Прескочи до съдържание

София - Бали 297 € / лято 2019


Препоръчани мнения

На 29.08.2018 г. в 9:23, Lirea каза:

Моя приятелка взе с кредитна карта 2 билета барабар с какви ли не застраховки към него, но сега каза, че освен изтеглената за всичко това сума, турците са блокирали и още 1000 лева. Като са се обърнали към Esky, са им казали, че до няколко дни ще разблокират сумата, в противен случай ще трябва да попълват някакъв формуляр да им освободят парите. Седмица вече парите още са блокирани. Някой сблъскал ли се е със същия казус?  Защо може да блокират такива суми?

 

На 23.08.2018 г. в 13:28, Радослав каза:

Hi,

Unfortunately, the fare that was confirmed when you made the reservation was one wrongly imported by the airline.

In this moment the fare for your reservation is 1087.23 EURO. In our sistem has already colleted the amount 608.12 EURO, if you won't confirm the reservation at this fare , we will cancell the transaction and money will be visible in your account mabye tomorrow.

 Може би поради тази грешка са платени билетите на тарифата,която е била в сайта и след коригиране на цените остатъка от сумата е блокирана до потвръждение или отказ.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

На друг не са му блокирали до сега, така че това е единичен случай да се надяваме, може да не са могли да я изтеглят първия път и затова втори и така са блокирали два пъти... Плюс това останах с впечатление, че това се е случило още при плащането на билетите, а не в последствие...Така че да не всяване паника от сега, да мислим позитивно 🙂

Редактирано от zvezda9001
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.