Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

За да не звъните на плетените телефони, започващи с 0700, си инсталирайте арр-а "0700". Много е полезен. Така изглежда:

image.png.6befc46d0773952b4d7d618fe38514a6.png

Вътре го има и безплатния телефон на ДСК, а той е 0988 192 640. На него звъня винаги. Включва се изкуствен интелект. За да се свържете с оператор, трябва да кажете "Връзка с оператор"

• Харесвам 21
Връзка към коментар
На 7.08.2023 г. в 16:35, Яничка каза:

За да не звъните на плетените телефони, започващи с 0700, си инсталирайте арр-а "0700". Много е полезен. Така изглежда:

Наистина доста полезно приложение, а за консерви като мен :biggrin:, които предпочитат (когато има комп под ръка) да ползват сайтове, вместо приложения, въпросната услуга я има и във вид на сайт- https://0700bezplatnite.com/ - може да се търси както по номер, така и по назавние на институцията. 

• Харесвам 11
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 27 минути , Фил каза:

Станали са малко по-чевръсти в прехвърлянето на точките - вчера към 18:30 ги наредих, днес в 13:00 пристигнаха в профила. Дано да не е изключение. 

Вчера сутринта наредих прехвърляне и днес все още няма точки. 😁

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Здравейте, попрегледах темата но не успях да открия информация - точките до сумата на лимита на кк ли се получават или може и над него? 

Искам да извадя карта с минимален лимит, тъй като използвам и други кредитни карти.

Връзка към коментар

Точки получаваш при плащане. Като стигнеш лимита нямаш парички, така че трябва да си внесеш и пак да си плащаш и така колкото пъти искаш. На датата си изтегляш извлечението и виждаш колко трябва да вкараш, за да погасиш. И така "кръгова икономика".😀

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Понеже до сега си плащах много удобно битовите сметки през my.diners, искам да ги прехвърля на друго място.

Имам КК Wizz, но нямам разплащателна сметка в ДСК.

В ДСК Direct има меню "Битови сметки", но от банката ми казаха, че за да си плащам там сметките, трябва да имам разплащателна с-ка.

Може ли някой да потвърди, че това наистина е така, съответно не мога да плащам консумативи по този начин и да дърпа директно от КК?

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 8 минути , Яничка каза:

Понеже до сега си плащах много удобно битовите сметки през my.diners, искам да ги прехвърля на друго място.

Имам КК Wizz, но нямам разплащателна сметка в ДСК.

В ДСК Direct има меню "Битови сметки", но от банката ми казаха, че за да си плащам там сметките, трябва да имам разплащателна с-ка.

Може ли някой да потвърди, че това наистина е така, съответно не мога да плащам консумативи по този начин и да дърпа директно от КК?

Аз ги плащам с epay.bg. намирам го за много удобно. Прехвърлям пари в микросметка от дебитна карта на ЦКБ.

Всичко е за без пари. Никакви такси - нито за плащанията на ток, вода, парно, мобилни оператори, телевизии,... нито за трансферирането на пари от дебитната карта в техния акаунт т.е. в микросметката ми.

---

Нямам обяснение как колеги и колежки тичат да се редят на опашки пред офисче на изипей, за да си платят същото.

(но това е офтопик, не че горното не беше. :biggrin: )

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 минута , ven62 каза:

Аз ги плащам с epay.bg. намирам го за много удобно. Прехвърлям пари в микросметка от дебитна карта на ЦКБ.

Всичко е за без пари. Никакви такси - нито за плащанията на ток, вода, парно, мобилни оператори, телевизии,... нито за трансферирането на пари от дебитната карта в техния акаунт т.е. в микросметката ми.

Да, това ми е резервният вариант, ама преди да вкарам всички абонатни номера в ePay  да попитам за ДСК 🙂

P.S. Имам още един резервен вариант. Понеже плащам битовите сметки на апартамента на майка ми, вариант 2 е мъжът ми да плаща с неговата КК на Пощенска банка и пак да трупа кешбек 🙂

Връзка към коментар
преди 9 минути , ven62 каза:

И аз така от години, само че през Райфайзен. (И Дайнърс го бях закачил там, че поне там минава без проблем). Та нито съм се занимавал да се разхождам с десет карти и да въртя схеми само и само да не се мина някъде с 1.50, нито сега ми се налага панически да напускам потъващ кораб 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 55 минути , Брани каза:

И аз така от години, само че през Райфайзен. (И Дайнърс го бях закачил там, че поне там минава без проблем). Та нито съм се занимавал да се разхождам с десет карти и да въртя схеми само и само да не се мина някъде с 1.50, нито сега ми се налага панически да напускам потъващ кораб 🙂

ОББ имат ubbpay, където могат да се плащат битови сметки безплатно с карти на ОББ, предполагам и Райфайзен след като ги купиха. ( има такса за карти на други банки) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Яничка каза:

Да, това ми е резервният вариант, ама преди да вкарам всички абонатни номера в ePay  да попитам за ДСК 🙂

P.S. Имам още един резервен вариант. Понеже плащам битовите сметки на апартамента на майка ми, вариант 2 е мъжът ми да плаща с неговата КК на Пощенска банка и пак да трупа кешбек 🙂

В ДСК Директ няма как да се плащат битови сметки през кредитна карта. Само, ако имаш стандартна разплащателна сметка.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 5 минути , The rider каза:

За да трупаш бонус при плащане на битови сметки с кк Уиз, варианта е само банкомат на ДСК

Ако се плаща през сайта, примерно на ЕВН няма ли точки?

Връзка към коментар

Не знам за ЕВН, но за Чез и Топлофикация-София, няма май такава опция. През сайтовете им май само Соф.вода и телекомуникационните оператори стават.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Битовите сметки с КК на ДСК с цел да се получи съответния бонус (точки за Уиз или 1% бонус при стандартните им КК) могат да се плащат по следните начини - директно на сайта на съответния търговец (за които предлагат тази възможност); на банкомат (не е задължитено да е на ДСК, става на всеки банкомат в страната, който предоставя такава услуга, включително и небанковите на icard), но доставчиците през банкомат не са много; през Изипей* в бензиностанции OMV (плащането в ДСК се отразява като плащане към ОМВ); чрез услугата на Изипей за плащане във вайбър; през сайта на ОББ - ubbpay (но с такса 30 ст., което мисля, че е по-малко, ако се плаща през epay например).
*Преди няколко месеца се появи информация, че се очаква Изипей да започнат да приемат плащания с карта в собствените си офиси, но не се знае кога, така че засега вариантът да се плати през Изипей с карта на физически пос е в ОМВ.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Аз плащам всичко в сайтовете на еон и на вик, а газта през вайбър с КК и си получавам точките. Преди тази възможност плащах през банкомат и на ДСК и на Пощенска, че са ми най-близо.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 21 часа, The rider каза:

За да трупаш бонус при плащане на битови сметки с кк Уиз, варианта е само банкомат на ДСК

Или да плащаш по интернет през сайта на доставчика за комунални услуги. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.