Прескочи до съдържание

Авиоинциденти...

Oshko

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, Topfly каза:

Защо да е прекалено? Това е доста ефективен начин да предотвратят терористи да превземат самолета, докато пилота отива на тоалетна. Ако терористът е седнал и вързан с колана и на пътя към пилотската кабина има стюардеса с количка е доста малко вероятно един опит за презвземане на пилотската да е успешен.

Имам предвид частта с коланите. Иначе в предната кухня не трябва да има пътници и трябва да се блокира пътеката. 

Публикувано:
преди 1 час, randi каза:

Имам предвид частта с коланите. Иначе в предната кухня не трябва да има пътници и трябва да се блокира пътеката. 

Ако не е задължително да си закопчаят коланите, как ще им кажеш да не не чакат на опашка за тоалетна в предната кухня?  Стюардесата постоянно трябва да вика и да се разправя с пътниците и един терорист спокойно може да се възползва от суматохата. Процедурата е добре измислена По лошото е, че някои авиокомпании не гледат толкова строго на правилата и резултатът е инциденти като горния, където пилот спи по време на работа.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, Topfly каза:

Ако не е задължително да си закопчаят коланите, как ще им кажеш да не не чакат на опашка за тоалетна в предната кухня? 

Както става при Уиз и още много други компании. Сигурен съм, че знаеш как. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.