Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 16 минути , Doctor Who каза:

Можеше да попрочетеш в нета, преди да ме цитираш, но така или иначе - това е последната ми публикация на оферта от групата. 
Отделил съм време и съм споделил топ попадение, а времето е очевидно  изгубено безсмислено!

В нета напоследък не четеш често отзиви на реални хора. Или поне не си много сигурен. 

Аз бих приела като комплимент, че някой толкова е харесал офертата, което споделям, че бърза да пита още за това тук, вместо да чете някъде другаде.

• Харесвам 7
Публикувано:

Вече не е ли човека до теб,  да го ощипеш за да се убедиш , че е реален - никакво доверие !

ИИ убива всичко истинско, дори и малкото което беше останало.Вече и във форума си пробиват път постове генерирани с изкуствен интелект 😞

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 37 минути , Lindt каза:

В нета напоследък не четеш често отзиви на реални хора. Или поне не си много сигурен. 

Аз бих приела като комплимент, че някой толкова е харесал офертата, което споделям, че бърза да пита още за това тук, вместо да чете някъде другаде.

Тогава или вярваш на офертата, или не. Какво значение има мой отговор. 

Обикновено споделям най-много, когато търся за себе си , а за себе си търся там, където вярвам. 

…, а ако ПИТАЩАТА беше харесала офертата, от елементарно възпитание, щеше да я лайкне!

@Lindt, помисли, че давайки време стигаме до никъде. Това предполага грешка в нещо. Приемам, че е в мен и спирам да греша. 

• Харесвам 7
Публикувано:

И какъв е проблемът, че съм попитала, нали затова е този форум. Като не искаш да споделиш мнение, просто подмини, няма нужда от нападки. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Doctor Who каза:

Тогава или вярваш на офертата, или не. Какво значение има мой отговор. 

Обикновено споделям най-много, когато търся за себе си , а за себе си търся там, където вярвам. 

…, а ако ПИТАЩАТА беше харесала офертата, от елементарно възпитание, щеше да я лайкне!

@Lindt, помисли, че давайки време стигаме до никъде. Това предполага грешка в нещо. Приемам, че е в мен и спирам да греша. 

Не може да се отрече, че си един от малкото хора във форума, който има страхотни умения да открива добри оферти. Респект! И благодарност, че споделяш, а не ги пазиш само за себе си! Зная също, че ги ползваш, когато можеш. Хората, които следят редовно форума, се ориентират на кого колко да вярват. 

• Харесвам 15
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Doctor Who каза:

И аз съм така - когато търся и откривам за себе си точно тогава най-често споделям намереното с останалите. Някои ползват информацията, други не, но това е напълно ок - особено в комплект с въпросите. Отдавна свикнах, че след като споделя нещо хората често питат за повече подробности (все пак си в ролята на първоизточник), но пък точно тази "интимност" и интерактивност на форума са толкова ценни и незаменими. Според мен не опира до мързел, а до желание за контакт с живи и опитни хора. Иначе очевидно всеки може да ползва бездушните търсачки или AI, но просто не е същото, уви @stanimir е прав.

Ти споделяш прекрасни оферти и съм сигурен, че ако продължиш да отделяш ценно време за да го правиш и в бъдеще всички ще са доволни и благодарни. От мен - голямо браво за всички усилия.

• Харесвам 34
  • Браво 1
Публикувано:
преди 7 часа, Doctor Who каза:

Благодаря, че споделяш. Оценявам времето, което отделяш, за да поднесеш на четящите наготово цялата тази информация.

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:

Не мисля , че някой очаква специална благодарност за споделеното , но и така зададен въпросът звучи малко като "ти сигурен ли си ?" , после може да дойде "ама наистина ли си сигурен ?"

Вярно е , че понякога си пробиват път и леко съмнителни оферти , но човек може да направи няколко последни стъпки до финала и сам след като са му дали начален старт.А и всеки би трябвало да поема известна отговорност за изборите си.Ако направя малка аналогия с алпинизма - такива като Доктора , Матеев , Аржентик , iMari ... често вървят по неутъпкани пътеки и поставят въжетата , а за ентусиастите остава просто да се издърпат по тях до върха.Ако някой надцени силите си или сбърка фатално, трябва да е наясно , че спасение може да няма.Веднъж като си тръгнал - или слизаш надолу или каквото стане.

За щастие тук това означава само загуба на време , нерви , евентуално и някакви пари.

• Харесвам 20
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Публикувано:

Аз нещо не схващам цялата дискусия?! Тук трябва обезателно да се лайкваме и задължително да си благодарим или идеята е да споделяме и отговаряме на конкретно зададени въпроси? Защото, поне за мен, споделянето на опит във форум за пътешествия е чистосърдечен акт, който не бива да бъде обвързван с насрещна престация под формата на лайк или благодарност. Съвсем естествено и в духа на доброто възпитание е да благодариш на човек, който прави нещо конкретно за теб, но да благодариш персонално за публично споделена информация от която може да се възползва всеки и която всъщност е насочена към всеки е непонятно за мен. Никога не съм очаквал и никога не съм обръщал внимание дали някой ще ми благодари персонално за споделена информация, но винаги съм се чувствал добре ако мога да помогна с нещо на някого. Някак така аз разбирам споделянето на информация в този форум...

• Харесвам 6
Публикувано:

@Doctor Who@stanimir, @Argentique, @Георги Матеев, @iMari и всички всички, които споделяте - Благодаря за времето, усилията и желанието да помогнете, когато споделяте с всички нас, които даже не познавате !

Благодаря за човешкото отношение и внимание към безкрайните въпроси ( често глупави за вас), на които отговаряте, когато можете между пътувания и ангажименти!

Адмирации от мен!

Ако до всяко добро същество застане още едно...

...това е смисъл на съществуване за някои....

• Харесвам 11
Публикувано:
50 minutes ago, Duke said:

Аз нещо не схващам цялата дискусия?! Тук трябва обезателно да се лайкваме и задължително да си благодарим или идеята е да споделяме и отговаряме на конкретно зададени въпроси? Защото, поне за мен, споделянето на опит във форум за пътешествия е чистосърдечен акт, който не бива да бъде обвързван с насрещна престация под формата на лайк или благодарност. Съвсем естествено и в духа на доброто възпитание е да благодариш на човек, който прави нещо конкретно за теб, но да благодариш персонално за публично споделена информация от която може да се възползва всеки и която всъщност е насочена към всеки е непонятно за мен. Никога не съм очаквал и никога не съм обръщал внимание дали някой ще ми благодари персонално за споделена информация, но винаги съм се чувствал добре ако мога да помогна с нещо на някого. Някак така аз разбирам споделянето на информация в този форум...

Леле , ти сигурно и лайковете в Инстаграм не си следиш 😞

• Смея се 4
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Леле , ти сигурно и лайковете в Инстаграм не си следиш 😞

Нямам Инстаграм, само ФБ, който ползвам единствено за информация свързана с хобито ми. Предполагам знаеш, че дори там не приемам приятели (с малки изключения минали през цедката) извън тези свързани с музиката, защото ползвам тази социална мрежа със строго информативна цел и предпочитам информацията да е концентрирана...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Duke каза:

Нямам Инстаграм, само ФБ, който ползвам единствено за информация свързана с хобито ми. Предполагам знаеш, че дори там не приемам приятели (с малки изключения минали през цедката) извън тези свързани с музиката, защото ползвам тази социална мрежа със строго информативна цел и предпочитам информацията да е концентрирана...

Аз даже и фб нямам и не следя лайкове 🤣. А монетата има два страни и даже гурт - разбира се, че е важно да има елементарно благодаря и поне малко да провериш, преди да зададеш въпрос. И то именно щото хора-много, ама истинските лидери са малко

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , new one каза:

и поне малко да провериш, преди да зададеш въпрос.

С това съм напълно съгласен! Дори наскоро по този повод писах, че във форума повече се пише отколкото се чете...

Публикувано:

Дати в март.

image.png.8092476f15e8963c2bb318a7591b80c3.png

image.png.4581651c53d1f9d454c4d98142324064.png

Влезте от тук, пробвайте да добавите кода от темата за Експидия и ако мине някъде - споделете. 🙂 

image.png.46db2614cfb65f0f9b6f4fa2ce0c88e7.png

image.png.488d31c6ff35100461479b7348a51550.png

https://www.travelodge.co.uk/hotels/294/London-City-Airport-hotel?checkIn=21%2F02%2F2026&checkOut=22%2F02%2F2026&rooms[0][adults]=2&rooms[0][children]=0&rooms[0][rateType]=flexible&rooms[0][extras][0]=&utm_campaign=meta_uk&utm_medium=trivago&utm_source=trivago&utm_term=SAVER_(DN Double Saver)

• Харесвам 5
  • Благодаря 3
Публикувано:

Темата е за дискусии по споделените оферти, пак ще се отплеснем и ще замине и тя като кръчмарската.

• Харесвам 1
Публикувано:

Коледен базар в БЕРЛИН - хотел Premier Inn Berlin City Centre, 2 нощувки за двама за 107 gbp.

image.png.f3f2536eba217a80241fd5ac945ee70d.png

Резервация от тук. Има опция за трансфери. Близо е до зоологическата градина, но не зная дали тази е по-препоръчваната.

• Харесвам 2
Публикувано:

Йордания, УАДИ РУМ - нощувка със закуска и вечеря за двама. Безплатна анулация! 

image.png.9e6f7b0afc015fe3291a2af3b51c56a9.png

image.png.5ea6ab4e52f552e6075a0b54b046a0bd.png

image.png.128eeff0eed8ba76356c461c7751f919.png

image.png.a7ad19321d031572f40c8b18e61794c2.png

@master_of_germs   🙂 

Четиризвездно предложение на НВ, вана, душ: 

image.png.8f0b23ff90cf73520ca290c05f6e78a1.png

image.png.48b2abb2f9b013235b30aa749cd52d6f.png

image.png.fedb780f857f1f710adfdefcc92b3d07.png

• Харесвам 6
  • Шок 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 21 минути , Doctor Who каза:

Йордания, УАДИ РУМ - нощувка със закуска и вечеря за двама. Безплатна анулация! 

image.png.9e6f7b0afc015fe3291a2af3b51c56a9.png

image.png.5ea6ab4e52f552e6075a0b54b046a0bd.png

image.png.128eeff0eed8ba76356c461c7751f919.png

image.png.a7ad19321d031572f40c8b18e61794c2.png

@master_of_germs   🙂 

Четиризвездно предложение: 

image.png.8f0b23ff90cf73520ca290c05f6e78a1.png

Всъщност, в Уади Рам е пълно с много евтини оферти за нощувка (е, не чак толкова де). Там камповече печелят от всичко останало. Турове в пустинята (понеже в защитената територия не може да се влезе със собствено возило). Климатизирани палатки/барачки (честно, не усетих климатиците да променят температурата, а ние имахме късмет да сме в срвнително топла зимна нощ. Но че беше пипнато - беше).

Трансферите до самия камп, ако е вътре в защитената зона (всъщност повечето кампове са отвън, което е донякъде същото, ама само почти. Външните кампове понякога са с по-скъпи и по-лукс нощувки и пакети от вътрешните). Пълният пансион, понеже се приготвя храна по време на тура, после вечери и закуски в кампа. Ако си късметлия, би могъл да гледаш на пълнолуние нощем отдалеч и раждане на камилче. При нас не се получи - камилата реши, че няма да е тогава, а ще остане да ражда на следващата нощ, след като си тръгнахме 🙂

Но че в пустинята могат яко да се оптимизират разходи, могат и още как. И е вероятно пак да си останеш доволен от преживяването.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 минути , master_of_germs каза:

Всъщност, в Уади Рам е пълно с много евтини оферти за нощувка (е, не чак толкова де). Там камповече печелят от всичко останало. Турове в пустинята (понеже в защитената територия не може да се влезе със собствено возило). Климатизирани палатки/барачки (честно, не усетих климатиците да променят температурата, а ние имахме късмет да сме в срвнително топла зимна нощ. Но че беше пипнато - беше).

Трансферите до самия камп, ако е вътре в защитената зона (всъщност повечето кампове са отвън, което е донякъде същото, ама само почти. Външните кампове понякога са с по-скъпи и по-лукс нощувки и пакети от вътрешните). Пълният пансион, понеже се приготвя храна по време на тура, после вечери и закуски в кампа. Ако си късметлия, би могъл да гледаш на пълнолуние нощем отдалеч и раждане на камилче. При нас не се получи - камилата реши, че няма да е тогава, а ще остане да ражда на следващата нощ, след като си тръгнахме 🙂

Но че в пустинята могат яко да се оптимизират разходи, могат и още как. И е вероятно пак да си останеш доволен от преживяването.

Вие как оптимизирахте разходи в пустинята? Сигурно е несравнимо, но на нас най-голямото перо от бюджета в Мароко беше преживяването в пустинята. Започнахме от 100 евро и се спазарихме за 60 /човек на нощ с включен трансфер до кампа.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 42 минути , Madonna каза:

Вие как оптимизирахте разходи в пустинята? Сигурно е несравнимо, но на нас най-голямото перо от бюджета в Мароко беше преживяването в пустинята. Започнахме от 100 евро и се спазарихме за 60 /човек на нощ с включен трансфер до кампа.

Не сме 🙂 Независимо от това, което пише под профилното ми име и над снимката 😉

Има разлика, когато пътувам семейно. Навсякъде другаде пазарлъкът вървеше доста добре, но не и с камповете в Уади Рам. Единствената реална оптимизация е, че сезонът в Йордания е толкова нисък и толкова туристи са наплашени от близостта с Израел (а и Иран) че споделеният ни тур от само себе си се превърна в частен, както и нощувката в лагера. ОСвен това и нашите интереси са доста специфични, Така че правихме и втори тур, при който с джип трябва да се прекоси цялата пустиня до саудитската граница, за да изкачим най-високия връх на Йордания. Съответно нямаше как да е евтино. А то и като цяло си е къде по-скъпо от Мароко, където по 100 евро на човек беше всичко, което платихме за тридневния споделен тур от Маракеш до пустинята при Мерзуга и обратно, включително с ездата на камили по залез и по изгрев.

• Харесвам 1
Публикувано:

4-звезден хотел във Франкфурт, Германия с цени от 75 € до 99 € на вечер за двойна стая за двама с вкл. безплатна закуска https://www.hrs.de/deals/deutschland/frankfurt-am-main/the-frankfurt-hrs-green-stay.html

В google 4.4/5 оценка и 8.0/10.00 оценка в booking

Има дати, за които е по-евтино през booking / expedia, но има дати, за които е най-евтината опция

Полети до Франкфурт има от-до следните дестинации

1- от-до София с Bulgaria air и Lufthansa (FRA), с Ryanair (HHN)

2 - от-до Варна с Discover airlines (FRA), с Wizz air (HHN)

3 - от-до Бургас с Discover airlines (FRA)

4 - от-до Букурещ с Lufthansa, HiSky Europe, TAROM и Fly One (FRA), с Wizz air (HHN)

5 - от-до Истанбул с Lufthansa, Turkish airlines, AJet и Pegasus (FRA)

6 - от-до Кавала с Condor (FRA)

7 - от-до Солун с Aegean air и Lufthansa, с Ryanair (HHN)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.