Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 49 минути , black_stone каза:

Да, цената е добра. Но е само един полет на седмица. Дано пуснат втори полет и ще се възползвам. 

Едва ли. Този маршрут е един вид чартър и Раян са си направили сметката.

Връзка към коментар
преди 56 минути , black_stone каза:

Да, цената е добра. Но е само един полет на седмица. Дано пуснат втори полет и ще се възползвам. 

УИЗ имат Братислава-София. Аз така се връщам. Виена-Варна също им е вариант.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 13 часа, master_of_germs каза:

Не знам, доколко е новина, ама днес цените на райън по Бургас-Братислава паднаха по 8 евро в посока, и то баш покрай празниците.

Даже по EUR 3 могат да се купят през jetcost.nl -> opodo.nl

image.png.a1558cf0bbe9f92cb51a57983db818b6.png

• Харесвам 6
Връзка към коментар
5 hours ago, master_of_germs said:

УИЗ имат Братислава-София. Аз така се връщам. Виена-Варна също им е вариант.

Да ,така и ще го направя .

Полет Бургас -Братислава,1 нощ.Братислава и 3нощ.Виена.

Обратен полет Виена -Варна с уиз.Само трябва да измился как да се предвижа до Бургас ,че полета е късен -21.20ч. ще кацнем.

Връзка към коментар

Да попитам, при промяна часа на полета с 5 мин., мога ли да поискам да ми го сменят безплатно с друг, който е 9 часа по-рано? Така де, то за можене ще мога да искам, но дали ще го сменят? Какви са шансовете?

Връзка към коментар
преди 32 минути , Ivan Ivanich каза:

Да попитам, при промяна часа на полета с 5 мин., мога ли да поискам да ми го сменят безплатно с друг, който е 9 часа по-рано? Така де, то за можене ще мога да искам, но дали ще го сменят? Какви са шансовете?

Според мен - никакви (за безплатна смяна). Мисля, че промяната трябва да е поне 2 или 3 часа за да можеш да смениш безплатно до +-24 часа, или първия възможен ден, ако не са ежедневни полетите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, black_stone каза:

че полета е късен -21.20ч. ще кацнем.

Ето една "руска" подсказка от мен в случай, че кацнете малко по-рано: Вземате такси до автогарата и оттам в 22:00ч.  тръгва автобус за Бургас и Истанбул на фирма Нишикли.  Официално билет само от Варна до Бургас никой няма да ви продаде, обаче руснаците дават на ръка на шофьора 15-20 лева и се качват в автобуса.

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, black_stone каза:

Мин.год, бяха 2 на седмица.

Миналата година беше експериментална. Явно резултатите са показали, че няма пазар за два полета седмично, поне през пролетта. Ултра ниските цени, които се виждат в момента за април-май са ясен индикатор, че втори полет е  нелогичен за авиокомпанията за разглеждания период.

Редактирано от epetkov
  • Браво 1
Връзка към коментар

Вероятно е така .Ще използваме Уизеър за връщане до Варна.

А относно рентабилността от Бургаското летище не е ясна много.Все още и Милано не е пуснато.

Редактирано от black_stone
Връзка към коментар

Да споделя - реших да си пробвам късмета относно промяната часа на полета и въпреки, че бях пуснал в обръщение най-чаровната си усмивка ме отрязаха. 😄 Може да се иска безплатна смяна на полета, ако промяната е повече от 1 час.

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Наложи ми се да звъня на Ryanair за резервиране на билет чрез травъл кредит, получен поради заболяване (не може през чата). Искаха да им звъня на импулсния телефон. Аз обаче си казах, че не е честно, затова звъннах на ето този:

(+44) 0330 1007 838 - на цената на обаждане до стационарен телефон във Великобритания.

Наложи се да почакам 30+ минути и да ме прехвърлят, но третият оператор успя да ми свърши работата, за която се обадих. Първите двама оператори се оправдаха, че имали технически проблеми и не можели да ме обслужат и затова ме прехвърляха като горещ картоф. Затова аз започнах разговорът с третия оператор с въпроса "Имате ли технически проблем?". Той каза НЕ и оттам нещата вече се наредиха. 😀 Затова на който му се налага и има минути в ЕС (все още преди Брекзит), да им звъни.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Ryanair launches 15 new routes to/from Malta!

Ryanair launched its Malta’s Winter 2019 schedule, with 59 routes in total and 15 new routes, including interesting connections such as Amman, Paphos or Thessaloniki.

The new 15 routes are:
✈️ Amman (2 per week)
✈️ Billund (2)
✈️ Cardiff (2)
✈️ Cork (2)
✈️ Exeter (2)
✈️ Lamezia (2)
✈️ Luxembourg(2)
✈️ Maastricht (2)
✈️ Nantes (2)
✈️ Oslo (weekly)
✈️ Paphos (2)
✈️ Perugia (2)
✈️ Rome Fiumicino (daily)
✈️ Santiago (2)
✈️ Thessaloniki (2)

R-1.png

За повече инфо цък.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, randi каза:

Марсилия ще стартира по - рано, от 2 - ри октомври.

Затова ли честотите до Ница на Уиз станаха 3?

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар
На 13.03.2019 г. в 13:42, epetkov каза:

Миналата година беше експериментална. Явно резултатите са показали, че няма пазар за два полета седмично, поне през пролетта. Ултра ниските цени, които се виждат в момента за април-май са ясен индикатор, че втори полет е  нелогичен за авиокомпанията за разглеждания период.

Миналата година Бургас беше с базиран самолет, след стачките и драмите, повечето бази с 1 самолет ги затвориха, самолетите си бяха пълни, просто гризнахме дървото по други причини 

Връзка към коментар
преди 5 минути , stormbringer каза:

Миналата година Бургас беше с базиран самолет, след стачките и драмите, повечето бази с 1 самолет ги затвориха, самолетите си бяха пълни, просто гризнахме дървото по други причини 

"Базираният" самолет беше само една реклама, нищо повече. Още в началото бяха заявили, че от 11-те дестинации само 2 ще са целогодишни, при това положение, става веднага ясно, че няма как да се говори за базиран самолет. А като са видяли, че рентабилността не е достатъчно висока сега пускат много по-малко линии.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Мътна  кървава. В Пловдив от 4 линии с препълнени самолети, само Лондон държат целогодишно. Тази година поне Милано щеше да е силно. Не може човек да им хване спатиите.

Връзка към коментар
преди 25 минути , Мари Николова каза:

По-интересно е какви са плановете им за Варна.Стои като опция,но без полети.

Нямат такива, стои от времето, когато имаше целогодишна линия между Варна и Брюксел. А и Уиз от това лято ще имат 15+ дестинации от Варна (не всички целогодишни) не виждам много място нови полети.

Връзка към коментар

Тази вечер се загледах в дестинациите от Букурещ- 21 са, като 7 от тях са за Италия, а и някои са сезонни. Миналата година определено не бяха толкова малко.

Уиз са махнали Будапеща и от Букурещ, но пък Раян чрез Лаудамоушън поддържат Виена на ниска цена вкл. двупосочни.

Май разчитат предимно на гастербайтските дестинации.

Редактирано от ДиянаВ
Връзка към коментар

Бърз въпрос-имена на бордната карта на кирилица, билета е само заминаване от София, дали ще го пуснат човека ? На чата на ryan индийчето си твърди, че трябва да са по лична карта и не се ориентира във въпроса. Човека лети утре 😞

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.