Прескочи до съдържание

София - Бали 297 € / лято 2019

Препоръчани мнения

По обед се пробвах и не мина плащането, изписа  ми, че цените са се вдигнали, поне не ми взе пари от картата. След това се отказах, говорих с няколко човека отново и преди малко пак се пробвах. Бая зор докато намеря на тези цени, имаше по-скъпи само,. Този път мина плащането и след 1 час дойдоха и билетите.

Ние сме за сега 2+1 за 18.07-28.07.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 29 минути , Alexander каза:

По обед се пробвах и не мина плащането, изписа  ми, че цените са се вдигнали, поне не ми взе пари от картата. След това се отказах, говорих с няколко човека отново и преди малко пак се пробвах. Бая зор докато намеря на тези цени, имаше по-скъпи само,. Този път мина плащането и след 1 час дойдоха и билетите.

Ние сме за сега 2+1 за 18.07-28.07.

На същите дати сме 3  +  още 2+2 и още 2+1 😛

Редактирано от Цвете
  • Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Juliaaa каза:

Отиваш при някой застрахователен брокер и казваш, че искаш такава застраховка. Посочваш застрахователната сума и след 3 минути излизаш с полица. 

Точно това исках да избегна 🙂 , предпочитам да правя всичко on line. Благодаря все пак 🙂

Връзка към коментар

На нас в сайта на турските авиолинии ни излиза тръгване от София в 16:05, а не в 17:50 на 16.07.2019. При вас как е?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да внеса нюанс на успокоение в редиците. Обадиха ми се от Esky около час след резервацията и ми казаха, че за тези дати са изчерпани местата за този клас и трябва да доплатя по 100 евро на човек. Аз попитах за другата резервация,на дъщеря ми, която направих 30 минути по - късно и се оказа, че за нея има билет от този клас ,на тази цена?! Аз никога не се предавам без пазарене и рекох на девойката, че искам да запазя тази цена и не искам да плащам повече, да предложи друг полет/ бях избрала първоначално с най- млък престой/. Въздъхна тя и каза, ще ти звънна пак. След 10-на минути пак се обажда. Има за други часове от София и с по- голям престой. Съгласявам се и мило помолвам да провери дали може да промени и резервацията на щерката, за да пътуваме заедно. Ох, аман от тебе, жено! Така си е помислила, бас държа, но за две минути оправи нещата, аз и благодарих сърдечно, и те така!  Получих си билетите, както и другите от мойта агитка, но сайта на турците се е бъгнал от толкова магелански проверявания и ще пробвам утре пак.

С две думи, надеждата, че ще останат билетите е голяма, щом от посредника променят и т.н.,  Поне такава ми е логиката. Хайде хаирлия да е!:crazy_pilot:

• Харесвам 6
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 21 минути , Цвете каза:

Да внеса нюанс на успокоение в редиците. Обадиха ми се от Esky около час след резервацията и ми казаха, че за тези дати са изчерпани местата за този клас и трябва да доплатя по 100 евро на човек. Аз попитах за другата резервация,на дъщеря ми, която направих 30 минути по - късно и се оказа, че за нея има билет от този клас ,на тази цена?! Аз никога не се предавам без пазарене и рекох на девойката, че искам да запазя тази цена и не искам да плащам повече, да предложи друг полет/ бях избрала първоначално с най- млък престой/. Въздъхна тя и каза, ще ти звънна пак. След 10-на минути пак се обажда. Има за други часове от София и с по- голям престой. Съгласявам се и мило помолвам да провери дали може да промени и резервацията на щерката, за да пътуваме заедно. Ох, аман от тебе, жено! Така си е помислила, бас държа, но за две минути оправи нещата, аз и благодарих сърдечно, и те така!  Получих си билетите, както и другите от мойта агитка, но сайта на турците се е бъгнал от толкова магелански проверявания и ще пробвам утре пак.

С две думи, надеждата, че ще останат билетите е голяма, щом от посредника променят и т.н.,  Поне такава ми е логиката. Хайде хаирлия да е!:crazy_pilot:

Това кога е станало, преди или след получаването на билетите?

Връзка към коментар
преди 4 минути , Alexander каза:

Това кога е станало, преди или след получаването на билетите?

Преди. Едва след като се съгласих с промяната ми пратиха билетите.

Връзка към коментар
преди 5 часа, Цвете каза:

Преди. Едва след като се съгласих с промяната ми пратиха билетите.

Странно, ти си купила преди мен  и са ти звъняли да ти предлагат от другите полети, а на мен не.

Предполага се, че и на мен е трябвало да се случи същото.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Alexander каза:

Странно, ти си купила преди мен  и са ти звъняли да ти предлагат от другите полети, а на мен не.

Предполага се, че и на мен е трябвало да се случи същото.

Не е задължително. Явно такъв ми е късмета. Втората резервация си беше ок, въпреки по-късния час на направата и. 

преди 7 часа, aladinoplus каза:

За кои дати са билетите ако не е тайна?

18-28.07

Връзка към коментар

Места по спомен се избираха 30дни преди полет. Но при нашите билети не знам дали това ще е възможно онлайн.

Предния път ходих до офиса на Търкиш на Цар Осовбодител и там със служителя избрахме места за всички полети.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте,

получих билетите и ги проверих в сайта на турците- ок са. Май имам голям престой в Истанбул, което също е ок.

Стискам палци да не ги отменят 🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.