Alexander Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 По обед се пробвах и не мина плащането, изписа ми, че цените са се вдигнали, поне не ми взе пари от картата. След това се отказах, говорих с няколко човека отново и преди малко пак се пробвах. Бая зор докато намеря на тези цени, имаше по-скъпи само,. Този път мина плащането и след 1 час дойдоха и билетите. Ние сме за сега 2+1 за 18.07-28.07. 2 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 (редактирано) преди 29 минути , Alexander каза: По обед се пробвах и не мина плащането, изписа ми, че цените са се вдигнали, поне не ми взе пари от картата. След това се отказах, говорих с няколко човека отново и преди малко пак се пробвах. Бая зор докато намеря на тези цени, имаше по-скъпи само,. Този път мина плащането и след 1 час дойдоха и билетите. Ние сме за сега 2+1 за 18.07-28.07. На същите дати сме 3 + още 2+2 и още 2+1 😛 Редактирано 21 август, 2018 от Цвете 4 2 1 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Преди 1 час, Juliaaa каза: Отиваш при някой застрахователен брокер и казваш, че искаш такава застраховка. Посочваш застрахователната сума и след 3 минути излизаш с полица. Точно това исках да избегна 🙂 , предпочитам да правя всичко on line. Благодаря все пак 🙂 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Ние сме 18-26 ☺️ 1 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 И ние сме от 18 до 26 юли 1 Връзка към коментар
TeddyBear Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Ние сме 2+1 за 18-31-ви, но на сайта на Търкиш ми дава: Error Due to a technical error the e-ticket cannot be shown. Връзка към коментар
vladostojanov Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Защо на мен 2 + 1 (2 възрастни плюс едно дете на 6 г.) ми го дава на цената на трима възрастни - 3 х 304 EUR? И при вас ли е така? Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 На нас в сайта на турските авиолинии ни излиза тръгване от София в 16:05, а не в 17:50 на 16.07.2019. При вас как е? 1 Връзка към коментар
aladinoplus Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Здравейте, +3 adult билета и от мен 18.7/28.7 през eSkyPL. Стискам палци да мине. Статусът ми е на чакащ електронен билет. Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 Да внеса нюанс на успокоение в редиците. Обадиха ми се от Esky около час след резервацията и ми казаха, че за тези дати са изчерпани местата за този клас и трябва да доплатя по 100 евро на човек. Аз попитах за другата резервация,на дъщеря ми, която направих 30 минути по - късно и се оказа, че за нея има билет от този клас ,на тази цена?! Аз никога не се предавам без пазарене и рекох на девойката, че искам да запазя тази цена и не искам да плащам повече, да предложи друг полет/ бях избрала първоначално с най- млък престой/. Въздъхна тя и каза, ще ти звънна пак. След 10-на минути пак се обажда. Има за други часове от София и с по- голям престой. Съгласявам се и мило помолвам да провери дали може да промени и резервацията на щерката, за да пътуваме заедно. Ох, аман от тебе, жено! Така си е помислила, бас държа, но за две минути оправи нещата, аз и благодарих сърдечно, и те така! Получих си билетите, както и другите от мойта агитка, но сайта на турците се е бъгнал от толкова магелански проверявания и ще пробвам утре пак. С две думи, надеждата, че ще останат билетите е голяма, щом от посредника променят и т.н., Поне такава ми е логиката. Хайде хаирлия да е! 6 4 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 преди 21 минути , Цвете каза: Да внеса нюанс на успокоение в редиците. Обадиха ми се от Esky около час след резервацията и ми казаха, че за тези дати са изчерпани местата за този клас и трябва да доплатя по 100 евро на човек. Аз попитах за другата резервация,на дъщеря ми, която направих 30 минути по - късно и се оказа, че за нея има билет от този клас ,на тази цена?! Аз никога не се предавам без пазарене и рекох на девойката, че искам да запазя тази цена и не искам да плащам повече, да предложи друг полет/ бях избрала първоначално с най- млък престой/. Въздъхна тя и каза, ще ти звънна пак. След 10-на минути пак се обажда. Има за други часове от София и с по- голям престой. Съгласявам се и мило помолвам да провери дали може да промени и резервацията на щерката, за да пътуваме заедно. Ох, аман от тебе, жено! Така си е помислила, бас държа, но за две минути оправи нещата, аз и благодарих сърдечно, и те така! Получих си билетите, както и другите от мойта агитка, но сайта на турците се е бъгнал от толкова магелански проверявания и ще пробвам утре пак. С две думи, надеждата, че ще останат билетите е голяма, щом от посредника променят и т.н., Поне такава ми е логиката. Хайде хаирлия да е! Това кога е станало, преди или след получаването на билетите? Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 А на мен сега ми възникна един въпрос места избирали ли сте си? Че аз не съм ...🤔 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 преди 4 минути , Alexander каза: Това кога е станало, преди или след получаването на билетите? Преди. Едва след като се съгласих с промяната ми пратиха билетите. Връзка към коментар
aladinoplus Публикувано: 21 август, 2018 Сподели Публикувано: 21 август, 2018 В момента, Цвете каза: Преди. Едва след като се съгласих с промяната ми пратиха билетите. За кои дати са билетите ако не е тайна? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 преди 5 часа, Цвете каза: Преди. Едва след като се съгласих с промяната ми пратиха билетите. Странно, ти си купила преди мен и са ти звъняли да ти предлагат от другите полети, а на мен не. Предполага се, че и на мен е трябвало да се случи същото. Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 преди 2 часа, Alexander каза: Странно, ти си купила преди мен и са ти звъняли да ти предлагат от другите полети, а на мен не. Предполага се, че и на мен е трябвало да се случи същото. Не е задължително. Явно такъв ми е късмета. Втората резервация си беше ок, въпреки по-късния час на направата и. преди 7 часа, aladinoplus каза: За кои дати са билетите ако не е тайна? 18-28.07 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Места по спомен се избираха 30дни преди полет. Но при нашите билети не знам дали това ще е възможно онлайн. Предния път ходих до офиса на Търкиш на Цар Осовбодител и там със служителя избрахме места за всички полети. 1 Връзка към коментар
aladinoplus Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Здравейте, получих билетите и ги проверих в сайта на турците- ок са. Май имам голям престой в Истанбул, което също е ок. Стискам палци да не ги отменят 🙂 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Честито и на мен! Дръпнаха парите, чакам си билетите 🙂 4 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Тема за Бали има ли? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 Има 🙂 6 Връзка към коментар
Vincent Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 20-31 🤗 331 days and 6 hours to go Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 (редактирано) 18-26 - 2 билета. Някой направи ли застраховки за билетите? Редактирано 22 август, 2018 от Миланка 2 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 22 август, 2018 Сподели Публикувано: 22 август, 2018 И аз в кюпа. 18-28 юли, с издадени електронни билети. Време е щерката да види малко свят. 🙂 3 3 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 23 август, 2018 Сподели Публикувано: 23 август, 2018 Някой днес успява ли още да отвори линковете или напълнихме самолета? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега