Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , AlexandraKo каза:

Ей сега, направих он-лайн искане за такава карта, за 1000 лева. Мигновено ми се обади една дама, дето рече, че трябва да си занеса данъчната декларация за миналата година, че да ми отпуснели този велик кредит. Което, разбира се, няма да стане.

Имам питане  - който си е извадил такава карта, това ли е редът?

Ми ... не. На мен не ми поискаха нищо, нищичко. Отиди в друг клон.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз си извадих с максималния лимит , като ми поискаха единствено служебна бележка от работодателя за дохода през последните 3 месеца.

Оригинала предоставих на гише  при готова карта и процедурата по подписване на  документите отне 20 мин.

Преди това подписах по Интернет разрешение да ми гледат личните данни.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 10 минути , Zaro каза:

Ми ... не. На мен не ми поискаха нищо, нищичко. Отиди в друг клон.

Благодаря ти!

Мислех да си спестя едното разкарване.

преди 8 минути , Климент каза:

Аз си извадих с максималния лимит , като ми поискаха единствено служебна бележка от работодателя за дохода през последните 3 месеца.

Оригинала предоставих на гише  при готова карта и процедурата по подписване на  документите отне 20 мин.

Преди това подписах по Интернет разрешение да ми гледат личните данни.

Аз сама съм си работодател. Ама, те , могат това, да си го проверят сами, както направиха Дайнърс, например.

Имам няколко КК , всичките с повече лимити и никой до сега не ми е искал данъчна декларация. Разбирам, да искам кредит 50 000...

Редактирано от AlexandraKo
Публикувано:
На 20.08.2018 г. в 10:30, t_petkov каза:

Сега кандидатствах и аз за кредитната карта. От ДСК ми се обадиха и ми казаха, че трябва да разпиша декларацията за защита на личните данни с Evrotrust от AppStore. Това е нормална процедура нали? Тъй като назад четох, че май не е нужно да се разписваш?

За ларта до 1000 лв не искат нищо, но за по-голяма сума искат доказване на доходи

Публикувано:

Ааа не не, на мен онлайн за великата сума от 700 лв ми поискаха данъчна декларация..

Тъкмо се бях навила ( за втори път, че първия искаха да ме разкарват по офисите за подписи и ги отказах ) да кандидатствам и пак им... споменах роднините :nea:

• Харесвам 3
Публикувано:
1 hour ago, AlexandraKo said:

Ей сега, направих он-лайн искане за такава карта, за 1000 лева. Мигновено ми се обади една дама, дето рече, че трябва да си занеса данъчната декларация за миналата година, че да ми отпуснели този велик кредит. Което, разбира се, няма да стане.

Имам питане  - който си е извадил такава карта, това ли е редът?

И при мен така се случи, може би защото не съм клиент на тази “велика” банка. Упражнявам свободна професия, самоосигуряващо се лице, и освен данъчната декларация ми искаха и документите за получените хонорари. После попълваха и една таблица за доходите. Въпреки, че доходът ми беше на ръба на оцеляването, ми дадоха карта де а 1000 лв. Ходих някъде към 6 пъти до банката, защото служителката отпускаше този кредит за първи път и много не знаеше какви точно документи да занеса. Тези всички размотавания преглътнах заради членството в Уиз, а накрая купих билети на друга авио компания - на по-ниска цена, без допълнителни такси за багаж и кацаща на по-удобно летище😁 Но поне я имам тази карта, ако се наложи друг път

• Харесвам 1
  • Смея се 2
преди 23 минути , ДиянаВ каза:

И при мен така се случи, може би защото не съм клиент на тази “велика” банка. Упражнявам свободна професия, самоосигуряващо се лице, и освен данъчната декларация ми искаха и документите за получените хонорари. После попълваха и една таблица за доходите. Въпреки, че доходът ми беше на ръба на оцеляването, ми дадоха карта де а 1000 лв. Ходих някъде към 6 пъти до банката, защото служителката отпускаше този кредит за първи път и много не знаеше какви точно документи да занеса. Тези всички размотавания преглътнах заради членството в Уиз, а накрая купих билети на друга авио компания - на по-ниска цена, без допълнителни такси за багаж и кацаща на по-удобно летище😁 Но поне я имам тази карта, ако се наложи друг път

Много ти благодаря!

Аз, може би, трябваше да кажа, че съм пенсионер:)))))

За пенсията, мога да занеса документ.

Някой път, ще мина през един клон на ДСК, както рече Заро и ще питам.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:

Вероятно е много субективно и е въпрос на късмет при кого ще попадне човек.

За София мога да препоръчам едно младо и много оправно момиче в мол Сердика - само тя разбира и всички с такива карти ги пренасочват към нея.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, AlexandraKo said:

Много ти благодаря!

Аз, може би, трябваше да кажа, че съм пенсионер:)))))

За пенсията, мога да занеса документ.

Някой път, ще мина през един клон на ДСК, както рече Заро и ще питам.

Ти сериозно ли това с пенсията? Не ми изглеждаш на пенсионер или си млада пенсионерка😆

Ако е така, въобще не се колебай. Това е може би единствената банка, която дава кредити и то доста по-големи на пенсионери дори и на 80 години, даже и на цигани с инвалидни пенсии от 120 лв. да речем. Точно от последната категория имаше пред мен, докато си чаках реда при поредното ми връщане с набор от нови документи. И им го рекнах де - как давате на такива като преди мен, какъв доход доказват? В крайна сметка не искам потребителски кредит от 10000 лв. ей така да си ги харча, а специализирана кредитна карта. На пенсионери 100% дават😁

1 hour ago, plamenk said:

Объркала си кавичките 😉 Трябвало е на съседната дума да ги поставиш. 🙂

Хохаха. Мнооого точно казано😆😆😆😆😆

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз кандидатствах за 3000лв и не ми искаха доказване, декларации и т.н., понеже заплата и хонорари ми ги превеждат през тази банка и те виждат всички постъпления, могат да си направят пълна разпечатка... А и може би има значение и това, че имам още няколко карти на същата банка, пък и в деня, в който кандидатствах за W!zz картата (в началото на юни) поисках да закрия друга кредитна карта, пак на тяхната банка. Просто като размяна. Но трябваше пак да минат няколко дни, за да одобри кредитен инспектор.  Отделно тогава още и самите те не бяха чували за тази W!Zz карта, не беше почнала рекламната кампания, повечето не знаеха как да ми отговарят на въпросите 😄

• Харесвам 1
3 minutes ago, ДиянаВ said:

Всъщност като се замисля Уиз и ДСК са неповторима комбинация, голяма симбиоза🤪

И двете са унгарски, така че няма нищо странно. 

Редактирано от plamenk
  • Харесвам 2
преди 14 минути , plamenk каза:

И двете са унгарски, така че няма нищо странно. 

е, зависи... във всяка държава си действат с различна банка. В  БЮР Македония Wizz Card се издава от Комерциjална банка.  В Унгария - Erste bank, в Румъния - Bancpost, в Полша - PNB Paribas (допреди няколко месеца Raiffeisen Polbank е издавала W!Zz картата)

image.png.988bfb2c50ab4cf6a6c76c5b370bdbb5.png

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 1
Публикувано:
На 28.12.2018 г. в 20:30, Таньо каза:

Да, така е - затова не го коментирах в първия си пост.

Все пак, не ми е комфортно, че минава плащане в сайт извън България без да получавам информация за това повече от два часа.

Вчера от 3 плащания в нета с тази карта едно си мина без смс известяване и то за не малка сума. Днес от кол центъра една девойка даде предположение/заключение, че може би защото съм плащал много късно 00:30 часа и затова не съм получил смс 🤣 Все пак след кратко конско от моя страна се усети каква глупост е казала и обеща да задвижи нещата до "точните " хора които да ми кажат защо има шанс да ми се източи картата без да разбера .

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 15 минути , ДиянаВ каза:

Ти сериозно ли това с пенсията? Не ми изглеждаш на пенсионер или си млада пенсионерка😆

Ако е така, въобще не се колебай. Това е може би единствената банка, която дава кредити и то доста по-големи на пенсионери дори и на 80 години, даже и на цигани с инвалидни пенсии от 120 лв. да речем. Точно от последната категория имаше пред мен, докато си чаках реда при поредното ми връщане с набор от нови документи. И им го рекнах де - как давате на такива като преди мен, какъв доход доказват? В крайна сметка не искам потребителски кредит от 10000 лв. ей така да си ги харча, а специализирана кредитна карта. На пенсионери 100% дават😁

Хохаха. Мнооого точно казано😆😆😆😆😆

Сериозно и не съм млада пенсионерка, къде на 100 съм, ма младея:)))))☺️

• Харесвам 1
  • Браво 1

Никога не кандидатствайте за КК на ДСК в клон! Наистина не се знае на какъв идиот ще попаднете. Единствено кандидатстването през сайта е вариант.

Редактирано от Ilian359
Публикувано:
преди 14 минути , Ilian359 каза:

Никога не кандидатствайте за КК на ДСК в клон! Наистина не се знае на какъв идиот ще попаднете. Единствено кандидатстването през сайта е вариант.

Няма начин, пак сядаш на клон.

• Смея се 3
Публикувано:

Кандидатсването през сайт се получава само, когато си дългогодишен лоялен клиент на съответната банка. Получавала съм одобрение без да е необходимо да ходя по гишета, дори те ми се обаждат, но при друга банка, в която имам сметка от десетина години.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , ДиянаВ каза:

Кандидатсването през сайт се получава само, когато си дългогодишен лоялен клиент на съответната банка. Получавала съм одобрение без да е необходимо да ходя по гишета, дори те ми се обаждат, но при друга банка, в която имам сметка от десетина години.

Не е така, не съм клиент на ДСК, кандидатствах през сайта, обадиха ми се по телефона няколко пъти да обсъдим всичко и да ме уведомят, че съм одобрена за тази карта. Отидох до банката само да подпиша договор.

• Харесвам 2
Публикувано:

Съвсем не е така. Кандидатсвах без да съм клиент и ме одобриха за дни. Имат достъп до кредитния регистър, проверяват ти досието там и ако отговаряш на усливията те одобряват

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз също. Но от въвеждането на GDPR трябва да се мине през клон и да се подпише съгласие за обработка на лични данни.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Ilian359 каза:

Аз също. Но от въвеждането на GDPR трябва да се мине през клон и да се подпише съгласие за обработка на лични данни.

Не е така, подписва се електронно.

• Харесвам 1
Публикувано:

На мен кандидатсването през сайта не ми се получи началото на ноември 2018 г. Не знам при вас в кои периоди е станало. А през декември в другата банка, на която съм клиент - стана. За това си правя такива изводи. Освен това от Централния кредитен регистър могат да установят евентуално лошо кредитно досие, но справката за осигуряване, а не и за доходи, се прави на друго място и за извършването й има такса. Така че едва ли ДСК ще си направят труда да я направят по он лайн заявка за кредит, вместо да отидеш и да им занесеш документи да доход. Мисля, че не е без значение и работодателя. Има фирми, на които служителите са предварително одобрени за кредит, дори и да не са клиенти на банката и заплатата им да не минава през тяхна сметка. Както и да е аз няма да споря, само споделям изводите, които съм напривала от скорошния си опит.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.