Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 48 минути , Izabela каза:

Е, той ще ме води и плаща... 🙂

Не забравяй да му кажеш, че колкото повече те води и плаща, толкова повече кешбек ще натрупа 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

По какъв курс смятат доларите? Безкасов го дават 1.7489,  а при плащането отиде на 1,7381. Взимат курсовете на Мастер ли?  Евала за обаждания с цел сигурност  при плащанията към Али и Гиьр.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

един въпрос, който може би е бил разискван вече: възможно ли е да се издаде такава карта без сметка към нея в ДСК и в такъв случай как ще следя натрупаните точки без дск директ?

Благодаря предварително!

Връзка към коментар
преди 2 минути , damyang каза:

един въпрос, който може би е бил разискван вече: възможно ли е да се издаде такава карта без сметка към нея в ДСК и в такъв случай как ще следя натрупаните точки без дск директ?

Благодаря предварително!

Възможно е. Дори без да имаш разплащателна сметка, можеш да си активираш DSK direct и да си следиш движенията по картата и точките там.

Връзка към коментар

Здравейте,

Отдавна се каня да си извадя кредитна карта DSK WIZZ и след като прочетох подробно темата си написах домашното 🙂

На 17.11 в 8.00 нахлух в един от клоновете на ДСК, изпреварвайки десетина роми и 5-6 пенсионера, грабнах билетче от машината се насочих към бюрата на служителките. На бюрата се мотаха две лели в пенсионна възраст и една младичка служителка. Стиснах палци и чудо - извика ме младата! В 8.05 седнах и се започна едно писане, попълване, системата се бъгна и тн. Излязох от банката в 9.00, като на изпроводяк женат ми вика: "Защо преди сте се отказали отказали от нашите услуги?" - Само и посочих с тъжен поглед паплачта след мене 😞 ..... Но това не е края. На 21.11 ми звънят от ДСК: " Абе как ви беше WIZZ номера?" Направо ме убиха! Защото още първия път носех всичко: мейл,уиз номер,даже сметката от която ще захранвам!

Казах си, че няма за какво да се ядосвам - в ДСК толкова си могат. Ще си изчакам да приключи 'процеса на производство' на картата и това е!

• Харесвам 2
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , venelinnn каза:

Здравейте,

Отдавна се каня да си извадя кредитна карта DSK WIZZ и след като прочетох подробно темата си написах домашното 🙂

На 17.11 в 8.00 нахлух в един от клоновете на ДСК, изпреварвайки десетина роми и 5-6 пенсионера, грабнах билетче от машината се насочих към бюрата на служителките. На бюрата се мотаха две лели в пенсионна възраст и една младичка служителка. Стиснах палци и чудо - извика ме младата! В 8.05 седнах и се започна едно писане, попълване, системата се бъгна и тн. Излязох от банката в 9.00, като на изпроводяк женат ми вика: "Защо преди сте се отказали отказали от нашите услуги?" - Само и посочих с тъжен поглед паплачта след мене 😞 ..... Но това не е края. На 21.11 ми звънят от ДСК: " Абе как ви беше WIZZ номера?" Направо ме убиха! Защото още първия път носех всичко: мейл,уиз номер,даже сметката от която ще захранвам!

Казах си, че няма за какво да се ядосвам - в ДСК толкова си могат. Ще си изчакам да приключи 'процеса на производство' на картата и това е!

Добре дошъл 🙂 Всеки е минал през тези перипетии 🙂 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 23.11.2018 г. в 16:39, lamerz1912 каза:

Нали за да ти издадат карта, трябва да ти направят сметка, която да е обвързана с картата. Не е нужно да имаш друга сметка освен нея.

Тази карта се издава със сметка към нея, която е тип 'кредитна'. Няма нужда да имаш друга/разплащателна сметка.

преди 3 часа, venelinnn каза:

Здравейте,

Отдавна се каня да си извадя кредитна карта DSK WIZZ и след като прочетох подробно темата си написах домашното

Аз за това си кандидаствам онлайн и всичко става много по-лесно. Вече две карти на ДСК така си извадих.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой знае ли по какъв курс се смята еврото при плащане с кредитната карта на Уиз в Европа?

От опита ми с банките обкновено прилагат един от тези два варианта, комисион или крив  курс, като е трудно да се установят от сайтовете на банките  подробностите, а често и служителите не са наясно.

Искам да сметна доколко ще ми е изгодно да плащам с нея на ПОС в евро, да не стане да получавам 2% кешбек, но да губя 1% в криви курсове или комисион.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 47 минути , Alexander каза:

Някой знае ли по какъв курс се смята еврото при плащане с кредитната карта на Уиз в Европа?

От опита ми с банките обкновено прилагат един от тези два варианта, комисион или крив  курс, като е трудно да се установят от сайтовете на банките  подробностите, а често и служителите не са наясно.

Искам да сметна доколко ще ми е изгодно да плащам с нея на ПОС в евро, да не стане да получавам 2% кешбек, но да губя 1% в криви курсове или комисион.

Ето една моя транзакция:

30.08.2018   Ресторант в Милано  36 евро = 70.56 лв.  т.е. 1 евро = 1.96 лв.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Някой да знае за колко време се прехвърлят точки от ДСК към Wizz профила? След като се прехвърлят, от 2 календарни години валидност, стават на 1, нали?
Благодаря. 

Връзка към коментар
Преди 1 час, iampetko каза:

Някой да знае за колко време се прехвърлят точки от ДСК към Wizz профила? След като се прехвърлят, от 2 календарни години валидност, стават на 1, нали?
Благодаря. 

На 29.11.2018 г. в 17:10, Ivko каза:

При мен за един ден първия път следвващите като ги прехвърля сутрин и до обяд са в акаунта.

Връзка към коментар
преди 1 час, Jenny каза:

Благодаря!

Т.е. може и да има шанс, да не ми вземат такса на края на годината?

каква такса да ти вземат? Таксата на кредитната карта ще си я вземат винаги, таксата за Дискаунт клуб сама си я плащаш и ако имаш картата няма нужда да я плащаш пак

Връзка към коментар
преди 2 часа, iampetko каза:

Благодаря. 

1.    2-3 дн за осчетоводяване на транзакцията и още 2-3 дни за начисляване на точките т.е. обикновено 4-5 дни след самото плащане.

2. Да

Връзка към коментар
преди 15 минути , neuromancer каза:

каква такса да ти вземат? Таксата на кредитната карта ще си я вземат винаги, таксата за Дискаунт клуб сама си я плащаш и ако имаш картата няма нужда да я плащаш пак

С две думи, няма смисъл да взимам карта на ДСК, докато не изтече клубната ми карта. В противен случай ще си дам 45 лева годишна такса + 120-те лева, които вече съм платила за клубна карта....

Благодаря много, и аз така мислех, но исках да го чуя 😎

Редактирано от Jenny
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.