Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Днес взех моята, на 10 ден. Естествено, първо порових да проверя нещо,  което служителката не знаеше, а именно че картата може да се деактивира и активира от приложението, което е плюс.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Който има активирано интернет банкиране ДСК Директ преди да е получил картата, там може да следи статуса и - за производство, произведена, доставена в клон. Тоест в момента, в който се смени на статуса "доставена в клон" да отива да си я търси, а не след определения брой дни. 

П.С. Моята преди два месеца в началото като ги пуснаха беше готова за 5 дни.

• Шок 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, agenta каза:

Който има активирано интернет банкиране ДСК Директ преди да е получил картата, там може да следи статуса и - за производство, произведена, доставена в клон. Тоест в момента, в който се смени на статуса "доставена в клон" да отива да си я търси, а не след определения брой дни. 

П.С. Моята преди два месеца в началото като ги пуснаха беше готова за 5 дни.

Ами аз имам активирано, но си виждам само едната карта, която имам тази сега къде трябва да я търся? Трябваше ли да кажа на жената в клона като разписвах договорите, че имам активирано или то трябва да им излиза? Като кандидатствах за дебитната карта веднага ми се появи в профила и там си следих статуса.

п.с. Вчера подписах документите при одобрение в събота и днес вече имам активирано членство, това означава ли, че картата може да е готова?

Ъпдейт: Обадих се на оператор и ми продиктува някакъв код, който въведох и вече си я виждам 

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
16 minutes ago, Ivko said:

Ами аз имам активирано, но си виждам само едната карта, която имам тази сега къде трябва да я търся? Трябваше ли да кажа на жената в клона като разписвах договорите, че имам активирано или то трябва да им излиза? Като кандидатствах за дебитната карта веднага ми се появи в профила и там си следих статуса.

п.с. Вчера подписах документите при одобрение в събота и днес вече имам активирано членство, това означава ли, че картата може да е готова?

И тази трябва да ти е в секцията банкови карти. Иначе то им се появява, че имаш онлайн банкиране. Иначе, днес може да имаш активирано членство, но това не значи че пластиката е готова.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , agenta каза:

И тази трябва да ти е в секцията банкови карти. Иначе то им се появява, че имаш онлайн банкиране. Иначе, днес може да имаш активирано членство, но това не значи че пластиката е готова.

Да обадих се на оператор и си я добавих, но я виждам само през дск директ т.с. през уеб, а в приложенитео дск смарт не я виждам. Трябва ли и на двете места да я виждам?

А след като имам членство сега, а още нямам карта възможно ли е да се купят билети сега с отсъпка и да се плати с друга карта?

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Не може да се вижда в мобилното, вижда се само в Уеб-банкирането, в мобилното ще я видиш вече като е активна, след като си я получиш.

А щом имаш членство, провери го и в профила си в Wizz Air - там също трябва всичко да е коректно, да можеш да си купиш билети с намалението, което дава членството и да се плати с друга карта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Ivko каза:

Да обадих се на оператор и си я добавих, но я виждам само през дск директ т.с. през уеб, а в приложенитео дск смарт не я виждам. Трябва ли и на двете места да я виждам?

Логни се в ДСК Директ в сайта и отиди на 'Смарт Приложения' от менюто. Там провери дали картата е избрана, за да се вижда в мобилното приложение.

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 16 минути , agenta каза:

Не може да се вижда в мобилното, вижда се само в Уеб-банкирането

преди 5 минути , yordanov каза:

Логни се в ДСК Директ в сайта и отиди на 'Смарт Приложения' от менюто. Там провери дали картата е избрана, за да се вижда в мобилното приложение.

Да стана не беше избрана, появи се и в мобилното. Благодаря

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 21 часа, Ilian359 каза:

Важното е, че не го спазват. Първата ми карта я издадоха след 9 дни, втората след 8.

на мен ми казаха да дойда да си взема пластиката една седмица след подписването на договора. Но на практика след ден-два получих мейл от Wizzair , че ми е активиран Wizz Discount за една година. И по това разбрах, че са се задействали

Връзка към коментар

И моя казус най-после приключи с тази карта,като кандидастването и одобрението бе по-дълго от издаването. Обобщението при мен е следното:

1.Трето кандидастване-петък 03.08

2.Одобрение-събота 04.08

3.Подписване на договор-понеделник 06.08

4.Получаване на членство-вторник 07.08

5.Готова карта в клон-петък 10.08 /явно си зависи от клон-а или от колко одобрения/издавания са имали/

И да в дскдирект може да се следи процеса на картата кога е в клон, а не в приложението, че там си седи от самото начало 'за получаване', което се променя на 'активна' чак когато си я вземеш.

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , Ivko каза:

2.Одобрение-събота 04.08

3.Подписване на договор-понеделник 05.08

В твоята седмица явно или няма неделя, или тя е с дата 4.5.08 (четири цяло и пети август) :tongue: 

Извинявай, не се сдържах... :laugh: Честито за картата!

Редактирано от chandni
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 3 минути , chandni каза:

В твоята седмица явно или няма неделя, или тя е с дата 4.5.08 (четири цяло и пети август) :tongue: 

Извинявай, не се сдържах... :laugh: Честито за картата!

😂 ох а уж гледам календара и аз не знам какво пиша от вълнение сигурно, че след малко ще ходя да си я взема

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
1 minute ago, Ivko said:

😂 ох а уж гледам календара и аз не знам какво пиша от вълнение сигурно, че след малко ще ходя да си я взема

Честито! Пожелавам безаварйно ползване, след като я вземеш след малко, че си на финалната права. 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Като чета какви драми са с тази карта...

Аз нямах и нямам никакви проблеми.

Днес ми приключи месеца. Бонуса ми е в Wizzair. Половината вече е изхарчен. На вниманието на @Фичо, @chandni , билетите ми до Братислава излезнаха по 0.90 лв.:tongue:

Ама тук нали се възпитаваме в пиленето на центове и стотинки та забелязах следното::wink:

Бонуса е само върху целите левове от всяка транзакция т.е. ако има транзакция за 99.99 лв. то бонуса е 2%/4% върху 99.00 лв.  и така за всяка следваща.

По този случай ДСК/Wizz са ме прецакали с около 28 ст. за един месец.:angry2:

Редактирано от ven62
  • Харесвам 3
  • Браво 3
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Благодаря! и потвръждавам,както пише в условията и сега кредитния ми потвърди,че смс-те на кредитните карти са безплатни и картата се активира веднага

Опитвам се да си задам 3D парола през дск директ, но нещо ми дава грешка ,а смс си активирах през проблем. Дали е нещо временно или не става онлайн?

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
2 hours ago, Ivko said:

Благодаря! и потвръждавам,както пише в условията и сега кредитния ми потвърди,че смс-те на кредитните карти са безплатни и картата се активира веднага

Опитвам се да си задам 3D парола през дск директ, но нещо ми дава грешка ,а смс си активирах през проблем. Дали е нещо временно или не става онлайн?

За 3D паролата опитай по-късно да я активираш пред Директа, понякога така се случва забива им нещо по средата на деня. Иначе е доста удобно, защото 3D паролата е еднократна и всеки път ти пращат СМС с нея при плащане.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , agenta каза:

Иначе е доста удобно, защото 3D паролата е еднократна и всеки път ти пращат СМС с нея при плащане.

Абе точно това не ми харесва ,че на друга банка си слагам моя си и нея ползвам, а тия еднократни понякога от опит не ми пращат паролата 10мин и нищо не мога да направя имах такава случка с Уиз точно за плащане на билети. Дано от ДСК нямат проблем с това.

Връзка към коментар
преди 4 часа, agenta каза:

За 3D паролата опитай по-късно да я активираш пред Директа, понякога така се случва забива им нещо по средата на деня.

Не обадих се на оператор и се оказа, че не съм си активирал сертивикат за подписване на операции хах сега вече е готово

Връзка към коментар

Хайде и аз в кюпа. Днес отидох до офис и си подписах декларациите, казаха ми, че за 2 работни дни ще е готова. Дадоха ми избор - или 1000 лв веднага, или повече, но с удостоверение от работодателя.

Връзка към коментар
преди 10 часа, ven62 каза:

Като чета какви драми са с тази карта...

Аз нямах и нямам никакви проблеми.

Днес ми приключи месеца. Бонуса ми е в Wizzair. Половината вече е изхарчен. На вниманието на @Фичо, @chandni , билетите ми до Братислава излезнаха по 0.90 лв.:tongue:

Ама тук нали се възпитаваме в пиленето на центове и стотинки та забелязах следното::wink:

Бонуса е само върху целите левове от всяка транзакция т.е. ако има транзакция за 99.99 лв. то бонуса е 2%/4% върху 99.00 лв.  и така за всяка следваща.

По този случай ДСК/Wizz са ме прецакали с около 28 ст. за един месец.:angry2:

Какви са тези скъпи билети? На мене до Лондон ми излязоха без пари. Според мене пиши възражение. 

• Шок 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Здравейте,

И аз нещо съм се загледал за тези карти. Но едно нещо исках да изясня:

Теоретично доколкото разбрах 4 точки се полагат за всеки 1 лев похарчен в Уизз. Тоест за билети 100 лв, ще ти дадат 400 точки. Всяка точка се равнява на 1 стотинка. Тоест това са 4 лв? Теоретично, за да може да ти се полага един безплатен билет на цена от 20 лв, трябва в системата на Уизз да си похарчил грубо 500 лв? Това говорим без разбира се плащането при други търговци, където ти дават 2 точки за всеки похарчен лев?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.