Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 20.03.2026 г. в 8:59, Венелин каза:

Малко глупав въпрос, но ако имам резервация за полет отиване и връщане София-Аман, когато отменят отиването, ще отменят ли автоматично и връщането? Или трябва да изчакам да спрат от продажба и връщанията?
Райънеър спира от продажба горе-долу веднъж седмично полетите в следващите 7-14 дни. Тъкмо отмениха полетите за седмицата преди моето отиване... явно ще си почакам още малко.

Имах билети 9-13 Март. Седмица преди това съобщиха, че полетите са отменени и седмица по-късно възстановиха стойността им.

• Харесвам 2
Публикувано:

Съобщение в сайта на Ryanair - току-що го видях. Може да е полезно за някой:

Поради съществена планова поддръжка, нашият уебсайт и приложение ще бъдат временно недостъпни от 23:00 часа вторник, 24 март до 05:00 часа сряда, 25 март.
Достъпът до резервации, включително регистрацията, няма да бъде наличен през този период. Пътниците, които трябва да летят през този 6-часов период, трябва да се регистрират онлайн и да генерират своята дигитална бордна карта преди 23:00 часа вторник, 24 март.

• Харесвам 8
Публикувано:

Съдейки по това кога е пуснато, колебая се дали не е подранила първоаприлска шега. Ако не е, много тъжно. Пак ще летим, но темата за хумора ще загуби много.

https://www.facebook.com/ryanair/posts/pfbid02Cw3QKzkjDJ7AvDjqpFSo9QnW93vRX4Srb6puDP7bKqSmUdaMdPRH6yNFicTUMpN7l

Screenshot 2026-04-01 015225.png

• Шок 1
Публикувано:
преди 11 минути , Coo каза:

Съдейки по това кога е пуснато, колебая се дали не е подранила първоаприлска шега. Ако не е, много тъжно. Пак ще летим, но темата за хумора ще загуби много.

https://www.facebook.com/ryanair/posts/pfbid02Cw3QKzkjDJ7AvDjqpFSo9QnW93vRX4Srb6puDP7bKqSmUdaMdPRH6yNFicTUMpN7l

Screenshot 2026-04-01 015225.png

Е, не е баш подранила. В някои часови зони вече беше станало първи април, като го пуснаха. 😄 

• Харесвам 2
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

За Бога братя , купувайте ! :

Главният изпълнителен директор на авиокомпанията Ryanair Майкъл О'Лиъри предупреди , че ако войната в Близкия Изток продължи, през май може да има прекъсване на доставките на авиационно гориво за компанията, предава BBC. Според него заради военните действия най-малко 25% от нуждите на авиокомпанията от керосин няма да могат да бъдат доставени през май и юни, когато са едни от най-активните периоди за пътуване.

О'Лиъри смята, че може да има значително повишение на цените на самолетните билети през април, май и юни, ако конфликтът продължи много по-дълго.

Според BBC към момента няма опасност пътуванията, свързани с Великден, да бъдат нарушени. Католическият свят отбелязва празника на 5-ти април, а седмица по-късно празнуват и православните християни.

Публикувано:
преди 4 часа, stanimir каза:

Католическият свят отбелязва празника на 5-ти април, а седмица по-късно празнуват и православните християни.

И Протестантският свят е на 5 април.  И по принцип е несравнимо, католиците по света са 1.5 млрд, протестантите около 990 млн, православните към 300 млн. А Раянеър обслужва 90% католически и протестантски държави. Най-голямото пътуване из Европа е тази седмица  (петък-понеделник) .

А Майкъл О'Лиъри да си яде ушите. Царят на предупрежденията 😄 Още от пандемията надава аларма как цените ще скочат рязко. Е.. още си има за 15-20 евро билети 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
5 minutes ago, Hakkâri Spor said:

И Протестантският свят е на 5 април.  И по принцип е несравнимо, католиците по света са 1.5 млрд, протестантите около 990 млн, православните към 300 млн. А Раянеър обслужва 90% католически и протестантски държави. Най-голямото пътуване из Европа е тази седмица  (петък-понеделник) .

А Майкъл О'Лиъри да си яде ушите. Царят на предупрежденията 😄 Още от пандемията надава аларма как цените ще скочат рязко. Е.. още си има за 15-20 евро билети 😉

Ама по 5 евро няма ... 300% скок 😉

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Има ли някакви трикове при резервиране на бебешкия билет? Ако таксата "бебе" е по-висока от цената на редовен билет, може ли да се закупи редовен и за бебето и нужно ли е да се правят някакви схеми после със съпорта? Ако се вземе редовен билет, а бебето не ползва седалката, правят ли проблем? Има ли ги тогава двата безплатни бебешки артикула, или важат условията за редовната тарифа? Основно за количката ме интересува.

Публикувано:
преди 7 минути , deian каза:

Има ли някакви трикове при резервиране на бебешкия билет? Ако таксата "бебе" е по-висока от цената на редовен билет, може ли да се закупи редовен и за бебето и нужно ли е да се правят някакви схеми после със съпорта? Ако се вземе редовен билет, а бебето не ползва седалката, правят ли проблем? Има ли ги тогава двата безплатни бебешки артикула, или важат условията за редовната тарифа? Основно за количката ме интересува.

Имаше - виж горе закаченото ми мнение. Сега не зная, но може да опиташ да следваш описаните стъпки. Ако системата те пусне, значи става.

Публикувано:

Количката си я има независимо че детето е над 2г. Други бебешки артикули, които не са детски не знам дали има, мисля че и седалката ще я има и за дете над 2.

Публикувано:
преди 56 минути , new one каза:

някой има ли идея кога ще пуснат зимното раян, че ми трябват едни полети, за да ги сравня с други 🙂

Има полети до март включително 2027 г.  за много дестинации. За къде ти трябва.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , Doctor Who каза:

Има полети до март включително 2027 г.  за много дестинации. За къде ти трябва.

за Пафос - не виждам след Октомври. Може и за барселона или париж - никъде не виждам полети след октомври - къде греша 🙂

Публикувано:
преди 53 минути , new one каза:

за Пафос - не виждам след Октомври. Може и за барселона или париж - никъде не виждам полети след октомври - къде греша 🙂

Да, тези ги няма, но де факто са изкарали зимното разписание. Или някоя ще отпадне, или донагласят дни и часове - като цяло те правят много малко промени след като веднъж дадат разписанието.

П.П. Много е тегаво Бове и ако го сменят с по-централно ще дръпнат клиентите на УИЗ, като спокойно могат да сложат в плюс цените на трансферите.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Doctor Who каза:

П.П. Много е тегаво Бове и ако го сменят с по-централно ще дръпнат клиентите на УИЗ, като спокойно могат да сложат в плюс цените на трансферите.

То май не летят до истински Париж, така че едва ли ще го направят за нас…

Публикувано:
преди 9 минути , stanimir каза:

EasyJet летят до Орли , мисля 3 пъти седмично.

Точно, до Орли са - пак е далече и набутка, но не е на село в Бове

• Смея се 1
Публикувано:

Вуелинг, Трансавиа, мисля че и Волотеа. Уиз имаха за кратко полети от Орли. Може да се провери актуално как е, но идеята ми беше, че по този начи ще елиминират Уиз за България и ще вземат чужд пазар типично в стила им. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Doctor Who каза:

Вуелинг, Трансавиа, мисля че и Волотеа. Уиз имаха за кратко полети от Орли. Може да се провери актуално как е, но идеята ми беше, че по този начи ще елиминират Уиз за България и ще вземат чужд пазар типично в стила им. 

От няколко месеца насам Уиз летят от Букурещ до Орли. Така ще е до 9 август. След това пак се връщат на Бове, до която дестинация са лепнали “new” 😄

Май не им е излязла сметката и като цяло полетите бяха по-скъпи.

Публикувано:

25 минути до пъпа на Париж е далеч ?В Париж по-близко нямат. По-бързо се стига отколкото от нашето  "Васил Левски" до Орлов мост.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, new one каза:

Точно, до Орли са - пак е далече и набутка, но не е на село в Бове

Орли е първото и най-близко летище до Париж! Какво значи е набутка, вие къде да искате да е летището??? Дори има метро до града...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , polyglota80 каза:

Орли е първото и най-близко летище до Париж! Какво значи е набутка, вие къде да искате да е летището??? Дори има метро до града...

Ще пробвам на вие - горе-долу ми е с 20 евро по-скъпо до шанс Елизе от бове с болт, отколкото от орли. И времето не е много повече. Така достатъчно ясно ли ни е 😇

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.