Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Ето и синтезирана извадка:

От март 2018 година Ryanair ще обслужва 10 нови маршрута от/до Бургас:

целогодишно 2 пъти седмично:

·         Мюнхен

·         Милано

от март до есента:

·         Тел Авив,

·         Рига,

·         Братислава,

·         Франкфурт,

·         Дюселдорф,

·         Варшава,

·         Краков,

·         Жешов. 

Първите билети за полети от Бургас догодина могат да бъдат закупени през сайта им от утре (20.9.2017)  на цена 15 евро.

Още ги няма в сайта, чакам, чакам, чакам … :blink:

Редактирано от tonica
форматиране на текста
  • Харесвам 7
  • Браво 1
Връзка към коментар

Еха от кога вече в самолетите обесняват за безопасността и на български...:lol::lol: , но май ще режат дестинаций,че не им стигали пилотите.Интересно сега с толкова нови дестинаций от Бургас освен от София да режат друго не виждам...

Връзка към коментар
Преди 1 час, Ivko каза:

Това добре остава сега да пуснат и един два вътрешни полета до Бургас и всичко ще е 7 :lol:

Дневно имаш предвид, нали?

Аз не мисля, че точно в България ще ги боли от недостиг на пилоти. Ако дадат атрактивни условия, със сигурност ще привлекат български пилоти, работещи в чужбина. Знам, че има поне няколко от тях в Turkish, желаещи да се разкарат от Турция въпреки високото заплащане там.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , Ilian359 каза:

Дневно имаш предвид, нали?

Ами до Варна има две компаний вече до Бургас само една редно е сега и нискотарифна да пусне още повече сега с тези полети от Бургас

Връзка към коментар

Някой пробва ли да смени отменен полет с друг през сайта на Райън? Има съобщение , че полета е канселиран, опция смяна на полет ,избирам новата дата и съм дотук-всичките полета са неактивни, не мога да продължа по никакъв начин. Пробвах през три браузера, през телефона, логнат, не логнат...всичко, което ми хрумна.

Връзка към коментар
преди 36 минути , Ivko каза:

Ами до Варна има две компаний вече до Бургас само една редно е сега и нискотарифна да пусне още повече сега с тези полети от Бургас

Е, аз вече не броя България Ер за нищо, чакам ги да  обявят фалита.

Реално за София - Варна може да се разчита само на Уиз, а за София - Бургас - на никой :)

А за обявените полски дестинации от Бургас причината според мен са самите полски туристи, които си имат своя дял на нашето море.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , bobole4e каза:

Някой пробва ли да смени отменен полет с друг през сайта на Райън? Има съобщение , че полета е канселиран, опция смяна на полет ,избирам новата дата и съм дотук-всичките полета са неактивни, не мога да продължа по никакъв начин. Пробвах през три браузера, през телефона, логнат, не логнат...всичко, което ми хрумна.

Пробвай в чата

Връзка към коментар
преди 20 минути , bobole4e каза:

Някой пробва ли да смени отменен полет с друг през сайта на Райън?

Да аз смених за полет отменен на 30-ти от следобеден на сутрешен през приложението

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Георги каза:

Да не би новият полет да е пълен вече, може ли да провериш дали го има в продажба?

Не, има места и са по 9,99 даже. Мога да променя други полети в акаунта ми, но точно този канселирания не мога.

Ако си поискам връщане на парите и го букна наново, след колко време ще ми върнат парите по канселирания?

Връзка към коментар
преди 13 минути , Ivko каза:

Да аз смених за полет отменен на 30-ти от следобеден на сутрешен през приложението

В приложението излиза надпис колко много съжаляват, че полета ми е канселиран и да посетя сайта им ако искам да го сменя или да ми върнат парите...Отвсякъде греда.

Връзка към коментар
преди 10 минути , bobole4e каза:

Не, има места и са по 9,99 даже. Мога да променя други полети в акаунта ми, но точно този канселирания не мога.

Ако си поискам връщане на парите и го букна наново, след колко време ще ми върнат парите по канселирания?

Купи си по 9.99 и си изчакай после парите. За седмица би трябвало да са ти ги върнали по картата, с която си ги платила.

Връзка към коментар
В момента, bobole4e каза:

В приложението излиза надпис колко много съжаляват, че полета ми е канселиран и да посетя сайта им ако искам да го сменя или да ми върнат парите...Отвсякъде греда.

https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/travel-updates/flight-cancellations7

аз от тук първо избрах първия линк за връщане на сумата по билета,но после цъкнах на втория линк за смяна на полета

Връзка към коментар

От приложението има вече Бургас като дестинация,но като избереш полети цъ няма на разположение :huh:  през уеб още няма 

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 21 минути , Ivko каза:

От приложението има вече Бургас като дестинация,но като избереш полети цъ няма на разположение :huh:  през уеб още няма 

Цени излизат ли ти?На мен ми пише,че всички билети са продадени за който и полет да дам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ilian359 каза:

Аз не мисля, че точно в България ще ги боли от недостиг на пилоти. Ако дадат атрактивни условия, със сигурност ще привлекат български пилоти, работещи в чужбина. Знам, че има поне няколко от тях в Turkish, желаещи да се разкарат от Турция въпреки високото заплащане там.

Без да съм навътре в бранша ми се струва, че разликата между заплащането на турците и ирландците ще е доста голямо, щом част от пилотите им отиват в друга нискотарифна компания на по-добри условия.

преди 3 часа, tonica каза:

от март до есента:

Явно ще преценят според моментното търсене кога ще настъпи за тях "есента" в Бургас, все пак това е доста разтегливо понятие, което обхваща 3 месеца от годината...

Редактирано от tch
Връзка към коментар
преди 3 часа, Ivko каза:

Това добре остава сега да пуснат и един два вътрешни полета до Бургас и всичко ще е 7 :lol:

Зимата даже май и БГ Ер нямат полети (или поне не всекидневни) между Бургас и София, така че явно няма голямо търсене, предполагам с изградена магистрала  разликата във времепътуването между автобус и самолет (с всичките му чаканки за проверки и трансфер след това до центъра на града) не е особено голямо и за това хората рядко ползват самолет.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
Мирослав Василев

През приложението вече има цени до Рига и Франкфурт, за другите все още няма.

Редактирано от elateq
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.