rik4o Публикувано: 21 ноември, 2018 Публикувано: 21 ноември, 2018 (редактирано) преди 22 часа, Alexander каза: Преди 5-6 години си купих офлайн карта на Европа за Sygic към телефон и днес получих мейл, че ми предлагат офлайн за целия свят за 12,99 евро, стандартно уж е 99 евро. Аз ще помисля, но съм склонен да я купя, заради страните извън ЕС, има време до 27.11.18. Картите са по държави и могат да се свалят и трият при желание. Вероятно не е само за мен офертата им, та ако някой има интерес да провери. преди 1 час, Alexander каза: Купих. Офлайна на Гугъл е много орязан, отделно, че не дава да се използва в пешеходен вариант. От години му се чудя на Sygic при подобни промоции и все не ми се отделяха средства, при положение че ползвам другите две популярни навигации. Но сега все повече се навивам да си взема направо Premium World + Traffic Lifetime за 19,99 евро с уж, както казва @Alexander, 80% намаление в цената. 🙂 За такива като мен, които нямат никакъв лиценз досега, предложението им в сайта ми изглежда приемлив вариант - даваш "само" 40 лв. вместо 200 и забравяш. 🙂 Редактирано 21 ноември, 2018 от rik4o 6
iMari Публикувано: 21 ноември, 2018 Публикувано: 21 ноември, 2018 (редактирано) Докато търся някакви оферти за Черен Петък от Flixbus,попаднах на такива от Ouibus.Днес дават ваучер за 20%при регистрация,отделно имат -40% намаление на избрани маршрути,а може да се пробвате и на колелото на късмета.Аз си спечелих 2 евро Редактирано 21 ноември, 2018 от Мари Николова 7 1
edbloom Публикувано: 21 ноември, 2018 Публикувано: 21 ноември, 2018 www.canaryfly.es - също се включват в Black Friday - полети от 5 евро между Канарските острови. 9
chandni Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 Въпросите за Flixbus са преместени в съответната тема:
П.Кръстев Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 21 часа, rik4o каза: От години му се чудя на Sygic при подобни промоции и все не ми се отделяха средства, при положение че ползвам другите две популярни навигации. Но сега все повече се навивам да си взема направо Premium World + Traffic Lifetime за 19,99 евро с уж, както казва @Alexander, 80% намаление в цената. 🙂 За такива като мен, които нямат никакъв лиценз досега, предложението им в сайта ми изглежда приемлив вариант - даваш "само" 40 лв. вместо 200 и забравяш. 🙂 Преди време си взех такъв лиценз за Андроид точно за 20 евро и все още го имам. Само че вече не съм с Андроид и се оказа, че не мога да си прехвърля лиценза на iOS. Съответно вече не използвам Sygic. Наистина беше много удобно обаче и се замислям дали да не го купя И за iOS. Така ще имам и двете опции вече 😄 4
chandni Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 6 минути , П.Кръстев каза: Преди време си взех такъв лиценз за Андроид точно за 20 евро и все още го имам. Само че вече не съм с Андроид и се оказа, че не мога да си прехвърля лиценза на iOS. Съответно вече не използвам Sygic. Наистина беше много удобно обаче и се замислям дали да не го купя И за iOS. Така ще имам и двете опции вече 😄 Дааааа... Ако се зачете човек, то и на скрийншота горе го пише... "Lifetime License for Android" 🙂 T.e. важи само за Android, а за iOS трябва да се купи отделно. 2
Plovdiv_BG Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 Започва след https://www.booking.com Разпродажба за Черен петък Спестете 40% или повече за избрани престои до 31 март 00Дни 00Часа 29Минути 4
chandni Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 22 минути , Plovdiv_BG каза: Започва след https://www.booking.com Разпродажба за Черен петък Спестете 40% или повече за избрани престои до 31 март 00Дни 00Часа 29Минути Нещо хич не им виждам намалението 🙂 Цените са си същите като вчера и онзи ден, каквито са и по другите сайтове! Крайно време е някой да ги осъди за подвеждаща реклама! 6
Goal & Boss Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 Броячът показва, че остават още около 3 минути до избухването 🙂
funny Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 9 минути , chandni каза: Нещо хич не им виждам намалението 🙂 Цените са си същите като вчера и онзи ден, каквито са и по другите сайтове! Крайно време е някой да ги осъди за подвеждаща реклама! Ще започне намалението след 2 минути ( евентуално) 🙂
Goal & Boss Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 (редактирано) Предлагам последните 10 секунди да ги изброим заедно, на глас - като за Нова година Редактирано 22 ноември, 2018 от Goal & Boss 1 10
chandni Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 Е, "избухнаха", няма що... Имам отворени два таба - преди и след "избухването"... Що тъй никаква разлика не намирам... не знам! 4 4
rik4o Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 9 минути , chandni каза: Е, "избухнаха", няма що... Имам отворени два таба - преди и след "избухването"... Що тъй никаква разлика не намирам... не знам! Може да не са избухнали на правилното място - нещо с мерника 😉 5
rik4o Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 (редактирано) Ето ги, малко по-точно - 409 оферти за Рим, 134 за Истанбул... Даже са се постарали да ги отбележат хората, да не се чудим. 🙂 Редактирано 22 ноември, 2018 от rik4o
Фил Публикувано: 22 ноември, 2018 Автор Публикувано: 22 ноември, 2018 (редактирано) преди 51 минути , chandni каза: Е, "избухнаха", няма що... Имам отворени два таба - преди и след "избухването"... Що тъй никаква разлика не намирам... не знам! Аз видя ли думичката "избрани/selected" и ми става ясно, че "прИмоцията" най-често е вятър и мъгла. И аз имам запазени в листата десетина обекта, които следя от около месец - никаква разлика преди 58 минути , chandni каза: Крайно време е някой да ги осъди за подвеждаща реклама! А, сигурно са си вързали гащите и от хилядите хотели, които предлагат, има 7-8 намалени за някои куци дати. Редактирано 22 ноември, 2018 от Фичо 4
Goal & Boss Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 @Фичо Явно са избирали много внимателно 1
Фил Публикувано: 22 ноември, 2018 Автор Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 1 минута , Goal & Boss каза: @Фичо Явно са избирали много внимателно и пестеливо 1 1
Дидко Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 Това си е подигравка, меко казано! Една моя резервация, която имам с безплатно анулиране, сега по време на "великата" им разпродажба е намалена точно с огромната сума от 5лв. 😁 А, и безплатното анулиране е премахнато - това също трябва да го приема като един вид "бонус"! 2 1
lesy Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 Моля, някой ако открие нещо 01-06.05.2019 до Азорите от лесно за стигане летище от София, да пише. Пътувам, нямам постоянно нет и пиша от телефона. 2
Goal & Boss Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 33 минути , Дидко каза: Една моя резервация, която имам с безплатно анулиране, сега по време на "великата" им разпродажба е намалена точно с огромната сума от 5лв. Като се има предвид, че за пет лева можеш да литнеш от Берлин до Испания и обратно, може да се каже, че намалението е щедро 4
funny Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 BLACK FRIDAY – CRUISE: Tallinn, Estonia to Helsinki, Finland for only €2 roundtrip DEPART:Tallinn, Estonia ARRIVE:Helsinki, Finland RETURN:Tallinn, Estonia DATES: Availability from November 2018 to February 2019 Example dates: 28th-29th Nov 12th-13th Dec 13th-14th Jan 10th-11th Feb and more… STOPS: SHIP:Eckero Line https://www.secretflying.com/posts/black-friday-cruise-tallinn-estonia-to-helsinki-finland-for-only-e2-roundtrip/?fbclid=IwAR2JWMXB2owz_IlZPdlRfuMhNWjIOQK41HryLcbXxtuNoMLGuJ0Il46klKA 6
Captain45 Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 По принцип внимайвайте какво си буквате по тези черни петъци защото търговците точно това използват и понякога може да ви излезе доста по-солено.
Doctor Who Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 (редактирано) преди 33 минути , plamenk каза: По принцип внимайвайте какво си буквате по тези черни петъци защото търговците точно това използват и понякога може да ви излезе доста по-солено. При съмнения споделяйте сайтовете. Повече преглеждания в тях само биха помогнали. Редактирано 22 ноември, 2018 от Таньо 2
chandni Публикувано: 22 ноември, 2018 Публикувано: 22 ноември, 2018 MMT са ми напълнили wallet-a с 6700 безполезни рупии 🙂 В момента предлага Цитат Increased wallet limit for even more savings Surprise! 1.5x wallet discount on hotels Offer valid for limited time. Освен това прилагат автоматично код INTL_CBCARD с който пише, че дават кешбек на всички карти - включително и международни. С резервацията за 7500 рупии ми свалят 538 рупии от уолета и 522 ще върнат като кешбек по картата до 72 часа. 4
Фил Публикувано: 22 ноември, 2018 Автор Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 41 минути , chandni каза: MMT са ми напълнили wallet-a с 6700 рупии 🙂 Връзкарка , моят портфейл е занулен 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега