Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 5 часа, edbloom каза:

Да докладвам за сутрешният ми полет до Атина 🙂 Полета беше от 06:45 ч от Т2 - хванахме си 84 на Плиска в 05:12 ч и за половин час бяхме на проверката - нямаше почти никакви хора и минахме за 3 мин. Полета беше час и десет минути, много приятен - за 1 евро, благодарение на @koliob 🙂

А какво е положението с багажа сега? Имаше ли хора без приорити, които са отишли с куфара до гейта и каква беше реакцията на служителите?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз пак да питам някой има ли вече информация за полетите до Пиза?

В дестинациите им фигурира, но билети все още не се предлагат. Знам, че е сезонна линията и най-вероятно ще летят от април, но защо не предлагат билети?

Връзка към коментар
преди 5 минути , Dreamm каза:

Аз пак да питам някой има ли вече информация за полетите до Пиза?

В дестинациите им фигурира, но билети все още не се предлагат. Знам, че е сезонна линията и най-вероятно ще летят от април, но защо не предлагат билети?

Същото е и положението с Крит. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 3 минути , Stryper каза:

Искам да добавя 1 малък чекиран багаж в резервация за 5 човека. Системата им го слага на всички. Има ли начин да стане това, което ми трябва?

През мобилното приложение, ако не се лъжа.

Връзка към коментар
На 29.11.2018 г. в 17:42, aleksandrina каза:

За Декември София- Венеция 1,99€ (3.12-7.12)

да, даже за 1.87€ имаше и за 10, и за 13 декември. Но рекордите на Уизеър от 1 евро преди няколко години... няма кой да ги бие още. Дори и аз успях да купя за 4 лв двупосочен 😄

47130160_218015275795864_5636904010586783744_n.png?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fsof2-1.fna&oh=6c69add096d52e5d8869ab2a8437ef1e&oe=5CAEB91C

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
8 hours ago, montepinar said:

да, даже за 1.87€ имаше и за 10, и за 13 декември. Но рекордите на Уизеър от 1 евро преди няколко години... няма кой да ги бие още. Дори и аз успях да купя за 4 лв двупосочен

47130160_218015275795864_5636904010586783744_n.png?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fsof2-1.fna&oh=6c69add096d52e5d8869ab2a8437ef1e&oe=5CAEB91C

Тези и аз ги помня. Даже някои около мен се възползваха, а един колега не ми вярваше, че е имало 2 лв цени, та и аз изрових такива снимки да му покажа; бяха ги пуснали февруари месец. Спомням си, че банковата такса беше 8 лв, а цената на билета 2. 🙂

• Смея се 2
Връзка към коментар

Да попитам- работят ли ви линковете към цените от банерите? Не ми излиза списък с град и цена както обикновено, а пак търсачката. Пробвах на няколко езика- при техните версии излизат градовете с цените... Само БГ не работи. 😞

Да онагледя: 

Spoiler

R-DE.jpg

R-ES.jpg

R-BG.jpg

Редактирано от aleksandrina
Връзка към коментар
преди 17 часа, chandni каза:

А какво е положението с багажа сега? Имаше ли хора без приорити, които са отишли с куфара до гейта и каква беше реакцията на служителите?

Да ти кажа нямам представа, ние сме само за уикенда и сме си с малки ранички.

Връзка към коментар

Трудно ми е да мина през 235 страници, затова ще попитам:

Може ли да се купи Priority след резервацията? Ще поскъпне ли много цената? В момента е 6 евро на човек в посока.

Реших да подаря един мразовит Берлин на една приятелка, но не знам тя дали ще се навие/може по това време. Та бих рискувала 20 евро за билет дори и да изгорят, но не ми се дават и пари за Priority излишно.

Връзка към коментар
преди 13 минути , rossi каза:

Трудно ми е да мина през 235 страници, затова ще попитам:

Може ли да се купи Priority след резервацията? Ще поскъпне ли много цената? В момента е 6 евро на човек в посока.

Реших да подаря един мразовит Берлин на една приятелка, но не знам тя дали ще се навие/може по това време. Та бих рискувала 20 евро за билет дори и да изгорят, но не ми се дават и пари за Priority излишно.

Може, точно за Берлин си добавих Priority допълнително - летяхме миналата седмица. Цената беше 8 евро на посока. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, Stryper каза:

Може. Няма да поскъпне много. Все пак имай предвид, че priority-тата са ограничен брой.

Мерси много. По-добре да се уверя, че ще пътува и тогава да взема. В краен случай ще платя ръчен в багажното и готово.

Връзка към коментар
На 1.12.2018 г. в 15:02, edbloom каза:

Да докладвам за сутрешният ми полет до Атина 🙂 ... Полета беше час и десет минути, много приятен - за 1 евро, благодарение на @koliob 🙂

Кога и през кой сайт/IP address/карта докара цената до 1 EURO (предполагам, че на сайта на райън е била 9.99)? Валидно ли е още?

Връзка към коментар

Някой знае ли дали има възможност резервация, направена през edreams, да бъде вкарана в my.ryanair? Когато резервирах през BudgetAir, те автоматично ми изпратиха е-адреса, който е свързан с моята резервация. Как стоят нещата при edreams?

Връзка към коментар
преди 33 минути , Goal & Boss каза:

Някой знае ли дали има възможност резервация, направена през edreams, да бъде вкарана в my.ryanair? Когато резервирах през BudgetAir, те автоматично ми изпратиха е-адреса, който е свързан с моята резервация. Как стоят нещата при edreams?

Доколкото си спомням, получавах два имейла от edreams, като във втория имаше със ситни букви имейла, от който е направена резервацията и който ти е необходим за да я опознаеш и приобщиш към твоя акаунт.

Май не помогнах много.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

"Райънер" постигна принципно споразумение и с германските си пилоти след месеци на разногласия

https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/12/04/3356430_raiuner_postigna_sporazumenie_i_s_germanskite_piloti/?ref=home_layer2#comments-wrapper

MOL job well done

Май вече ще почна *спокойно да си купувам билети с тях

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 3.12.2018 г. в 15:45, VladimirK каза:

Кога и през кой сайт/IP address/карта докара цената до 1 EURO (предполагам, че на сайта на райън е била 9.99)? Валидно ли е още?

Писал съм тук https://magelanci.com/forums/topic/4120-rumboedreamsbudgetair-23-123-eur-отстъпка-от-билети/?do=findComment&comment=318049

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Току що BBC (Breakfast) анонсираха вербално като Breaking News - още не са го пуснали дори и като новина, че авиокомпанията ще дължи компенсация на клиентите си (във Великобритания) при стачки, което те досега отказваха да сторят, позовавайки се на европейското законодателството. Засегнатите хора тук в момента са близо 23,000 според BBC. 

Връзка към коментар
преди 2 часа, Rainy каза:

Току що BBC (Breakfast) анонсираха вербално като Breaking News - още не са го пуснали дори и като новина, че авиокомпанията ще дължи компенсация на клиентите си (във Великобритания) при стачки, което те досега отказваха да сторят, позовавайки се на европейското законодателството. Засегнатите хора тук в момента са близо 23,000 според BBC. 

И самата новина, вече изписана в BBC... 

https://www.bbc.co.uk/news/business-46451702 

Връзка към коментар

Тая новина е леко притеснителна. Имам връщане от Лондон края на януари с Райън, дано няма изненади.

Редактирано от BlackArt77
Връзка към коментар

E сега е момента МОЛ да си изпълни заканата от Brexit да спре да оперира в Англия, ако му стиска... Ама май пазара е по-голям от него

• Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.