Прескочи до съдържание

Посещение на състезания от Формула 1

Препоръчани мнения

Излезе отстъпка за F1 TV, бях обещал да пиша тук, кодът е F1TV25 и както се очаква дава 25% отстъпка:

image.png

Тагвам @Alexander, че май той беше ентусиаст.

• Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Реших се, но не мога да платя с 3 карти вече. Веднага ми пише, че адреса не е добре, не знам как разбира на секундата..Някакви идеи?

There was an error with your credit card information. Please check your information and try again.

Връзка към коментар
преди 1 минута , Alexander каза:

Реших се, но не мога да платя с 3 карти вече. Веднага ми пише, че адреса не е добре, не знам как разбира на секундата..Някакви идеи?

И на мен ми отхвърли предишната карта, която бях ползвал миналата година, но с mastercard клончето от дайнърс нямах проблеми. Явно е капризно откъм карти.

А иначе, ако искаш пробвай да се абонираш за месец за нормалната услуга, не про, тя е 3 евро май. Поиграй си днес, и ако се справяш мини на пълната. Кодът би трябвало да е валиден още няколко дни.

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)
преди 6 минути , Alexander каза:

Искам годишен, не знам как да платя, пробвах още карти...дайнърс, български дебитни виза и мастер, както и испански дебитни..

Друго нещо, което се сетих е че трябва да съвпаднат държавата и държавата, в която е издадена картата. Т.е. испанските по дефиниция няма как да минат, но българскитр трябва да са ок. Не ползвай copy/paste на номера, кода и датата на изтичане, а го въведи ръчно.

Ако искаш започни на чисто в нов профил в incognito/private на браузера, нищо чудно и сайта да им е бъгав, в реддит често има дискусии за всякакви проблеми с него.

Редактирано от Георги
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Голям зор, мина кредитна на ДСК накрая.

Автоматично ли взимат за следващата година или не?

662962091__2021-03-08_123851.png.980162aee390f5e0be128261f083107e.png

Благодаря  много!!

Операта директно я отхвърли като браузер, много странен сайт. Да за испанката и аз така си помислих, всичко стана.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Alexander каза:

Автоматично ли взимат за следващата година или не?

Сигурно ще е автоматично. Можеш да си канселираш абонамента сега и няма да се подновява, а ще си имаш достъп до услугата до догодина.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 2 месеца по-късно ...
Галин Маргаритов

Здравейте,мисля юли месец да посетя Будапеща и съответно Формула 1 на Хунгароринг.Разгледах билетите ,те повечето са свършили ,но все пак има още ,разбира се в моя финансов диапазон .За сега съм си избрал на трибуна Red Bull само за неделя 179 евро.Мислех си и за правостоящи ,те са почти на половин цена .Някой ,ако може  да ми даде съвети :заслужава  ли си да се  гледат и трите дни,хубави места на кои трибуни ,видях ,че след края на състезанието се отварят врати и правостоящите влизат на пистата и гледат награждаването ,а тези ,които са с места си стоят на мястото ?Друго какво може да се види на едно състезание и така ,очаквам съвети !

Връзка към коментар
Преди 1 час, Galii каза:

Здравейте,мисля юли месец да посетя Будапеща и съответно Формула 1 на Хунгароринг.Разгледах билетите ,те повечето са свършили ,но все пак има още ,разбира се в моя финансов диапазон .За сега съм си избрал на трибуна Red Bull само за неделя 179 евро.Мислех си и за правостоящи ,те са почти на половин цена .Някой ,ако може  да ми даде съвети :заслужава  ли си да се  гледат и трите дни,хубави места на кои трибуни ,видях ,че след края на състезанието се отварят врати и правостоящите влизат на пистата и гледат награждаването ,а тези ,които са с места си стоят на мястото ?Друго какво може да се види на едно състезание и така ,очаквам съвети !

2016 г бях на Хунгароринг. Бяхме точно на Red Bul. Билетите ми бяха подарък за РД .Срували са225Е. Самата трибуна се оказа много точно попадение. Местата ( sektor B, row 25, seat 1 and 2) бяха там, където се подреждаха предпоследния и последния ред болиди на старта. Отзад, зад трибуната беше подкрепителният пункт за вода и напитки, както имаше и WC. През трасето оттатък пистата, във вътрешния двор имаше голям екран за допълнителна информация. До Хунгароринг пътувахме с влак и слязохме на предпоследната спирка. И от там през нивите - до входа. Неприятният ми спомен от тогава е, че на ж.п. спирката за тръгване обратно ми откраднаха портмонето. Но иначе самото състезание, емоциите бяха 6++.    

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Ето че състезанието в Турция наближава и засега няма информация дали ще бъде със или без публика

Понеже билети се продават, се чудя, някой от вас мисли ли да ходи и какво ще се случи ако си купя билети и състезанието бъде без публика.Връщат ли парите или ще ми дадат ваучер?

Връзка към коментар
преди 4 минути , SpeeDemoN5 каза:

Ето че състезанието в Турция наближава и засега няма информация дали ще бъде със или без публика

Понеже билети се продават, се чудя, някой от вас мисли ли да ходи и какво ще се случи ако си купя билети и състезанието бъде без публика.Връщат ли парите или ще ми дадат ваучер?

Мой приятел имаше закупени билети за Гранд При на Турция, когато го отмениха заради Ковид. Върнаха им парите тогава, сега пак си е купил билети и вече планира нощувки и прочие. Навсякъде ли пише, че не е ясно дали ще има публика.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Билети за Турция продават, тази година изглежда обстановката да е с една идея по-стабилна, от гледна точка на резки промени в последната минута. Някой обмислял ли е сериозно идеята? 

Връзка към коментар

Е, добре де! Не беше състезание точно. Не знам дали и удовлетвори подгизналите хорица, дето чакаха цял ден, но все пак минаха по трасето, извинявам се.

Връзка към коментар
преди 5 часа, stormbringer каза:

Билети за Турция продават, тази година изглежда обстановката да е с една идея по-стабилна, от гледна точка на резки промени в последната минута. Някой обмислял ли е сериозно идеята? 

Аз вече имам билети и направихме организацията, пък да видим какво ще стане 

Връзка към коментар
На 28.09.2021 г. в 10:32, stormbringer каза:

Аз съм в много сериозно обмисляне и всеки ден проверявам дали се продават билети и каква е общата обстановка. Ходи ми се основно заради сина ми на 8 г., който в последно време направо "откачи" с тази формула - научи всички пилоти, отбори, гледа тренировки, квалификации, записва времена, страшно е 😂

Аз съм със сертификат, обаче за него ще трябва тест натам, а много вероятно и при влизане в БГ и това е  нещото, което ме колебае (леко) към този момент.

Като цяло имам и място в колата, което мислех да споделя тук, когато взема окончателно решение дали да ходим. 

Връзка към коментар

Знаете ли дали е добра идея да отидем с колата до пистата в Турция? Притесняваме ме паркирането, както се очакват 100 000 човека там..

Другия вариант е с такси, ама на връщане сигурно ще е невъзможно да си намерим

Връзка към коментар
  • 5 месеца по-късно ...

Нямаше намаление и аз дебнах. Накрая си платих стандартната цена преди 10 дни, даже се радвам, че не вдигнаха цената, както направиха колегите им преди 1 месец излъчващи мотоГП..

Връзка към коментар

Ами аз след бая ровене, намерих, че имало 20% намаление между 11 и 13 март. Не ми е фатално - аз така или иначе плащам спортен пакет и там си гледам състезания, ама с отстъпка бих тествал как е. Пак ще остане за догодина 😄 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.