Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Wizz / ДСК са поускорили превода на кредити към профила - вчера вечер ги заявих, днес по обед бяха налични. Може и да е изключение, де, просто отбелязвам. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 34 минути , Фил каза:

Wizz / ДСК са поускорили превода на кредити към профила - вчера вечер ги заявих, днес по обед бяха налични. Може и да е изключение, де, просто отбелязвам. 

Не е. В последните 3-4 дни прехвърлих два пъти и пристигат в рамките на 2-3 часа.

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Моля да ми припомните от кой момент се засича максималният годишен оборот от 40000лв., генериращ точки - от 01.01 или от датата на издаване/подновяване на картата.

Публикувано:
преди 59 минути , Ilian359 каза:

Моля да ми припомните от кой момент се засича максималният годишен оборот от 40000лв., генериращ точки - от 01.01 или от датата на издаване/подновяване на картата.

01.01

• Харесвам 2
Публикувано:

ДСК с кампания Всяка твоя покупка или теглене на банкомат от 20.11.2024 г. до 28.02.2025 г. вкл. е без лихва до тази дата, но чета условията за участие и пише Клиенти, които са уведомени за кампанията с Viber или SMS съобщение, или съобщение в ДСК Директ от Банка ДСК. Приятел е получил смс, а аз още не или изобщо няма да получа и съответно няма да участвам.

• Харесвам 3
Публикувано:

Е те май редовно правят тоя номер с промоции и бонуси само за избрани от тях клиенти.. А на какъв принцип си харесват клиенти - само те си знаят..

• Харесвам 1
Публикувано:

Според мен на хора, където не позлвам много картите си и на тях защото този приятел не я позлва изобщо и явно да го стимуллират да я ползва. Това малко, като с букинг кодовете.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

Според мен на хора, където не позлвам много картите си и на тях защото този приятел не я позлва изобщо и явно да го стимуллират да я ползва. Това малко, като с букинг кодовете.

Ц. Аз моята я счупвам от ползване, а те продължават да ме стимулират да я ползвам 🙂

Вероятно е на random принцип. Честно казано Wizz КК напоследък се изпъчи с едни гърди напред пред другите карти и ми помогна по-лесно да превъзмогна мъката по Diners :))))

• Харесвам 9
  • Смея се 2
Публикувано:

Привет, след сто години и изпуснати точки, чак сега мога да се похваля че си извадих кредитна карта уиз. Разбира се веднага се сблъсквам с проблеми - направиха ми служебно аканут в уиз като ми пратиха номера и съответния имейл без парола... Пробвах да я ресетна, но разбира се дава грешка. Някой минал през тази процедура да удари едно рамо какво да направя ? 

Публикувано:

Имам следното питане: Ако надвнеса над лимита едни пари, например при кредитен лимит 3000, сложа още едни 1000 мои пари, дали ще ми разрешат да платя стока за 4000лв? Дали има дневни лимити за плащане и дали ако упражнението се получи, ще ми начислят кешбек и за тези 1000 отгоре?

Публикувано:
преди 6 минути , elzbieta каза:

Имам следното питане: Ако надвнеса над лимита едни пари, например при кредитен лимит 3000, сложа още едни 1000 мои пари, дали ще ми разрешат да платя стока за 4000лв? Дали има дневни лимити за плащане и дали ако упражнението се получи, ще ми начислят кешбек и за тези 1000 отгоре?

Може. Лимитите се променят от приложението.

Screenshot_20241128_184757_DSK Smart.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Ще можеш да платиш според наличния лимит, да. Като внесеш пари се вдига лимита.

Точки начисляват според изхарченото, не според лимита.

• Харесвам 5
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Чета в условията, че таксата за внасяне на пари по картата на банкомат е 0,20 лв, но ми се струва  да е вярно, пробвал ли е в последно време някой и би ли ми казал 😉

преди 2 минути , Tani каза:

Чета в условията, че таксата за внасяне на пари по картата на банкомат е 0,20 лв, но  не ми се струва  да е вярно, пробвал ли е в последно време някой и би ли ми казал 😉

Публикувано:
преди 6 часа, Tani каза:

Чета в условията, че таксата за внасяне на пари по картата на банкомат е 0,20 лв, но ми се струва  да е вярно, пробвал ли е в последно време някой и би ли ми казал 😉

Точно толкова е отразено , наложи се да го изпробвам лично 🙂

Публикувано:

Ако банкоматът е в клон, и не взима пари(нерядко се препълват или просто спират да приемат) до 2000 лв ги вземат и на каса без такса

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, adreno каза:

Ако банкоматът е в клон, и не взима пари(нерядко се препълват или просто спират да приемат) до 2000 лв ги вземат и на каса без такса

+ Тегленето на пари от банкомат е безплатно на каса в клон, ако от банкоматът не може да се изтегли пари(няма пари, не работи и т.н.). Това важеше преди години, но предполагам, че е все още така.

Това е тип lifehack, който никъде не го пише официално и го научаваш случайно на практика. Дали и другите банки го практикуват? Предполагам, че следобед на 7-ми, тогава дават пенсиите, банкоматът в/до клона на банката винаги е празен и може да се тества.

• Харесвам 3
Публикувано:
На 14.12.2024 г. в 22:05, adreno каза:

Последно внасях преди около две седмици,банкоматът не приемаше,отидох на касата,но можело само 1000 лв в брой на каса.А преди със сигурност съм внасяла над 1000 лв без такса,обаче не ми се занимаваше да споря и да търся къде го пише.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 46 минути , aloha8 каза:

Последно внасях преди около две седмици,банкоматът не приемаше,отидох на касата,но можело само 1000 лв в брой на каса.А преди със сигурност съм внасяла над 1000 лв без такса,обаче не ми се занимаваше да споря и да търся къде го пише.

Защо не ги внесе на два пъти по 1000 🙂 

• Браво 1
Публикувано:
На 14.12.2024 г. в 23:35, Patrick K каза:

+ Тегленето на пари от банкомат е безплатно на каса в клон, ако от банкоматът не може да се изтегли пари(няма пари, не работи и т.н.). Това важеше преди години, но предполагам, че е все още така.

Това е тип lifehack, който никъде не го пише официално и го научаваш случайно на практика. Дали и другите банки го практикуват? Предполагам, че следобед на 7-ми, тогава дават пенсиите, банкоматът в/до клона на банката винаги е празен и може да се тества.

Още един лайфхак - предвид, че навсякъде вече вземат пари за внасяне на каса - който има кредит към банката може да си ги внесе в кредитнта сметка без такса и после да си ги прехвърли (обикновенно безплатно) към разплащателна или на кредитна карта сметка

• Харесвам 6
Публикувано:

Здравейте,

Да разбирам ли, че при достигнат лимит за трупане на Wizz точки за тази година, отчитането на новите точки ще започне с картовите транзакции, направени от 01.01.2025?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.