Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Мога ли да си извадя карта, само и единствено да се възползвам от безплатното членство на Уиз? От прочетеното разбирам, че годишната такса обслужване е 45лв, ако не греша.

Връзка към коментар
преди 10 минути , stormbringer каза:

Добре де - ток може на сайта на енергото, с карта, в случая с картата - така със сигурност трябва да минава за бонус точки 

Мисля, че само при EVN може да се плати директно на сайта им. Енерго-Про и ЧЕЗ май нямат точно такава опция.

Връзка към коментар
преди 8 минути , EliDion каза:

Защо да не може. Дали ще я ползваш за разплащания си е твой проблем. Но не разбирам защо няма да я ползваш и да трупаш точки?

Благодаря! Досега съм използвала само дебитни карти и нямам опит с кредитни. Прегледах темата набързо, за да се ориентирам за таксите по кредитната карта. Винаги съм купувал  Уиз членство, което е над 100 лв, а ако таксата на картата е само 45 лв, ми се струва по-разумно да си извадя карта, ако няма други странични уловки.

Редактирано от menki
Връзка към коментар
преди 1 минута , menki каза:

Благодаря! Досега съм използвала само дебитни карти и нямам опит с кредитни. Прегледах темата набързо, за да се ориентирам за таксите по кредитната карта. Винаги съм купувал  Уиз членство, което е над 100 лв, а ако таксата на картата е само 45 лв, ми се струва по-разумно да си извадя карта, ако няма други странични уловки.

Аз имам от септември месец. Ползвам я постоянно, като дебитна, разбира се си следя какво се случва. Правя само плащания на ПОС и в интернет, без преводи към банкови сметки. Имам спестени около 100лв. в точки. Можеш да я блокираш временно през мобилното приложение на банката, за по сигурно. Е, кофти е като забравиш да я отключиш на касата в Кауфланд например😂🙂😎. Не ти се радват много другите на опашката, но става за минутка. И друга сметка имам в банката и погасяването става за секунда с един клик. На 12-13 число си получавам извлечението какво дължа. Ако ми трябват повече пари от лимита просто си внасям допълнителните и плащам. Свиква се и на мен ми е много удобно.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, EliDion каза:

Аз имам от септември месец. Ползвам я постоянно, като дебитна, разбира се си следя какво се случва. Правя само плащания на ПОС и в интернет, без преводи към банкови сметки. Имам спестени около 100лв. в точки. Можеш да я блокираш временно през мобилното приложение на банката, за по сигурно. Е, кофти е като забравиш да я отключиш на касата в Кауфланд например😂🙂😎. Не ти се радват много другите на опашката, но става за минутка. И друга сметка имам в банката и погасяването става за секунда с един клик. На 12-13 число си получавам извлечението какво дължа. Ако ми трябват повече пари от лимита просто си внасям допълнителните и плащам. Свиква се и на мен ми е много удобно.

Би ли казал откъде точно през мобилното приложение става блокирането на картата ? Нещо не намирам тази опция.

Връзка към коментар

Бих казала (щото съм момиченце) - виж каква Убава снимка съм си сложиЛА. 😂😋

На "карти", отваря прозорец с картите,- избираш КК, отваря прозорец - най долу има два зелени бутона. горният е "активирай" или "блокирай временно".

Редактирано от EliDion
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Mitko каза:

Натрупаните точки само за покупки на сайта на Уиз Еър ли могат да се ползват или могат да се върнат по сметката на кредитната карта , като пари ? 

Само за покупки на сайта на Уиз Еър.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 19 часа, EliDion каза:

Бих казала (щото съм момиченце) - виж каква Убава снимка съм си сложиЛА. 😂😋

На "карти", отваря прозорец с картите,- избираш КК, отваря прозорец - най долу има два зелени бутона. горният е "активирай" или "блокирай временно".

Извинявай по навик съм писал в мъжки род. Благодаря за инфото !

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , Guinness каза:

Някой знае ли откога започва да важи членството за една година - от датата на покупка на самолет билет или веднага щом банката ми изкара картата? 

Ден-два след като получиш информацията, че си одобрен.

Може да вземеш картата и след седмица, но членството вече е активно в профила в Уизеър.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

В Унгария сериозно са орязали кешбека при кредитната карта на Wizz air, като са го намалили с 50% и са сложили месечен максимум за харчене от около 780 евро при което има кешбек. Според разни слухове причината за тази рестрикция е, че масово хората са правили плащания за по 5-10 000 евро месечно, като са плащали режийните на целия вход в блока и други подобни 🙂 В момента максимум около 100 евро може да се събере годишно за покупка на самолетен билет от Уиз ер.

Редактирано от Topfly
  • Шок 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
9 minutes ago, MARTiNSHO said:

Това е само за Унгария, нали? Че тамън имам една подобна сметка и мислех да я платя, хахаха

За Унгария, но може да го въведат и в България ако много Магеланци се изхитрят и почнат да харчат много 😉

Връзка към коментар

И аз мисля, че за полетите от София скоро ще има разни ограничения за членовета на Уиз. За един полет например не ми даваше никаква отстъпка. Чудя се обаче и по-скоро не знам в Румъния има ли такива карти на уиз?

Редактирано от ДиянаВ
Връзка към коментар
22 hours ago, ДиянаВ said:

И аз мисля, че за полетите от София скоро ще има разни ограничения за членовета на Уиз. За един полет например не ми даваше никаква отстъпка. Чудя се обаче и по-скоро не знам в Румъния има ли такива карти на уиз?

Хей какво имаш в предвид с това, че за един полет не ти даваше никаква остъпка? Има допълнителна отстъпка освен уиз дискаунт клуба ли ?

Връзка към коментар
преди 22 часа, ДиянаВ каза:

Чудя се обаче и по-скоро не знам в Румъния има ли такива карти на уиз?

това го бях писал преди няколко страници:

Има в 4 държави. В Северна Македония Wizz Card се издава от Комерциjална банка.  В Унгария - Erste bank, в Румъния - Bancpost, в Полша - PNB Paribas (допреди няколко месеца Raiffeisen Polbank е издавала W!Zz картата), в Абсурдистан - Банка ДСК 😄

image.png.988bfb2c50ab4cf6a6c76c5b370bdbb5.png

Редактирано от montepinar
  • Смея се 1
Връзка към коментар

От скоро имам уиз кредитната карта. Направих вече първите си покупки с нея и трябва да съм натрупала точки, защото вече ги и погасих като вкарах пари в бея на банкомат на банката. Все още обаче на профила ми в уиз не се отразяват тези точки в някаква стойност. Трябва ли аз нещо да правя, за да ги вкарам там или просто има забавяне понякога в прехвърлянето им като уиз кредит?

Връзка към коментар

Обикновено им трябват 2-3 работни дни след транзакцията. (понякога и повечко). Иначе няма значение, че си погасила кредита по картата.

И още едно уточнение, точките се натрупват в ДСК, и ти трябва да заявиш, че искаш да ги изтеглиш и да отидат към Уиз акаунта ти (още около 1-2 работни дни).

Най-лесният начин да следиш транзакциите е мобилното банкиране на банката. Аз ползвам ДСК Директ на лаптопа, а за телефона ДСК Смарт. На ДСК Директ ги има всички точки, които си събрала и от там директно може да заявиш прехвърляне към Уиз акаунта ти.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.