Прескочи до съдържание

Qatar Airways - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 36 минути , Loverboy каза:

Вече май и не продават билети от София. 

Има още, ама цените вече са уау

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, adreno каза:

Има още, ама цените вече са уау

Ако намери човек, може спекулативно да си купи някаква дестинация и после да го ребукнат на хубав, голям самолет от Виена и да лети по-удобно. Но те вече нямат смислени цени от София така или иначе in the first place... 

Публикувано:

Тоест все пак наистина продаваха билети ,при положение , че вече са знаели за спирането на дестинацията.Малко циганска работа или нямат връзка с главния мозък.

• Харесвам 3
Публикувано:

за хората, които сменят дати и полети, за кой период са полетите? Аз имам планирани за след Коледа 2026, но нямам все още информация за тях.

Публикувано:
преди 15 минути , Vanko каза:

за хората, които сменят дати и полети, за кой период са полетите? Аз имам планирани за след Коледа 2026, но нямам все още информация за тях.

Октомври-ноември.

Публикувано:
преди 3 часа, T.E.Lawrence каза:

Доскоро имаше билети от октомври. Вече няма директни до Доха дори за година напред.

Няма да, край. Вече има с прекачвания през Атина или Рим примерно и после до Доха. Много жалко, защото за мен те бяха перфектният вариант за цяла ЮИ Азия. Сега ще трябва да разчитаме на турците главно и чат-пат на КЛМ примерно за Азия.

Публикувано:

Луфтханза  от поне година вече са с най-добрите цени за ЮИ Азия или поне за Китай , Хонконг и Тайланд.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 20 минути , stanimir каза:

Луфтханза  от поне година вече са с най-добрите цени за ЮИ Азия или поне за Китай , Хонконг и Тайланд.

От наколко месеца гледах цените за Китай. Катарците бяха с по-добри цени за определени дати. Затова купих от тях.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, stanimir каза:

Така е, даже имам за Китай по НГ от София и за май 27 до ХК, откъдето ще се ходи на други места.

Публикувано:

Преди войната Пекин / Шанхай / Бангкок често беше около 550€ с Луфти , Хонконг имаше дори на 520€ на няколко пъти.Сега вече са 50-60€ отгоре.Това е съпоставимо с най-добрите цени които Търкиш или Катар са изкарвали напоследък, но за конкретни дати може да са имали по-евтин полет от германците.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, stanimir каза:

KLM също е добър вариант.

Публикувано:

Да , ако е с едно прекачване.Много от по-евтините им полети от София са с по две - Белград / Букурещ и после Париж/Амстердам.При съпоставими условия предпочитам AF / KLM (и двете)  много пред Lufthansa.Ако оттеглянето на Qatar ги накара да се завърнат истински в България няма да е никак зле.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

Да , ако е с едно прекачване.Много от по-евтините им полети от София са с по две - Белград / Букурещ и после Париж/Амстердам.При съпоставими условия предпочитам AF / KLM (и двете)  много пред Lufthansa.Ако оттеглянето на Qatar ги накара да се завърнат истински в България няма да е никак зле.

есента летя до Хонг Конг и обратно от Тайван c KLM през Амстердам и цената е прилична.

• Харесвам 4
Публикувано:

Lufthansa имат доста добри цени за Азия, но и на тях вече не може много да се разчита с тези стачки, промени и т.н. Честно казано, направо не знам какво да мисля.

Ако Qatar наистина махат полетите от София, работата не отива на добре. Лошо ни чака откъм удобни връзки и избор на авиокомпании.

Дано поне Etihad или Emirates влязат при нас в бъдеще, че иначе изборът става все по-ограничен.

• Харесвам 1
Публикувано:

Дайте да правим една магеланска инвазия на CEO-то на Etihad и да пишем мейли масово, че сме гладни за качествени авиокомпании и да идват. Все ще ни чуят 😁

• Харесвам 3
  • Смея се 5
Публикувано:

"Магеланци пишат писмо на Султана".На Емира де, но нищо - може и на Ердоган да пишем.Новата метролиния с магелански пари я построи , а за благодарност - едно голямо нищо ! 

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Публикувано:

Не знам защо ми се смеете, аз не се шегувам 😁 може и на пиарите, ако не на CEO-то. Със сигурност ще му обърнат внимание 😁

• Харесвам 2
Публикувано:

Тук има списък с 13-те града, до които Катарските авиолинии спират да летят, както и датите.

https://simpleflying.com/qatar-airways-suddenly-suspends-flights-to-13-destinations-see-the-full-list-now/

София, Могадишу, Абуджа, Кано, Гасим, Джибути, Янбу, Таиф…

• Харесвам 7
Публикувано:

Е ако махат Сабиха, а остава голямото в Истанбул не е драма.  Да имат връзка с Турция поне 😉

• Харесвам 4
Публикувано:

Билетите за Декември 2026г също са отменени вече. Не излиза нещо сметката на тия цени да правим 3 прекачвания до ЮА, ще се търси алтернатива.

• Харесвам 1
Публикувано:

Привет, мога ли да чекирам две чанти багаж, при условие че влизат в разрешените кг.?

Не ми се е налагало досега, ама си купих раница във Виетнам, а базовият ми сак е малък и няма място за нея.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.