Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

На 19.09.2023 г. в 13:24, ven62 каза:

Нямам обяснение как колеги и колежки тичат да се редят на опашки пред офисче на изипей, за да си платят същото.

Това, което правиш е най-добрият вариант, без да се редиш на опашки и без да си губиш времето. А на самите касите на Easypay е някаква лудница постоянно, дори и две гишета да са..... 

И само да добавя, че Epay се поддържа от сиситема Easypay.

Връзка към коментар
2 hours ago, Иван Попов said:

Това, което правиш е най-добрият вариант, без да се редиш на опашки и без да си губиш времето. А на самите касите на Easypay е някаква лудница постоянно, дори и две гишета да са..... 

И само да добавя, че Epay се поддържа от сиситема Easypay.

Ако ходиш на каса, която е в някой хипермаркет (била, кауфланд, фантастико) - да, лудница е. Ако ходиш в някоя малка самостоятелна каса в някой блок или подобно, няма хора. Редовно ходя да плащам ток-а и парното на такива. Почти винаги е празно, и да има някой се минава веднага. Просто ги няма тези хора от типа "кажете ми колко имам да плащам, ама ако платя само това и това колко е, ами това, а да ви попитам затова има ли сметка, да заредиме Х лева в ефбета и т.н."

Връзка към коментар

Гледам нещо странно в DSK Direct на Wizz KK:

image.png.75d05626f989aef1c5102bf2eb57a002.png

С други думи съм 50 лв. на плюс, без сама да съм си внасяла нищо по картата. Също така не чакам рифънд от никъде. Освен това пише "кешбек". На някой да му се е случвало?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 14 минути , Яничка каза:

Гледам нещо странно в DSK Direct на Wizz KK:

image.png.75d05626f989aef1c5102bf2eb57a002.png

С други думи съм 50 лв. на плюс, без сама да съм си внасяла нищо по картата. Също така не чакам рифънд от никъде. Освен това пише "кешбек". На някой да му се е случвало?

Честито, явно си била включена в промо кампанията им:
https://dskbank.bg/cc/pay-active

Получавала ли си съобщение за кампанията юли месец, да знам дали да се надявам на бонус и аз.. 😄

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 30 минути , iceman00 каза:

Честито, явно си била включена в промо кампанията им:
https://dskbank.bg/cc/pay-active

Получавала ли си съобщение за кампанията юли месец, да знам дали да се надявам на бонус и аз.. 😄

Хех, каква приятна изненада, благодаря ти 🙂

Не помня да съм получавала съобщение, а наскоро трих съобщения и няма как да проверя.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 53 минути , traveler каза:

Това ли е съобщението?

Badi ot parvite i specheli! Do 15.10 napravi 10 pokupki vsyaka za min 35 lv s kreditnata si Mastercard i mozhe da spechelish 50 lv, info:https://dskbank.info/mc

Не друго беше това за кешбека. Има го по-горе в линка. Пратиха го само на някои картодържатели.

@Фил ти имаше ли съобщение?

Връзка към коментар
преди 8 минути , neuromancer каза:

Абе не е ли пълна простотия да пращат съобщения на шльокавица все едно сме в 90те? Или те ДСК са си още там...

Е, те понякога не пращат. Например за едно плащане за 300 кинта не получих ни смс ни по вайбър.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 29 минути , ДиянаВ каза:

Не друго беше това за кешбека. Има го по-горе в линка. Пратиха го само на някои картодържатели.

@Фил ти имаше ли съобщение?

Не си спомням да съм получавал, честно казано, но  може да е имало и да съм го подминал/изтрил. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 19.09.2023 г. в 17:09, zzxxcc каза:

Битовите сметки с КК на ДСК с цел да се получи съответния бонус (точки за Уиз или 1% бонус при стандартните им КК) могат да се плащат по следните начини - ...................чрез услугата на Изипей за плащане във вайбър;

Благодаря, регистрирах абонатните номера. В общите условия пише, че има такса при плащане, но в момента нямам неплатени сметки да го тествам. Има ли наистина такси за Уиз КК?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Малко нелеп въпрос. Наскоро изкарах ДСК Уиз карта, покрай всичките драми с Дайнърс, преди това все не съм намирал време и необходимост, т.к. там си въртях сериозен оборот и ползвах кешбека.

Не откривам обаче сега от къде се виждат натрупаните точки през ДСК смарт приложението? Възможно ли е да не са се появили някъде, т.к. транзакциите може би все още  не са осчетоводени?

Връзка към коментар
преди 19 минути , EliDion каза:

Не се виждат през приложението, само в ДСК директ-а.

А там от къде, т.к. и там влизах?

В подменюто "Бонус програми" излиза съобщение "нямате активни кампании за лоялност"

Връзка към коментар
На 19.09.2023 г. в 13:24, ven62 каза:

Аз ги плащам с epay.bg. намирам го за много удобно. Прехвърлям пари в микросметка от дебитна карта на ЦКБ.

Интересно защо си причиняваш такива сложни "гимнастики" с прехвърляне на пари от ЦКБ в epay.bg, след като всичко може да бъде толкова по-просто...? :girl_haha: 

image.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, П.Кръстев каза:

А там от къде, т.к. и там влизах?

В подменюто "Бонус програми" излиза съобщение "нямате активни кампании за лоялност"

От там е - Бонус програми. Значи още не са ти отразили точките. При мен се натрупват един път седмично - май в четвъртък🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 30.09.2023 г. в 21:15, chandni каза:

Интересно защо си причиняваш такива сложни "гимнастики" с прехвърляне на пари от ЦКБ в epay.bg, след като всичко може да бъде толкова по-просто...? :girl_haha: 

image.png

Е, браво!  

Не можа ли @Брани да цитираш или поне и него да включиш т.е. да не ме излагаш само мен, че не съм информиран.:wink:

---

А сега сериозно.

@chandni, благодаря.

В online банкирането на ЦКБ си имало табче "Битови сметки и плащане с 10 цифрен код" (Чукчи должны читать, а не только писать:biggrin:) .

Вероятно ще прехвърля всички плащания от двата ми акаунта в epay.

• Смея се 4
Връзка към коментар
преди 14 часа, ven62 каза:

Е, браво!  

Не можа ли @Брани да цитираш или поне и него да включиш т.е. да не ме излагаш само мен, че не съм информиран.:wink:

---

А сега сериозно.

@chandni, благодаря.

В online банкирането на ЦКБ си имало табче "Битови сметки и плащане с 10 цифрен код" (Чукчи должны читать, а не только писать:biggrin:) .

Вероятно ще прехвърля всички плащания от двата ми акаунта в epay.

Аз даже съм горд, че не мисля постоянно за битовизми и кешбеци и не съм наясно с тях. Посветил съм интелекта си на много по-възвишени неща!

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
Преди 1 час, iMari каза:

Не си помням трупат ли се точки от плащане на данъци директно на ПОС в общината?

Да. При мен се трупат и като плащам държавни такси на ПОС, така че и при общината е аналогично.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

А може ли да се види валидността на точките, натрупани в ДСК? Скоро нямам пътувания с Wizz и нарочно не прехвърлям точките от ДСК в Wizz акаунта, но не помня до кога са валидни тези, които съм натрупала.

Връзка към коментар
преди 14 минути , Яничка каза:

А може ли да се види валидността на точките, натрупани в ДСК? Скоро нямам пътувания с Wizz и нарочно не прехвърлям точките от ДСК в Wizz акаунта, но не помня до кога са валидни тези, които съм натрупала.

Цъкаш два пъти върху История

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.