Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Йосиф Милчов
преди 1 минута , Ivko каза:

При мен няма нищо и на двата пътника 🙄 възможно ли е да съм направил чекин без данни?!

Пътниците, които исках да чекирам ги имам вкарани в профила с техните данни, но като избрах да ги чекирам и не ми зареди на следваща стъпка да избера документите ами направо ги чекира

Untitled.jpg

Според мен няма начин да си ги чекирал без данни за документ. Прехвърлито те е автоматично защото след като има вкаран пътник и са му вкарани един път документите ги запаметява и после не те пита за тях. Имаш опция за редакция от профила си преди чекирането. А защо я нямаш тази информация на бордната карта това вече е мистерия и за мен и не мога да ти кажа.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Ivko каза:

При мен няма нищо и на двата пътника 🙄 възможно ли е да съм направил чекин без данни?!

Untitled.jpg

Пътниците, които исках да чекирам ги имам вкарани в профила с техните данни, но като избрах да ги чекирам и не ми зареди на следваща стъпка както до сега да избера документите ами направо ги чекира.

Ако е вътрешен полет - не се изисква такава информация и съответно я няма на бордната карта.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , koliob каза:

Ако е вътрешен полет - не се изисква такава информация и съответно я няма на бордната карта.

😄 ох много съм зле да полета е вътрешен Бари-Пиза @aleksandrina

• Смея се 3
Връзка към коментар
Йосиф Милчов
преди 2 минути , Ivko каза:

😄 ох много съм зле да полета е вътрешен Бари-Пиза 

Мистерията е разкрита. Ма който няма вътрешен полет с Райън, като мен няма и как да е знае тая информация.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , Фичо каза:

Не, не само ти - цък  

Ама работи ли се по проблема или да сигнализирам в другата тема с бъговете, че не успях да проследя дали някой е отразил коментара ти?

Връзка към коментар
преди 7 минути , Алекс каза:

Ама работи ли се по проблема или да сигнализирам в другата тема с бъговете, че не успях да проследя дали някой е отразил коментара ти?

Аз когато го написах това, пуснах доклад, ако не се лъжа.  Но не пречи пак да се сигнализира. 

Връзка към коментар

Линковете в зеленото ги прегледах и работят. Мислех, че е защато съм модератор, но Ivko също каза че работят, може би @Георги трябва да погледне

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Ryanair Launches New East Midlands Ski Route To Sofia

Ryanair, Europe’s No.1 airline, today (3 July) announced a new weekly East Midlands ski route to Sofia, Bulgaria commencing in January 2020, as part of Ryanair’s extended East Midlands Winter 19 schedule.

East Midlands consumers and visitors can now book their ski holiday to Sofia as far out as March 2020, enjoying even lower fares and Ryanair’s customer care improvements.

Все още не могат да се букват билети.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 46 минути , cloud каза:

Ryanair Launches New East Midlands Ski Route To Sofia

Ryanair, Europe’s No.1 airline, today (3 July) announced a new weekly East Midlands ski route to Sofia, Bulgaria commencing in January 2020

Все още не могат да се букват билети.

Може,може

Редактирано от traveler
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте! Имам въпрос в петък ми предстои пътуване до Милано, но днес забелязах, че на бордната карта съм записана с име и презиме вместо с фамилия, та въпроса ми е ще представлява ли това проблем, тъй като писах на support, но не ми помогнаха, а не намирам телефон за връзка с Райънеър?

Връзка към коментар
6 minutes ago, Travelgirl98 said:

Здравейте! Имам въпрос в петък ми предстои пътуване до Милано, но днес забелязах, че на бордната карта съм записана с име и презиме вместо с фамилия, та въпроса ми е ще представлява ли това проблем, тъй като писах на support, но не ми помогнаха, а не намирам телефон за връзка с Райънеър? 

Важното е имената да ги има в личната Ви карта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте! Имам следния въпрос. Имам резервация за четирима за отиване и връщане. Пропуснали сме обаче да си купим голям чекиран багаж , а ще ни трябва на връщане. Тъй като цената ми идва по-ниска в случай, че за единия пътник купя нов билет само на връщане и към него закупя чекиран 20кг куфар, нали няма да е проблем ? 

Връзка към коментар
преди 48 минути , Дънди каза:

Здравейте! Имам следния въпрос. Имам резервация за четирима за отиване и връщане. Пропуснали сме обаче да си купим голям чекиран багаж , а ще ни трябва на връщане. Тъй като цената ми идва по-ниска в случай, че за единия пътник купя нов билет само на връщане и към него закупя чекиран 20кг куфар, нали няма да е проблем ? 

Ако е над 16 години пътника няма проблем.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , vinidj каза:

Ако е над 16 години пътника няма проблем.

Благодаря!

Чета и за някакво обединяване на чекирани багажи. Някой на практика правил ли го е ? Пише , че ако са в една резервация, и единия има 20кг багаж, а другия 10кг чекиран багаж, може примерно единия да е с 16кг , а другия с 13кг. ? Или не съм разбрала правилно ?

Връзка към коментар

Нискотарифната авиокомпания "Райънеър" съобщи, че от януари 2020 г. ще започне полети по нов маршрут от летище София до летище Ийст Мидландс във Великобритания.

Полетите ще се извършват ежеседмично като част от разширената програма за зимни спортове, съобщи "Райънеър", а клиентите на компанията ще могат да направят резервации на по-евтини цени по този маршрут до 28 март 2020 г. Наскоро от нискотарифния авиопревозвач обявиха, че има възможност догодина ирландската компания да разшири отново списъка с обслужвани полети от и до Бургас. 

Международното летище Ийст Мидландс се намира на 21.5 километра от Нотингам. През 2015 г. е имало приблизително 4.5 милиона пътници, а година по-късно бе второто най-натоварено летище след Хийтроу.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
10 hours ago, MARTiNSHO said:

Топ! Е сега е време да се направи трипче до Кипър и Либия 🙂

Поздрави!

За съжаление полетите от София до Пафос приключват предишната седмица. Остават Уизз и БГ ер до Ларнака,но пък Уизз са само понедленик и петък сутринта, което на отиване е удобно, но не и на връщане и няма как да се направи без голям престой в Кипър. Разбира се има варианти с Бг еър, но скъпи или с прекачване през Атина, което допълнително оскъпява нещата, но въпреки това продължавам да мисля варианти, които са повече за темата със шантавите маршрути..

• Харесвам 5
Връзка към коментар
На 1.07.2019 г. в 13:46, koliob каза:

А колко късно преди полета може да се иде на летището ако си без куфар? Предполагам няма секюрити чек. Някъде час преди полета дали е достатъчен?

Връзка към коментар
преди 7 минути , Ivko каза:

А колко късно преди полета може да се иде на летището ако си без куфар? Предполагам няма секюрити чек. Някъде час преди полета дали е достатъчен?

Секюрити чек има за всички полети, без значение дали са вътрешни или международни. Няма паспортен контрол, но ако пътуваш в Шенгенското пространство така или иначе го няма. А колко рано - всеки си преценява според големината на летището и натоварването му в съответния час. Летището в Бари е малко и никога не съм го виждал много натоварено, но в летния сезон може да има повече чартъри и не знам колко време е нужно.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• chochiani
    • frequent_flyer
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.