми се обадят уж.

Първата година е без такса отново, след това ще мисля дали да я оставя.

Може ли се плащат задълженията с друга дебитна или кредитна както става при Дайнърс?

Връзка към коментар
преди 6 минути , Alexander каза:

Подадох заявление за Виза на ПИБ

Имай предвид, че кешбекът ти е е 0.5%, а освен това имаш 0.25% такса за плащане в чужбина и още 0.25% когато се наложи да ти ги refund-нат.

преди 6 минути , Alexander каза:

Може ли се плащат задълженията с друга дебитна или кредитна както става при Дайнърс?

Не, но можеш да си я плащаш с вътрешнобанков превод през my.fibank.bg от разплащателна сметка в банката без такса. Също така можеш да използваш кредитната Visa, за да погасяваш Diners-а - няма такса и дефакто си удължаваш с още един месец безлихвения кредит.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е то такива погасявания с друга КК вече не са такава екстра, ако топ-ъп-а ти към Револют е без такса, след което с нормален безплатен превод погасяваш всичко ... 

В случая топ-ъп от  карти на ПИБ май е дърво с тези 0.25% такси ... бих бягал далеч от такива банки, особено като наоколо има по-добри предложения ..

Връзка към коментар

Всички имат предполагам някаква такса? Май само ОББ нямаха, но не мятам да вадя при тях. В ПИБ имам сметка и дебитни карти така или иначе, както и Дайнърс.

Кредитната ми трябва за депозити при коли под наем или за някои билети-намаления или нещо скъпо, ще се използва рядко с две думи.

Кои банки в момента са най-изгодни?

Без %, дървен курс и пр екстри?

Връзка към коментар
преди 1 минута , Alexander каза:

Всички имат предполагам някаква такса?

ДСК, ЦКБ, Тексим са тези, за които знам, че нямат такса за плащане в чужбина.

Връзка към коментар
1 minute ago, Alexander said:

Да подавам за втора в ДСК? ЦКБ за  мен не съществува, лични причини и виждания 😀

E, аз тъкмо разгънах тука едни обяснения и като го прочетох това .... ги изтрих 😄

Връзка към коментар
В момента, georgebg каза:

E, аз тъкмо разгънах тука едни обяснения и като го прочетох това .... ги изтрих 😄

Просто принципи, не искам да имам нищо общо с тези хора, ако ще да дават най-добрите условия.

Връзка към коментар

ДСК имат такса 40лв нали така, докато на ПИБ няма годишна такса за първата година.

Не вярвам да направя 40лв за годината от 0,25% който ще ми взимат аз плащане в чужбина.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 минути , Alexander каза:

Само никъде не ми даде да си напиша името на латиница, а моето не се пише по БДС и на картата  на Уиз дойде както те си знаят.

Няма... Не дават... Понеже и моето, и на съпругът ми са по-дълги от 20 символа, не питай в какъв потрес изпаднахме когато пристигнаха с имена на тях отрязани докъдето стигнало мястото... :blink: Съответно след това ги преиздаваха за тяхна сметка и отново не ги изписаха както ние поискахме, но както и да е.

преди 3 минути , Alexander каза:

ДСК имат такса 40лв нали така

Имат, да.

преди 3 минути , Alexander каза:

Не вярвам да направя 40лв за годината от 0,25% който ще ми взимат аз плащане в чужбина.

Кешбек 1% вместо 0.25% в чужбина. 5333 лв похарчени в чужбина ти избиват 40-те лева такса. Отделно, че в България имаш пак 1%, вместо 0.5%.

Връзка към коментар
преди 38 минути , Alexander каза:

Всички имат предполагам някаква такса? Май само ОББ нямаха, но не мятам да вадя при тях. В ПИБ имам сметка и дебитни карти така или иначе, както и Дайнърс.

Кредитната ми трябва за депозити при коли под наем или за някои билети-намаления или нещо скъпо, ще се използва рядко с две думи.

Кои банки в момента са най-изгодни?

Без %, дървен курс и пр екстри?

Имам на Виза на Цкб. Плащанията в чужбина във всякакви валути винаги са на много добър курс и без допълнителни такси (На Дск е по- дървен курса). Има безплатана застраховка за чужбина. Отскоро имат и 1,5 -2 % кеш бек( в зависимост от картата ) за плащания в България на Пос .

П.с. Тъкмо го написах и прочетох че тях ги изключваш като вариант 😐 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.