Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 27 минути , ven62 каза:

1.    2-3 дн за осчетоводяване на транзакцията и още 2-3 дни за начисляване на точките т.е. обикновено 4-5 дни след самото плащане.

2. Да

Не, не, въпроса е при вече начислени точки да се прехвърлят към профила в сайта на Wizz (да могат да се ползват).

Връзка към коментар

Благодаря. Като валидност как са - година след постъпването в профила(?), и особено ако се смесят с кредити от Booking? Кои първо биват използвани, някакви впечатления?

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 3 минути , EliDion каза:

Някой може ли да каже, може ли да се внасят пари в кредитната на АТМ устройство, има ли такса и как става.

Зависи от картата и от банката и от АТМ-а. 

Например на ОББ кредитната може да се внася на АТМ, който има такава функция. Няма такса

За Уиз съм чул, че уж можело, но не съм го виждал и пробвал

Редактирано от cybersimo
Връзка към коментар
преди 3 минути , EliDion каза:

Някой може ли да каже, може ли да се внасят пари в кредитната на АТМ устройство, има ли такса и как става.

Такса няма, а самият банкомат трябва да има функцията "Внасяне на пари", защото не всички устройства са такива. Ето тук може да се търси: https://dskbank.bg/контакти/клонова-мрежа

Реших, че става дума за карта DSK WIZZ, затова давам АТМ на ДСК.

Редактирано от Romana
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Брей, че сте бързи, докато видя, че пиша не където трябва и сте ми отговорили 😉. Преместих въпроса на правилното място - в wizz - ДСК. Благодаря за отговорите.

Връзка към коментар

Бонусите при кредитните карти на ДСК се трупат от 01.12 до 30.11 на следващата година и се изплащат в средата на декември. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Вчера за пръв път имах проблем с Wizz картата . 3 пъти ми отказа плащане на сайта на FlyScoot след въвеждане на паролата пратена на смс . От Дск твърдят че проблема не е при тях и изобщо не фигурира искане за такова плащане 🤔 По принцип плащането ми се насочва да го платя в евро, но е много дървен курса и ползвах втората опция за малайзийски рингит. Сега се чудя дали да пробвам с др. карта или да пробвам да платя в евро ?

Редактирано от Capitan Morgan
Връзка към коментар

Сайта редовно има проблеми с плащането..

На мен ми е интересно твърдението на ДСК, как хем не е имало искане за плащане, хем са изпращали смс-и с пароли..

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 22.12.2018 г. в 19:15, muffytoz каза:

Здравейте,някой знае ли ако платя сметки или преведа пари по друга сметка от банкомат на ДСК с кредитна карта wizz има ли някаква такса?

Плащането на битови сметки на банкомат е без такса, независимо на коя банка е банкоматът. Но поне аз само веднъж успях да платя сметка на банкомат на ДСК и повече не се е получавало на техен банкомат, независимо към кой доставчик е плащането. Винаги ми дава съобщение, че операцията не може да бъде изпълнена или нещо подобно. Пробвал съм плащания на битови сметки от банкомати на други банки и винаги минават без проблем.
За преводи на пари към други сметки не съм пробвал и не мога да кажа.

Връзка към коментар
преди 3 часа, Alexander каза:

Сайта редовно има проблеми с плащането..

На мен ми е интересно твърдението на ДСК, как хем не е имало искане за плащане, хем са изпращали смс-и с пароли..

Доколкото разбрах смс е само за да мине 3d паролата и след това търговеца  (flyscoot)  трябва да си поиска парите от Дск което не е станало нито веднъж. Явно наистина проблема е във виртуалния пос на flyscoot. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 11 часа, zzxxcc каза:

Но поне аз само веднъж успях да платя сметка на банкомат на ДСК и повече не се е получавало на техен банкомат, независимо към кой доставчик е плащането. Винаги ми дава съобщение, че операцията не може да бъде изпълнена или нещо подобно. Пробвал съм плащания на битови сметки от банкомати на други банки и винаги минават без проблем.

Плащам комуналните на един и същ банкомат в столичен мол. За 2 месеца направих около стотина.  Всичките  бяха платени без никакви проблеми. Съобщенията пристигаха след няколко секунди.  Картата е ток, чук и тн.  Благодарско на  Уиз за безплатните билети!:yes:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди час и половина купих на два пъти билети от jetcost.ro

Плащанията се отразиха в акаунта ми в DSK Direkt.

SMS-и до момента няма.

Някой има ли подобен случай.

Връзка към коментар
преди 1 минута , Таньо каза:

Преди час и половина купих на два пъти билети от jetcost.ro

Плащанията се отразиха в акаунта ми в DSK Direkt.

SMS-и до момента няма.

Някой има ли подобен случай.

Имах няколко подобни случая преди време (3-4 месеца). Говорих с ДСК, те не можаха да открият проблем при тях. СМС-ите за 3Д парола идваха без проблем, но някои от тези за направени транзакции - не. Скоро не ми се е случвало иначе.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , yordanov каза:

Имах няколко подобни случая преди време (3-4 месеца). Говорих с ДСК, те не можаха да открият проблем при тях. СМС-ите за 3Д парола идваха без проблем, но някои от тези за направени транзакции - не. Скоро не ми се е случвало иначе.

Сайта не поиска 3Д парола при двете последователни плащания, респ. СМС-и с такава не дойдоха.

Редактирано от Таньо
Връзка към коментар
В момента, Таньо каза:

Не ми поиска 3Д парола при две последователни плащания.

Вероятно като при ProtectBuy и картата, и търговецът трябва да участват в програмата, т.е. ако търговецът не иска 3D парола, от банката няма да ти изпратят и SMS.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз пък не успях да платя с Wizz картата на https://www.worldwideinsure.com. И на ЦКБ виза не прие 🤔. И стана през paypall с Дайнърса без никви проблеми срещу 1 $ такса .

Връзка към коментар

При мен миналия месец, плащането беше около 400 лв. Не съм получавала смс, нито е искана 3D парола, но беше в работно време и ми се обадиха са потвърдя направила ли съм такава покупка.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.