Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, Alexander каза:

ти на шанс Елизе ли нощуваш? Ако да, како значение има колко струва Болта?

Ми да, обикновено около триумфалната арка и трикадеро 😎

• Харесвам 1
Публикувано:

Изтрил съм си Bolt приложението , но с Uber е 1 час и 20 минути от Бове до Триумфалната Арка срещу само 40 минути от Орли. Цената също е несъпоставима

IMG_20260406_222408.png

IMG_20260406_222428.png

• Харесвам 10
Публикувано:

Класика 😄

Пиян пасажер на борда на самолет на авиокомпанията “Райънеър“ беше осъден на 10 месеца лишаване от свобода заради агресивно и обидно поведение по време на полет от Полша до Великобритания, предадоха Пи Ей Мидия и ДПА.

Стивън Блофийлд, на 61 години, бил толкова пиян по време на полета на “Райънеър“, че екипажът и съседните пътници се страхували за собствената си безопасност, отбелязват агенциите.

Съдът в Бристол получил информация, че Блофийлд е нарушил реда, докато самолетът летял от Краков до Бристол на 11 ноември миналата година.

Той започнал да пие още на летището, за да успокои нервите си преди полета, и продължил да пие на борда, като започнал да обижда полския кабинен екипаж.

Докато самолетът се приближавал към летище Бристол, британският пилот бил принуден да прекрати първия си опит за кацане, защото Блофийлд отказвал да седне и да закопчае колана си.

Когато самолетът най-накрая кацнал, полицията го очаквала, за да го арестува.

„Когато полицейските служители се качили на борда и се приближили до него, установили, че е пиян, агресивен и конфликтен“, заяви прокурорът Иън Фени.

„Поради ограниченото пространство във фюзелажа на самолета са се притеснявали, че може да нападне някого и да влоши ситуацията, като забелязали, че други пътници вече са били раздразнени“, добави прокурорът.

“В крайна сметка той е бил арестуван и закопчан с белезници и при това действително се е опитал да нанесе удар, като едва не е уцелил пътника отляво“, каза Фени.

“Главният полицейски служител описва обидното поведение на подсъдимия буквално като най-лошото, което е трябвало да понесе през 20-те си години като полицай“, заяви прокурорът.

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Понеже доста отдавна не съм взимал билети за Ryan през посредник - продължава ли тая тъпотия с верификациите?

Публикувано:
преди 29 минути , Фил каза:

Понеже доста отдавна не съм взимал билети за Ryan през посредник - продължава ли тая тъпотия с верификациите?

Поне през Едриймс не. Но поне на мен не иска да ми запомни в профила външните резервации…

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 31 минути , jorocontrola каза:

Поне през Едриймс не. Но поне на мен не иска да ми запомни в профила външните резервации…

При мен е 50/50 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Костов каза:

Аз да питам, Ryan имат ли зимно разписание? Щото не виждам февруарски полети до Бари

По някои маршрути имат - например Лондон, Рим, но по други още нямат. Същото е и от Букурещ - като решат, тогава ги пускат.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 53 минути , ДиянаВ каза:

По някои маршрути имат - например Лондон, Рим, но по други още нямат. Същото е и от Букурещ - като решат, тогава ги пускат.

И някой знае ли кога? Или да очакваме.

Публикувано:

Искам да попитам - платих билет на 30 март София - Рим за идната седмица, до момента не ми е дошло потвърждение за закупения билет, а плащането е минало, какво трябва да направя, защото главата ми гръмна изведнъж, имам три дни до тръгване, а билет нямам? За първи път проспивам липсата на върнат от авиокомпанията мейл с потвърждение на маршрута. Разбира се, нищо не е чак толкова страшно, Рим ще си отпразнува празника на града на 21 април и без мен, но аз не знам и втори билет да закупя, няма ли да се случи подобен бъг?

Публикувано:
преди 6 минути , stanimir каза:

В профила ти в сайта на Ryanair няма ли го или е от посредник ?

Няма го в профила ми, директно от сайта съм го купила, и в кредитната карта е налична транзакцията, и си пише, че е към Ryanair.   

02.04.2026
 ПЛАЩАНЕ НА ПОС 30.03.2026 18:09
Авт. код: 9B88E8
Номер на у-во: 90380702

IRL SWORDS RYANAIR 224P6B3FK   31.99  
Вид операция КАРТОВА ОПЕРАЦИЯ
Публикувано:
преди 11 минути , stanimir каза:

Свържи се с чата още сега 

Не върши работа - стандартни отговори, не било минало плащането. Има ли работещ телефон за връзка?

Публикувано:

Global Contact Support

+441279358395 (UK, Customer Service)
+44 1279-35-8438 (New bookings/General Queries)
+44 1279-35-8588 (Special Assistance)

Вероятно обаче по някаква причина наистина не е минало плащането.Може да се вижда в банката ти като блокирана сума , но да не е осчетоводено.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , Raindrop каза:

Няма го в профила ми, директно от сайта съм го купила, и в кредитната карта е налична транзакцията, и си пише, че е към Ryanair.   

02.04.2026
 ПЛАЩАНЕ НА ПОС 30.03.2026 18:09
Авт. код: 9B88E8
Номер на у-во: 90380702

IRL SWORDS RYANAIR 224P6B3FK   31.99  
Вид операция КАРТОВА ОПЕРАЦИЯ

С имейла на профила и номера на резервацията (вероятно е P6B3FK или 224P6B) не се ли появява в сайта или приложението (от find booking)?

• Харесвам 1
Публикувано:
На 6.04.2026 г. в 22:28, stanimir каза:

Изтрил съм си Bolt приложението , но с Uber е 1 час и 20 минути от Бове до Триумфалната Арка срещу само 40 минути от Орли. Цената също е несъпоставима

IMG_20260406_222408.png

IMG_20260406_222428.png

От Орли до Латинския квартал с такси  по спомен миналата година през август беше 34 или 44 евра, в зависимост от коя страна на Сена си. Ние се оказааме на по-евтиния бряг:). С метро е по 13 евро на човек.

• Харесвам 4
Публикувано:

Имам малко дебилно питане и се извинявам предварително за него, ама съм много слаб с Гърцията. Около 50 евро на човек на посока София - Скиатос що за цена е? Нормална, супер оферта или "луд ли си, един уважаващ се магеланец никога не би дал толкова за тази отсечка" 

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако нямате кръгла годишнина от сватбата или РД точно тогава,

преди 9 минути , stormbringer каза:

луд ли си, един уважаващ се магеланец никога не би дал толкова за тази отсечка

:wink:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Датите са ни фиксирани и на тях има полети, което на теория е добре, на практика с дестинации, в които съм бос и при настояща глобална обстановка съм малко в чуденка, включително и дали да не ходим с кола 

Публикувано:

То цените на летните нощувки по гръцките острови са по-важен лимитиращ фактор от самолетните билети...

• Харесвам 6
Публикувано: (редактирано)
преди 19 минути , stormbringer каза:

съм малко в чуденка, включително и дали да не ходим с кола 

Виж цените във Ferryhopper, подозирам, че няма да ти харесат за с кола. :rolleyes:

Настаняванията... зависи от периода.

Edit, ферито е от Волос. Може да се появи и от Солун, но ще е още по-зле като цена.

Редактирано от Argentique
  • Харесвам 2
Публикувано:

Oт Солун има, ама само летните месеци. Цената на човек не е кой знае колко по-висока от тази от Волос, за кола нямам спомен.

100 евро за двупосочен е множко и за мен. Миналата година взех двупосочен за 50 седмица преди полета, но пък не съм имал фиксирани дати.

Ако ти стиска -  чакай цената да падне в едната посока и купувай, после чакай да падне и в другата и купувай :)

Публикувано:
преди 4 часа, stormbringer каза:

дали да не ходим с кола 

Със сигурно ще ти излезе много по-скъпо. Фериботът от Солун миналото лято беше между 36 и 50 на човек на посока, за колата май към 80. От Волос е още по-скъп. Но пък ще спестиш от рент-а-кар.

Аз съм взел билети за Корфу и си имам едно на ум, че може да се наложи да ходим с кола. Което за мен е тежка форма на самобичуване, ама ако се налага...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.