Doctor Who Публикувано: Сряда в 11:47 Публикувано: Сряда в 11:47 В момента, iMari каза: С Genius 3 даже цената пада до 3 евро. 😁 Всъщност имал ли е някой някога положително развитие при резервация на грешка през букинг? Като че ли имаше минали между капките с онзи хотел в Лион? Но има ли шанс booking да те компенсират в такава ситуация? Няма компенсация, не минава цената ... Преди време ги ловях за спорта, но след повече от 10 опита се отказах от безсмислено упражнение. Всеки път анулират с основание "очевидна грешка". Виж, при Агода минава и ако не реагират първите дни вероятността да остане резервацията се увеличава. Не съм ползвал такава, защото не искам хоста да ми вгорчи почивката, но Агода са ме коменсирали с пари и замяна с подобно настаняване. 4
Дани Магелани Публикувано: Сряда в 12:01 Публикувано: Сряда в 12:01 Аз все още имам активна оферта за гренобълския хотел за 63 евро три нощувки в хотел Mercure. Не я анулирах, заради спорта. Няма да отида на нещо несигурно. Чакам ги те да анулират и да ми предложат някаква компенсация. Или поне извинение. Още нищо, а датата е 18-21 април. 1
neuromancer Публикувано: Сряда в 12:12 Публикувано: Сряда в 12:12 аз си мисля, че може и да не я анулират... Това е голяма верига, имат всякакви цени, вкл. корпоративни и наградни, т.е. без пари, спокойно може и да мине незабелязано, или просто да махнат с ръка и да го минат промоция...
iMari Публикувано: Сряда в 12:14 Публикувано: Сряда в 12:14 преди 21 минути , Doctor Who каза: Виж, при Агода Пробвах от любов към... Пиренеите. Почти веднага ми върнаха парите. 😉 @Дани Магелани, щом досега нямаш никаква вест за анулация от хотела, веротността с резервацията ти всичко да е ОК е голяма. Мина вече половин година поне, ако са искали да анулират да са го направили. Не се препоръчва при грешки, но все пак може да пишеш на хотела да потвърди резервацията или дори само да помолиш за настаняване в тиха стая, по-висок етаж. Да видиш какво ще отговорят. 🙂 4
Дани Магелани Публикувано: Сряда в 12:15 Публикувано: Сряда в 12:15 преди 1 минута , neuromancer каза: аз си мисля, че може и да не я анулират... Това е голяма верига, имат всякакви цени, вкл. корпоративни и наградни, т.е. без пари, спокойно може и да мине незабелязано, или просто да махнат с ръка и да го минат промоция... Само, че аз анулирах полетите си. Ще анулирам и хотела в последния момент.
iMari Публикувано: Сряда в 12:15 Публикувано: Сряда в 12:15 преди 2 минути , neuromancer каза: аз си мисля, че може и да не я анулират... Това е голяма верига, имат всякакви цени, вкл. корпоративни и наградни, т.е. без пари, спокойно може и да мине незабелязано, или просто да махнат с ръка и да го минат промоция... Точно. Някой вече се похвали, че настаняването му е минало в конкретния хотел на сгрешената цена. 1
bad kid Публикувано: Сряда в 12:34 Публикувано: Сряда в 12:34 Аз през сайта им бях направил резервация в Гренобълския хотел, но я отменихa, като даже и мейл не пратиха.
Дани Магелани Публикувано: Сряда в 12:37 Публикувано: Сряда в 12:37 преди 5 минути , bad kid каза: Аз през сайта им бях направил резервация в Гренобълския хотел, но я отменихa, като даже и мейл не пратиха. На мен ми писаха, че ще се свържат с букинг за изясняване. Каквото и да стане няма да ползвам резервацията. Но ще ги пържа на шиш, както те мен. Дано хора от платформата не четат сайта Магеланци ! 1
Ann Публикувано: Сряда в 14:10 Публикувано: Сряда в 14:10 На мен ми излиза за май не на 4Е, а на 9 лв. Чувствам се прецакана 😄 😄 Поправям се, след повторно преглеждане - за две нощувки през май е общо 9лв. / относно офертата във френските Пиринеи/ 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега