aleksandrina Публикувано: 14 август, 2019 Сподели Публикувано: 14 август, 2019 Пуснах заявка, пък каквото- такова. Избора е голям- 100 вида посещения... То и дати не останаха за другата седмица. Намерих си свободна и пуснах (един единствен час- просто няма други). Ще чакам сега. :) Благодаря ви! Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 15 август, 2019 Сподели Публикувано: 15 август, 2019 Пак аз. За колко време дойде потвърждението за посещението на мейла? Връзка към коментар
seaell Публикувано: 15 август, 2019 Сподели Публикувано: 15 август, 2019 След 5 мин. Ти като си избра ден и час получи ли мейл да попълниш имената на посетителите. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 16 август, 2019 Сподели Публикувано: 16 август, 2019 Ох, голяма бяла птица съм... Получих мейл от noreply@... И въобще не съобразих да последвам единият от двата линка. Сега ми пише, че заявката е изтрита и съответно дати няма вече. Ще го гледам отвън... Благодаря! Връзка към коментар
Алхамбра Публикувано: 21 януари, 2020 Сподели Публикувано: 21 януари, 2020 Ох, объркаха ме с тези тайм слотове за Пергамон и за цените в сайта. 1.Ако закупя онлайн билет за Пергамон мюзеум в него има час. Нали не трябва допълнително да ъпгрейдвам билета 1-2 дни преди посещението с час и дата. 2.Ако обаче взема Мюзиъм пас Берлин/ако не взема билети то това на място ще се купува/ трябва да си взема тайм слот допълнително. Правилно ли съм разбрала? 3. Билета купен онлайн трябва ли да се разпечати на хартия? Благодаря предварително. Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 8 август, 2023 Сподели Публикувано: 8 август, 2023 Здравейте, Утре летим за Берлин със съпруга ми. За съжаление той има проблем с коляното и голямото ходене, както по другите дестинации няма как да се състои. Обмислям еретична обиколка с автобусите hop on hop off. Та питането ми е кои са по-добри, разбирай - имат повече автобуси и не са претъпкани. Виждам поне три фирми - BIG BUS , top-tour -Sightseeing или City Sightseeeing Berlin. Поне тези намирам в нета. Цените са приблизително еднакви. Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 август, 2023 Сподели Публикувано: 8 август, 2023 преди 47 минути , Mamas каза: Здравейте, Утре летим за Берлин със съпруга ми. За съжаление той има проблем с коляното и голямото ходене, както по другите дестинации няма как да се състои. Обмислям еретична обиколка с автобусите hop on hop off. Та питането ми е кои са по-добри, разбирай - имат повече автобуси и не са претъпкани. Виждам поне три фирми - BIG BUS , top-tour -Sightseeing или City Sightseeeing Berlin. Поне тези намирам в нета. Цените са приблизително еднакви. Не съм ползвал тези автобуси, но "като каза колена та се сетих". Преди първото ми ходене в Израел не знам защо ме заболя коляно, не помня кое. Дадоха ми от прословутите наколенки на д-р Ливайн. Носих ги въпреки, че се виждаха от късите ми панталони, но изобщо не ме заболяха през цялото време и при цялото ходене. Сега винаги си нося или купувам на място Кетанол или подобно. Понеже обикновено не ползвам болкоуспокяващи това ми действа бързо и цял ден. Иначе в Берлин съм ползвал само градския транспорт. Пожелавам ви прекрасно изкарване в Берлин! 1 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 8 август, 2023 Сподели Публикувано: 8 август, 2023 Преди 1 час, Mamas каза: Здравейте, Утре летим за Берлин със съпруга ми. За съжаление той има проблем с коляното и голямото ходене, както по другите дестинации няма как да се състои. Обмислям еретична обиколка с автобусите hop on hop off. Та питането ми е кои са по-добри, разбирай - имат повече автобуси и не са претъпкани. Виждам поне три фирми - BIG BUS , top-tour -Sightseeing или City Sightseeeing Berlin. Поне тези намирам в нета. Цените са приблизително еднакви. Преди години направих няколко обиколки с автобус 100, автобус от градския транспорт, може да обиколиш забележителностите и на цената на обикновенно билетче. Предполагам, че още съществува, погледни дали те устройва. На първо четене в нета намирам това: https://www.visitberlin.de/en/explore-berlin-bus-100 Приятно изкарване :) 1 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 8 август, 2023 Сподели Публикувано: 8 август, 2023 преди 1 час, traveler каза: Не съм ползвал тези автобуси, но "като каза колена та се сетих". Преди първото ми ходене в Израел не знам защо ме заболя коляно, не помня кое. Дадоха ми от прословутите наколенки на д-р Ливайн. Носих ги въпреки, че се виждаха от късите ми панталони, но изобщо не ме заболяха през цялото време и при цялото ходене. Сега винаги си нося или купувам на място Кетанол или подобно. Понеже обикновено не ползвам болкоуспокяващи това ми действа бързо и цял ден. Иначе в Берлин съм ползвал само градския транспорт. Пожелавам ви прекрасно изкарване в Берлин! Кетанол за мазане ли? Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 август, 2023 Сподели Публикувано: 8 август, 2023 Преди 1 час, Mamas каза: Кетанол за мазане ли? Не, за пиене. По-скоро италианското OKI , което пак си е кетапрофен на прах 1000 мг и ми действа много бързо. Но пак с уговорката, че го пия много рядко. 1 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 9 август, 2023 Сподели Публикувано: 9 август, 2023 Благодаря! ОКИ-то го ползваме, но не свърши работа. На мен най-много за болка в главати ми помага. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 август, 2023 Сподели Публикувано: 9 август, 2023 На 8.08.2023 г. в 9:06, Mamas каза: Здравейте, Утре летим за Берлин със съпруга ми. За съжаление той има проблем с коляното и голямото ходене, както по другите дестинации няма как да се състои. Обмислям еретична обиколка с автобусите hop on hop off. Та питането ми е кои са по-добри, разбирай - имат повече автобуси и не са претъпкани. Виждам поне три фирми - BIG BUS , top-tour -Sightseeing или City Sightseeeing Berlin. Поне тези намирам в нета. Цените са приблизително еднакви. Ако времето позволява, спокойно можете да си вземете колела под наем. Берлин е равен и е идеален да това. 1 Връзка към коментар
venceremos Публикувано: 10 август, 2023 Сподели Публикувано: 10 август, 2023 На 8.08.2023 г. в 9:06, Mamas каза: Виждам поне три фирми - BIG BUS , top-tour -Sightseeing или City Sightseeeing Berlin. Поне тези намирам в нета. Цените са приблизително еднакви. С уговорката, че не съм ги ползвала, миналата седмица, когато бях в Берлин имаше много "викачи" на всички изброени фирми. Концентрирани са около Бундестага и Бранденбургската врата. Поисках карта с маршрута от един младеж от червените автобуси https://city-sightseeing.com/en/3/berlin и той сам ми предложи отстъпка, та вместо за 30 евро, щеше да ми продаде билет за 25 евро. Мисълта ми е, че няма нужда от предварително купуване на билети, а на място най-добре да си изберете фирма и да видите дали и какво намаление могат да ви направят. 1 Връзка към коментар
Stoyne Публикувано: 6 април Сподели Публикувано: 6 април Много държави в началото на тази година (2024), въведоха нови туристически такси. Някой може ли да сподели какви такси се плащат в Германия и в частност в Берлин. Прочетох за такси „данък култура“ (kulturförderabgabe) и „данък легло“ (bettensteuer) и че е 5% от сметката за нощуване. Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 2 май Сподели Публикувано: 2 май Някой знае ли как най-лесно се стига от централната част на града до летище Берлин рано сутринта? Има ли други варианти, освен такси, които могат да ме закарат в 05.30 ч. на летището? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 2 май Сподели Публикувано: 2 май преди 1 час, Guinness каза: Някой знае ли как най-лесно се стига от централната част на града до летище Берлин рано сутринта? Има ли други варианти, освен такси, които могат да ме закарат в 05.30 ч. на летището? От сайта на sbahn Berlin: Връзка към коментар
Niki_1978 Публикувано: 7 септември Сподели Публикувано: 7 септември Здравейте, Темата ми се стори горе-долу подходяща за моята питанка , а и тъкмо да я съживим малко. 🙂 Моля ако има някой който е ходил до Sachsenhausen Concentration Camp да сподели заслужава ли си да му се отдели половин ден. Добре ли е запазен, въздействащ ли е? И втори въпрос :Билетите за Берлин АВC важат ли за S бана до Oranienburg , както и транспорта в Oranienburg. Много благодаря предварително ! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега