Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

От вчера вече имам карта и аз, даже я употребих в Била и получих СМС на секундата, обаче все още нищо не се е променило в онлайн банкирането и в приложението. Трябва ли аз нещо да направя, за да се появи картата, сметката и т.н. или просто да не очаквам в петък/събота/неделя тези неща да се случат? 

Връзка към коментар

Здравейте Магеланци! Имам един въпрос. Харесал съм си почивка от фирма, която не приема плащане с кредитни карти, а трябва да направя банков превод към банка различна от ДСК. Мога ли да платя с тази кредитна карта и ако да какви такси ще ми се начислят? Благодаря предварително!

Връзка към коментар

Трябва да направя превод към банкова сметка и питам дали този превод може да стане чрез кредитната карта .Не мога да платя директно чрез картата през сайта.

Връзка към коментар
преди 56 минути , niksennnnn каза:

Трябва да направя превод към банкова сметка и питам дали този превод може да стане чрез кредитната карта .Не мога да платя директно чрез картата през сайта.

Прочетете си договора, за паричен  превод мисля, че се начисляват лихви, които са доста солени.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Единственият начин, за който се сещам, е да заредиш карта Revolut с Wizz кредитната си карта и да направиш превода от Revolut. Ако целта ти е просто да отложиш даването на пари от твоята сметка, като използваш кредитния лимит на картата става... Ако обаче се надяваш по този начин да натрупаш точки за Wizz кредит - няма да стане. Не се начислява кешбек/бонус точки за плащания към Revolut/Phyre.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, колеги! Предпочитам да питам тук, отколкото да имам досег с ДСК служители - как се погасява картата? Мога ли просто да преведа пари по IBAN-a, който се появава в дск-директ срещу картата? Трябва ли да пиша нещо специално в основанието, както при дайнърс? На същия принцип ли става погасяването? Благодаря!

Връзка към коментар
преди 19 минути , damyang каза:

Здравейте, колеги! Предпочитам да питам тук, отколкото да имам досег с ДСК служители - как се погасява картата? Мога ли просто да преведа пари по IBAN-a, който се появава в дск-директ срещу картата? Трябва ли да пиша нещо специално в основанието, както при дайнърс? На същия принцип ли става погасяването? Благодаря!

Може с банков превод по сметката на кредитната карта, не мисля, че има нужда от нещо специално в основанието. Може и чрез депозитен банкомат на ДСК - няма никакви такси и става веднага.

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
На 16.10.2018 г. в 17:49, yordanov каза:

Пари по картата могат да се внасят и чрез депозитните банкомати на ДСК. Току що изпробвах - парите влязоха веднага, където трябва.

И аз да попитам, при плаштане на битовиот сметкипрез сайта имали кеш бек.И как става плаштането ,до сега плащах през Дайнърс .

Връзка към коментар
преди 38 минути , Божидар каза:

И аз да попитам, при плаштане на битовиот сметкипрез сайта имали кеш бек.И как става плаштането ,до сега плащах през Дайнърс .

Поне при мен това с плащането на битови сметки през сайта на ДСК с Wizz карта не става, единствената опция която ми разрешава е да се плаща от разплащателната сметка. В това отношение примерно ПИБ бяха доста по-напред с материала, всичко си плащах през кредитната карта. Опция за кешбек от битовите сметки с Wizz карта е да се плащат сметките през банкомат, комисионни и такси няма, кешбека си се отчита.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 16 минути , logist13 каза:

Поне при мен това с плащането на битови сметки през сайта на ДСК с Wizz карта не става, единствената опция която ми разрешава е да се плаща от разплащателната сметка. В това отношение примерно ПИБ бяха доста по-напред с материала, всичко си плащах през кредитната карта. Опция за кешбек от битовите сметки с Wizz карта е да се плащат сметките през банкомат, комисионни и такси няма, кешбека си се отчита.

Благодаря за бързият отговор

Връзка към коментар
преди 2 часа, Божидар каза:

Благодаря за бързият отговор

то думата кешбек означава "обратно В БРОЙ" - Cash .... back . Всъщност никакъв кеш няма. Трупат се точки по картата

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , EliDion каза:

На другите банки не ми дава опция за плащане на сметки, поне тези който пробвах.  3 банкомата на ДСК  - от никой не стана.

През ДСК Директ плащам тока с два клика за секунди.

Връзка към коментар
Преди 1 час, montepinar каза:

то думата кешбек означава "обратно В БРОЙ" - Cash .... back . Всъщност никакъв кеш няма. Трупат се точки по картата

И точките  ги прехвърляш като пари в профила ,пак е  някъкъв кеш 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 36 минути , EliDion каза:

На другите банки не ми дава опция за плащане на сметки, поне тези който пробвах.  3 банкомата на ДСК  - от никой не стана.

И при мен поради някаква причина не се получава плащането на сметки на банкоматите на ДСК.
На банкоматите на други банки (без ОББ и ПИБ) минават без проблем.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.