Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , bonboneva каза:

Явно все още не е излязъл списъка за октомври... бях чула, че ще има отменени полети  и тогава...

Има ги ,не си обърнала внимание

Публикувано:

Имаме полет с тях на 28-ми Октомври Бергамо-Фес... А базата им в Бергамо е една от засегнатите с тия канселации

Дано това да е окончателният списък и да няма повече изненади...

Единствено ми остана да се надявам ако ще анулират да е след 14-ти... То и Уиз ми промениха полета Бергамо-София на връщане, и все още си влача потвърждението, явно ще съм на нокти до края.

Публикувано: (редактирано)

Ето интересен ( поне за мен) анализ за начина на определяне на броя на задължителните летателните часове на пилотите от Ryanair от Irish Air Line Pilots' Association.                                                                                                                          https://ialpa.net/ialpa-analysis-of-ryanair-pilot-numbers-crisis/#    

Редактирано от Georgie
  • Харесвам 1

С новината за стартовия пакет за нови пилоти, мисля, че Ryanair опровергава собствения си лоу-кост бизнес модел. Гафът е много сериозен и сигурно ще хвърчат глави. Дали няма и тази на МОЛ да литне?

Редактирано от vorbis
  • Харесвам 1
На 9/18/2017 в 11:58, silvia_b каза:

Много тъпо. Не може ли да отменят за поне седмица напред ?! Връщането ни от УК е с тях, но ако знам, че ще отменят, мога да си купя билет с Уиз. А като го отменят 2дни по-рано , кой знае какви ще са цените на конкуренцията.

С детето на 04.10 летим за Рим с тях и на връщане с Уиз, толкова нерви изхабих да треперя дали ще отменят този полет и ще загубя 200 за хотел + билети с уиз за връщане + разочаровано дете, че накрая купих билети с уиз за отиване (70 лв. за двете), по-добре да изгоря с 70 лв., отколкото с цялата екскурзия. Сега за 4.10 имам билети за сутрешния полет с Райан и за обедния с Уиз, все някой се надявам да излети

Редактирано от NicoleV
  • Харесвам 4
  • Браво 3
Публикувано:
преди 55 минути , vorbis каза:

С новината за стартовия пакет за нови пилоти, мисля, че Ryanair опровергава собствения си лоу-кост бизнес модел. Гафът е много сериозен и сигурно ще хвърчат глави. Дали няма и тази на МОЛ да литне?

Съмнявам се, акциите им почти не мръднаха след тази новина, значи инвеститорите не са особено разочаровани. 

• Харесвам 1

Новината за Райън и Бургас излезе вярна. Полети ще има до:

Тел Авив

Рига

Варшава

Братислава

Краков

Франкфурт

Меминген

Дюселдорф

Милано (не знам кое от двете летища)

Rzeswow

https://www.flagman.bg/article/137902

За мен част от дестинациите са крайно странни, но да видим....

Полетите започват от март 2018

Редактирано от tch
  • Харесвам 11
  • Браво 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
В момента, Георги каза:

Целогодишни ли ще са линиите или сезонни? Има ли информация дали ще отварят база?

Според статия, която съм дал са целогодишни.

"Изключително важно е, че компанията стъпва с целогодишна база в града. "

• Харесвам 3
Публикувано:

Това е супер, аз най се радвам, за линиите до Полша и Рига. Ще ми се да им видя графика, но го няма още. 

П.С. Абе полетите между Варна и Шарлероа нови ли са? То напоследък толкова линии се отвориха, че почнах да им губя края :)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Георги каза:

Това е супер, аз най се радвам, за линиите до Полша и Рига. Ще ми се да им видя графика, но го няма още. 

П.С. Абе полетите между Варна и Шарлероа нови ли са? То напоследък толкова линии се отвориха, че почнах да им губя края :)

Да нови са - от 29 октомври

Публикувано:
преди 2 минути , Георги каза:

Обявиха ги заедно с Пловдив-Шарлероа, преди около 4-5 месеца. Иначе първите полети са сега есента, така че "да" нова дестинация е.

Аз им пожелавам успех, но не виждам как ще има целогодишно пътници като дестинации като Рига и Краков. Дано не съм прав.

Позволявам си още един пост по темата, надявам се не е проблем:

Братислава (Словакия) – 2 полета седмично
Дюселдорф-Везе (Германия) – 2 полета седмично
Франкфурт-Хан (Германия)– 2 полета седмично
Краков (Полша)-2 полета седмично
Меминген(Германия, провинция Бавария) – 2 полета едмично
Милано Бергамо (Италия) – 2 полета седмично
Рига (Латвия)- 2 полета седмично
Тел Авив (Израел)– 2 полета седмично
Варшава Молдин (Полша) – 2 полета седмично
Жешов (Полша) – 1 полет седмично

• Харесвам 5
Публикувано:

За Полша и Рига определено браво, дано по-дългосрочно има трафик и линиите оцелеят и извън сезона. Така или иначе ще гледаме да се възползваме още в началото и да допринесем за трафика :) Още ме е яд, че преди време не го направихме с Wizz до Кутаиси и докато се намоткаме то изчезна...

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 минута , Двуцветко каза:

Рига е отлично попадение.

И се съчетава чудесно с околни прибалтийски (и не само) дестинации.

Точно започнах и аз това да пиша,но ме изпревари.А от там и за Исландия  има много връзки и то доста евтини.:).Да прекрасна новина ,дано се задържат цените ниски и да са целогодишни.

• Харесвам 1
  • Смея се 2

Брао, в пъти по -добре от базата им в столицата!  Милано и Франкфурт ама много на мода:biggrin:.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:
преди 8 минути , Hollywood каза:

Брао, в пъти по -добре от базата им в столицата!  Милано и Франкфурт ама много на мода:biggrin:.

Със субсидии, ако им кажат и до Бора-Бора ще летят.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
преди 5 минути , tch каза:

Със субсидии, ако им кажат и до Бора-Бора ще летят.

Aко им платят искаше да напишеш. Получава се двойно плащане. Веднъж те на тях и после ние на тях.:lol:

Редактирано от Hollywood
  • Смея се 1
Публикувано:

От цялата тарапана не разбрах :lol::lol: Има ли от анулираните полети през следващите 13 дни  за които все още продават билети по 100 евро и после да имаме претенции за 400 евро :dancing::lol::lol:

• Харесвам 1
  • Смея се 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.