Doctor Who Публикувано: 16 юли Публикувано: 16 юли Двама възрастни и две деца - 7 дни на all incl. в 5 * хотел с включени трансфери и полети на перфектните WIZZAIR. https://holiday.holidaypirates.com/holidays/?utm_source=loveholidays&utm_medium=whitelabel&utm_campaign=Main_header_package#hotelUrl=%2Fholidays%2Fturkey%2Fantalya%2Fturkler%2Fvikingen-infinity-hotel.html 3
noshtna_ptica Публикувано: 17 юли Публикувано: 17 юли Два пъти съм била в Ница, и двата пъти спахме в Hotel Byakko, с отлични впечатления сьм. Изпратили са ми персонален код за отстъпки, който може да се ползва и от приятели. Ако някой има интерес - да ми пише. 3
Doctor Who Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Прага: Post 120 Suites 4* от 22 евро на човек на нощувка след 76 % отстъпка. Много дати. 5* хотел с топ локация. voyage-prive 17
Alexander Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Взех пет звездния в Прага за 1 август. В букинг мобилна версия излиза 150€, в настолната повече. 3
Бръмбар Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли Понеже бяхме този уикенд в Прага (в друг район и друг хотел) и на места (централни) ми направи впечатление че има доста млади хора, видимо употребили субстанции и изглеждащи бездомни, в последствие се поинтересувах повече и потърсих информация в интернет. Това с млади и бездомни наркомани действително е проблем за Прага (няма да се спирам подробно, има инфо ако някой се интересува, може да потърси) и районите, където има повече струпвания. Мястото около посочения 5* хотел Hotel Urban Creme е такава локация (районна около автогарата Florenc, едноименната метро спирка, централната гара и градинката отпред, районът на Andel, са сред основните локации, с доста хора на субстанции и бездомни и гледката вечер и миризмите може да не са приятни. Иначе ги дават, че не са агресивни уж и че Прага е доста безопасен град. Аз не съм ходила в този район точно и нямам преки наблюдения, но го споделям да няма изненади и неприятни впечатления. 3
crazyhorse Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли преди 9 часа, Doctor Who каза: Прага: Post 120 Suites 4* от 22 евро на човек на нощувка след 76 % отстъпка. Много дати. 5* хотел с топ локация. voyage-prive Това през кой сайт е?Линк,моля!
jorocontrola Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли преди 7 часа, crazyhorse каза: Това през кой сайт е?Линк,моля! https://www.voyage-prive.co.uk/thematique/ventes#filter/d[]=eu.cz..prg&coordinates=50.0875,14.421388888889 1
stanimir Публикувано: 22 юли Автор Публикувано: 22 юли Проблемът с 5* хотели , е че винаги се очаква бакшиш - от пиколото , камериерката , валето на паркинга ...😂 2
Doctor Who Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли преди 15 часа, crazyhorse каза: Това през кой сайт е?Линк,моля! Сайтът е посочен в поста ми - виж по-внимателно, а директен линк не води до никъде, защото е достъпен през личен профил. Писано е многократно. 2
stassi_blue Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли Полет Мюнхен - Токио, 10 нощувки в Токио, Осака Киото и Сеул , влак между Токио, Осака и Киото, вътрешен полет Осака- Сеул, полет Сеул - Мюнхен. Има дати и в края на Март за Сакурата. В Юни пакетите са под 2 000 евро. https://www.voyage-prive.de/ 3
antea Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли @Doctor Who а ти лично имаш ли опит с този сайт (voyage prive), понеже често пускаш оферти от него? видях, че има отделна тема, само че и там само се пита за някой с опит, а такъв не се появява и аз му се кумя на този хотел в Прага за същия уикенд като Александър
Doctor Who Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли преди 45 минути , antea каза: @Doctor Who а ти лично имаш ли опит с този сайт (voyage prive), понеже често пускаш оферти от него? видях, че има отделна тема, само че и там само се пита за някой с опит, а такъв не се появява и аз му се кумя на този хотел в Прага за същия уикенд като Александър Версиите ползвани многократно без проблеми, от мои близки също. Преди време бяха налазени от балкански потребители и промениха политиките си за анулация и застраховки (станаха по-рестриктивни). 2
antea Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли а кои са другите версии, защото като пробвам с .com пак ми отваря co.uk?
Alexander Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли Сайта е повече от читав В отзивите за хотела през други платформи, нарочно вчера гледах дали някой е писал нещо за зоната и нямаше нищо. Сега, на всеки е ясно какви има в големите градове, ама някак си в Прага даже са много малко на фона на западна Европа 2
stanimir Публикувано: 22 юли Автор Публикувано: 22 юли Като се прибереш в петзвездния си оазис е все тая.И в градинката пред Европейската централна банка във Франкфурт се въргалят роми , наркомани и бездомници , ама на хората работещи в лъскавите небостъргачи на финансовите институции не им пречи. 2
neuromancer Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли сега се върнах от Рио и си викам - да ви имам проблемите 7
antea Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли ние имахме резервации с наши приятели за хотел на 20 метра от този, за същите пари или даже малко повече беше, към 100 евро нощувката, защото ни устройваха и локацията и сумата, ама 3 звезди беше, така че сега сменихме за този, вдигаме категория само дано сайтът не се уплаши, че пак е налазен от балкански потребители, защото си е истина :)) 3
Travelling Guinea Pig Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли И аз да кажа, че неколкократно съм ползвала разните версии на Voyage Prive, винаги всичко е било точно 🙂 4
Doctor Who Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли преди 17 минути , antea каза: .... налазен от балкански потребители, защото си е истина :)) Нека уточня, защото може би съм се изразил зле. Преди няколко години прекратиха безплатната анулация поради масово резервиране и последваща отмяна и бяха визирали "един нов за тях пазар". Причините бяха, че не могат да подържат добри цени, ако не продават реално. Друга екстра, която изчезна беше гъвкава промяна до няколко дни срещу такса тип флекс, което беше добър вариант при промени на полетите. Мисля, че последното, което изчезна беше отмяна на резервация и получаване на ваучер за сумата с валидност година - също срещу някаква минимална такса. .. и докато съм на тема злоупотреби с правилата на резервационни системи ще спомена и един английски сайт с топ цени, където се резервираха настанявания срещу 1 паунд с безплатна анулация, невъзвратим при отказ от нея. Сайта беше купен от www.onthebeach.co.uk, но новите условия са далеч по -рестриктивни от старите. Чел съм, че един от проблемите на фалиралия в 2016 г. Lowcostholidays е била липса на ликвидност в различни периоди, резултат от масови отмени (те правеха резервация срещу 5 паунда с безплатна отмяна до ден преди настаняване, без значение общата цена). 1
antea Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли преди 13 минути , Doctor Who каза: Нека уточня, защото може би съм се изразил зле. Преди няколко години прекратиха безплатната анулация поради масово резервиране и последваща отмяна и бяха визирали "един нов за тях пазар". Причините бяха, че не могат да подържат добри цени, ако не продават реално. Друга екстра, която изчезна беше гъвкава промяна до няколко дни срещу такса тип флекс, което беше добър вариант при промени на полетите. Мисля, че последното, което изчезна беше отмяна на резервация и получаване на ваучер за сумата с валидност година - също срещу някаква минимална такса. .. и докато съм на тема злоупотреби с правилата на резервационни системи ще спомена и един английски сайт с топ цени, където се резервираха настанявания срещу 1 паунд с безплатна анулация, невъзвратим при отказ от нея. Сайта беше купен от www.onthebeach.co.uk, но новите условия са далеч по -рестриктивни от старите. сега погледнах резервацията, и мисля че тези две неща са си налични, защото са описани като включени, а не съм забелязала да имаше някаква такса за този Flex Цитат Flex - Amendment You can amend your travelling dates without any hassle, up to 7 days before your departure directly from your Voyage Privé account. You will only pay the price difference if your new dates cost more. Flex by Voyage Privé - Cancellation Flex by Voyage Privé allows you to cancel your booking up to 48 hours before your departure, directly from your member account, and be refunded immediately in the form of a Voyage Privé voucher. You will be refunded the totality of your stay minus the cancellation fees (£35 for a booking of less than £700 and £65 for a booking of £700 or more).
Doctor Who Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли При мене излизат тези опции: И докато сме на тема Прага, още едно попадение, с още по-добра локация на ОВ: 3
Madonna Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли преди 6 часа, stassi_blue каза: Полет Мюнхен - Токио, 10 нощувки в Токио, Осака Киото и Сеул , влак между Токио, Осака и Киото, вътрешен полет Осака- Сеул, полет Сеул - Мюнхен. Има дати и в края на Март за Сакурата. В Юни пакетите са под 2 000 евро. https://www.voyage-prive.de/ А някой ходил ли е с тях на организирана екскурзия? Какво правим - купуваме пакет, отиваме на летището и ? Цената ми изглежда много добра, имайки в предвид стандарта на Япония.
Alexander Публикувано: 22 юли Публикувано: 22 юли Какъв е стандарта на Япония? Масово е по-евтино от Европа. Май месец приятел ходи и видях резервацията му в Киото 70€ за единична стая със закуска в съвсем прилично хотелче. Втория хотел в Прага за 1 август беше доста скъп, гледах го вчера. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега