Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Днес продължиха да съкращават честоти. Полетите от София до Бергамо и Рим стават два пъти седмично през април и май, до Лондон отпадат полетите във вторник и четвъртък, а останалите дни са сложили само сутрешните пак за април и май. София - Единбург - няма полети до началото на май. София - Шарлероа също остава с два полета седмично до края на юни.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Сега виждам, че са ми отменили 5 полета... много забавно 😀 Имате ли идея, когато полетите са платени с ваучер и се поиска възстановяване, те връщат сумата реално в същия ваучер, но дали срокът на валидност на ваучера автоматично се удължава с 1 година или си остава същия?

Връзка към коментар

Иначе са много любезни - предлагат ми и рентакар . Нямам мейл за отменен полет , но се зачетох тук и изненада....полета отменен.

Няма изминал и месец от началото на годината и трета отменена резервация - мисля,че тази година ще се купуват билети в последния възможен момент с оглед и на това как за дни променят изисквания за PCR и карантина из Европа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Според мен всяко разписание (дестинация)  за повече от 2-3 седмици напред в момента е само пожелателно. 

Не носят отговорност, могат да рисуват каквото си поискат и също толкова бързо да го изтрият. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

След като прочетох във форума,че правят някакви рокади установих следното.Полет за юни е сменен с един ден назад без да съм информиран за това.Просто си остава същия номер на резервация,но е променен деня на полета едностранно от АК.Какво мога да направя в този случай?

Връзка към коментар
преди 11 часа, Мари Николова каза:

Миналото лято беше само с един полет седмично.

Да, допреди няколко дни бяха заложили 3 за лято'21, но вече орязаха едната честота. Дано поне задържат 2 полета на седмица тази година. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 часа, lyubo21 каза:

Сега виждам, че са ми отменили 5 полета... много забавно 😀 Имате ли идея, когато полетите са платени с ваучер и се поиска възстановяване, те връщат сумата реално в същия ваучер, но дали срокът на валидност на ваучера автоматично се удължава с 1 година или си остава същия?

Никаква промяна няма във ваучера. Датата на изтичане си остава същата.

Връзка към коментар
преди 1 час, valpet каза:

След като прочетох във форума,че правят някакви рокади установих следното.Полет за юни е сменен с един ден назад без да съм информиран за това.Просто си остава същия номер на резервация,но е променен деня на полета едностранно от АК.Какво мога да направя в този случай?

Изчакай да получиш писмо за промяната. Там пише какво може. Обикновено в такива случаи позволяват връщане на парите или промяна +-следващ/предишен полет, но става само през чата.

Връзка към коментар

Промяна в срока за онлайн чекиране:

Онлайн регистрацията започва 60 дни преди всяко излитане по разписание за клиенти, които са закупили разпределено място. 

Клиентите, които са резервирали полета си преди 28 януари 2021 г., могат да бъдат разпределени на места безплатно, ако се регистрират между 2 дни и 2 часа преди всеки полет.

Клиентите, резервирали от 28 януари 2021 г. нататък, могат да се регистрират онлайн между 24 и 2 часа преди всеки полет.

• Харесвам 5
  • Замислям се 2
Връзка към коментар

Почнаха разместванията и Raynair. Смениха часовете на полетите до Ханя, Крит. От ранни сутрин ги направиха доста късно вечерни:

image.png.c08675ef2773fb99bd4ef595938632c2.png

Дано по-евтините местни фирми за коли под наем работят до по-късно, че иначе увисваме на летището ...

Всеки, който има полети, да си провери какво е положението.

Лека корекция след проверка - всеки да си провери всичко, защото съм купил:

image.png.5611b9f063d7ca02554b156850cad9dc.png

а сега в профилът ми дава:

image.png.966049da12ab5c3a80c580b455b3e5e5.png

Нямам никакво известие за промяната ...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На мен ми пратиха мейл за промяна на полети август-септември до/от Ханя. От сутрешни полетите стават вечерни. Имахме намерение директно да се придвижим на около два часа от летището, но сега с кацане почти в полунощ ще трябва да спим около Ханя. 

Връзка към коментар

Искам да сменя безплатно един билет с 20кг багаж за друга дата на по-ниска цена. Такса за смяна наистина няма, но ми иска 20Евро такса в разликата на цената на багажа за другата дата?! Това нормално ли е?

• Замислям се 1
Връзка към коментар
На 13.02.2021 г. в 8:44, vinidj каза:

Искам да сменя безплатно един билет с 20кг багаж за друга дата на по-ниска цена. Такса за смяна наистина няма, но ми иска 20Евро такса в разликата на цената на багажа за другата дата?! Това нормално ли е?

Освен да се плаща и разликите в багажа въпреки, че багажа май е фиксира в повечето случай

Връзка към коментар

Имах два полета началото на юни и сега ги смених и двата за края на юли през профила ми и не ми начисли такса, а само разликата в цената и после тръгнах да променям пак и отново без такса. Та е валидно условието за безплата промяна до 2 пъти на резервация, а преди мисля, че беше само една. И да се похваля до Лисабон с прикачване в Бергамо общо за 55лв, че нещо Уиз са прекалили с цените за същата дата, а и за същия период. Ако някой му се занимава и прикачва все още има такива цени до Лисабон по тази схема от края на юли до към началото на август.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 12 минути , Ivko каза:

И да се похваля до Лисабон с прикачване в Бергамо общо за 55лв, че нещо Уиз са прекалили с цените за същата дата, а и за същия период. Ако някой му се занимава и прикачва все още има такива цени до Лисабон по тази схема от края на юли до към началото на август.

Това еднопосочно ли?

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 57 минути , Ivko каза:

Е да...щеше да е много прекрасно ако бяха в двете 🙂 софия-бергамо-лисабон

В момента за април има директно до лисабон на уиз двупосочно за 100 лв 

Screenshot_20210214_092004_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, don каза:

В момента за април има директно до лисабон на уиз двупосочно за 100 лв 

Screenshot_20210214_092004_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Е да, но за тогава когато искам цените са....по 200 лв в посока

Връзка към коментар
преди 28 минути , crazyhorse каза:

За 19-ти март има едно останало място за Будапеща-Дъблин на цена 458 форинта!Който желае може да се възползува!

Опитах се да го резервирам и при плащането ме изхвърли, а цената веднага се вдигна. 🤨 Пишеше ми, че не съм избрал всичко необходимо, за да резервирам билета. 

• Шок 1
Връзка към коментар
преди 29 минути , Иван Попов каза:

Опитах се да го резервирам и при плащането ме изхвърли, а цената веднага се вдигна. 🤨 Пишеше ми, че не съм избрал всичко необходимо, за да резервирам билета. 

Дава ти възможност да добавиш хотел,кола,храна и т.н.

Цъкни на кошницата/количката горе дясно и си готов!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.