Прескочи до съдържание

Австралийска сБирка на по бирка - 18.10

Георги

Препоръчани мнения

Поздравления за идеята! Дано се превърне в традиция!

За съжаление аз няма да съм в България и ще изпусна, но ако има запис - ще го гледам.

Австралия ми е в плановете 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 18 часа, master_of_germs каза:

И ние се записваме с @Mistress of Germs. Но може да закъснея. "Никога не съм ги разбирал тези четвъртъци" (по "Пътеводителя..."). Тогава ходя да чета лекции във Враца; надявам се да сколасам навреме.

Обади се да пием по бира на обяд и после да тръгваме направо към София.

Лекциите не са важни!

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Тъмната страна би желала също да присъства и да види за какво става въпрос на този нов сбирков формат. Готови сме да осигурим на говорителя щурмоваци за защита от ... притеснения ... Гарантираме, че броят на дошлите и напусналите сбирката ще бъде един и същ ... по един или друг начин. 🙂

• Харесвам 5
  • Смея се 4
Връзка към коментар

И аз се записвам.

Пътуването ми до Австралия е едно от най-прекрасните, които съм имала и тази страна е оставила мили и топли спомени в мен.

С най-голямо удоволствие ще присъствам на представянето й.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ще дойда и аз. Мисля, че идеята за този формат е много добра, ще видим осъществяването как ще е. Австралия е интересна дестинация, макар и да не ми влиза в плановете за близките 5 години.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Ние с Бай Кольо с голямо удоволствие също ще дойдем на сБирката, и моля да бъдем записани.
Много ми харесва този по-различен формат!
И  Браво  за идеята да се разчупи формата на сБирките! Австралия на нас ни и мечта още от 1990 год.... а кой знае може и да се сбъдне?! 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
На 6.10.2018 г. в 14:26, Иван Попов каза:

Май ще е доста интересно, но и аз като @bobole4e май ще си мечтая само за Австралия.  :girl_witch:

И аз ще дойда. 🙂

Не забравяй,че доста често мечтите се сбъдват!И то когато най-малко очакваш!!!

• Браво 1
Връзка към коментар

Като видях заглавието, си викам - лелееееее, т’ва Магеланци, сбирка в Австралия, пак са уцелили евтини билети, щом толкова народ ще ходи😯

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 2 минути , AlexandraKo каза:

Като видях заглавието, си викам - лелееееее, т’ва Магеланци, сбирка в Австралия, пак са уцелили евтини билети, щом толкова народ ще ходи😯

Честно, и аз си го помислих в началото🙂 

Връзка към коментар
преди 27 минути , Polina каза:

Искам и Асяяяя!!!

Е искай де.

Ама да знаеш, че аз не съм една комуникационна компания известна напоследък с призива "Само поискай" 😄

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , Light каза:

Е искай де.

Ама да знаеш, че аз не съм една комуникационна компания известна напоследък с призива "Само поискай" 😄

Тия дни и аз с комуникационни компании се разправям... Та искаааамммм! 

Връзка към коментар

Записвам се. 
(Пускам мухата и на още някои приятели, които биха имали интерес) 

На 6.10.2018 г. в 11:16, Георги каза:

За първите пет записали се и дошли ще има малък австралийски подарък. Произведен в Китай, но купен от Австралия 🙂

А за последните пет - произведен в Австралия, нали?  :grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.