Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 34 минути , Фил каза:

Wizz / ДСК са поускорили превода на кредити към профила - вчера вечер ги заявих, днес по обед бяха налични. Може и да е изключение, де, просто отбелязвам. 

Не е. В последните 3-4 дни прехвърлих два пъти и пристигат в рамките на 2-3 часа.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Моля да ми припомните от кой момент се засича максималният годишен оборот от 40000лв., генериращ точки - от 01.01 или от датата на издаване/подновяване на картата.

Връзка към коментар
преди 59 минути , Ilian359 каза:

Моля да ми припомните от кой момент се засича максималният годишен оборот от 40000лв., генериращ точки - от 01.01 или от датата на издаване/подновяване на картата.

01.01

• Харесвам 2
Връзка към коментар

ДСК с кампания Всяка твоя покупка или теглене на банкомат от 20.11.2024 г. до 28.02.2025 г. вкл. е без лихва до тази дата, но чета условията за участие и пише Клиенти, които са уведомени за кампанията с Viber или SMS съобщение, или съобщение в ДСК Директ от Банка ДСК. Приятел е получил смс, а аз още не или изобщо няма да получа и съответно няма да участвам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• GlobeRider
    • Ivko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.