Прескочи до съдържание

Черен петък 2018

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 22 часа, Alexander каза:

Преди 5-6 години си купих офлайн карта на Европа за Sygic към телефон и днес получих мейл, че ми предлагат офлайн за целия свят за 12,99 евро, стандартно уж е 99 евро. Аз ще помисля, но съм склонен да я купя, заради страните извън ЕС, има време до 27.11.18. Картите са по държави и могат да се свалят и трият при желание.

Вероятно не е само за мен офертата им, та ако някой има интерес да провери.

преди 1 час, Alexander каза:

Купих.

Офлайна на Гугъл е много орязан, отделно, че не дава да се използва в пешеходен вариант.

От години му се чудя на Sygic при подобни промоции и все не ми се отделяха средства, при положение че ползвам другите две популярни навигации. Но сега все повече се навивам да си взема направо Premium World + Traffic Lifetime за 19,99 евро с уж, както казва @Alexander, 80% намаление в цената. 🙂

За такива като мен, които нямат никакъв лиценз досега, предложението им в сайта ми изглежда приемлив вариант - даваш "само" 40 лв. вместо 200 и забравяш. 🙂

sygic_80.png.6a539f863982810d374e8782fc2c365f.png

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 6

Докато търся някакви оферти за Черен Петък от Flixbus,попаднах на такива от Ouibus.Днес дават ваучер за 20%при регистрация,отделно имат -40% намаление на избрани маршрути,а може да се пробвате и на колелото на късмета.Аз си спечелих 2 евро:smile:

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:
преди 21 часа, rik4o каза:

От години му се чудя на Sygic при подобни промоции и все не ми се отделяха средства, при положение че ползвам другите две популярни навигации. Но сега все повече се навивам да си взема направо Premium World + Traffic Lifetime за 19,99 евро с уж, както казва @Alexander, 80% намаление в цената. 🙂

За такива като мен, които нямат никакъв лиценз досега, предложението им в сайта ми изглежда приемлив вариант - даваш "само" 40 лв. вместо 200 и забравяш. 🙂

sygic_80.png.6a539f863982810d374e8782fc2c365f.png

Преди време си взех такъв лиценз за Андроид точно за 20 евро и все още го имам. Само че вече не съм с Андроид и се оказа, че не мога да си прехвърля лиценза на iOS. Съответно вече не използвам Sygic. Наистина беше много удобно обаче и се замислям дали да не го купя И за iOS. Така ще имам и двете опции вече 😄 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 минути , П.Кръстев каза:

Преди време си взех такъв лиценз за Андроид точно за 20 евро и все още го имам. Само че вече не съм с Андроид и се оказа, че не мога да си прехвърля лиценза на iOS. Съответно вече не използвам Sygic. Наистина беше много удобно обаче и се замислям дали да не го купя И за iOS. Така ще имам и двете опции вече 😄 

Дааааа... Ако се зачете човек, то и на скрийншота горе го пише... "Lifetime License for Android" 🙂 T.e. важи само за Android, а за iOS трябва да се купи отделно.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 минути , Plovdiv_BG каза:

Започва след 

https://www.booking.com

Разпродажба за Черен петък

Спестете 40% или повече за избрани престои до 31 март

00Дни  00Часа  29Минути   

Нещо хич не им виждам намалението 🙂 Цените са си същите като вчера и онзи ден, каквито са и по другите сайтове! Крайно време е някой да ги осъди за подвеждаща реклама! :shok:

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 9 минути , chandni каза:

Нещо хич не им виждам намалението 🙂 Цените са си същите като вчера и онзи ден, каквито са и по другите сайтове! Крайно време е някой да ги осъди за подвеждаща реклама! :shok:

Ще започне намалението след 2 минути ( евентуално) 🙂

Предлагам  последните 10 секунди да ги изброим заедно, на глас - като за Нова година :grin:

Редактирано от Goal & Boss
  • Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:

Е, "избухнаха", няма що... :grin: Имам отворени два таба - преди и след "избухването"... Що тъй никаква разлика не намирам... не знам! :nono:

• Харесвам 4
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 9 минути , chandni каза:

Е, "избухнаха", няма що... :grin: Имам отворени два таба - преди и след "избухването"... Що тъй никаква разлика не намирам... не знам! :nono:

Може да не са избухнали на правилното място - нещо с мерника 😉

• Смея се 5

Ето ги, малко по-точно - 409 оферти за Рим, 134 за Истанбул...

image.png.d135beccba08b69b670f97adf13debba.png

Даже са се постарали да ги отбележат хората, да не се чудим. 🙂

booking2.png.59a4f7cd07cb74da90f1cf0b40475f64.png

Редактирано от rik4o
преди 51 минути , chandni каза:

Аз видя ли думичката "избрани/selected" и ми става ясно, че "прИмоцията" най-често е вятър и мъгла. :wink3: 
И аз имам запазени в листата десетина обекта, които следя от около месец - никаква разлика

преди 58 минути , chandni каза:

Крайно време е някой да ги осъди за подвеждаща реклама! :shok:

А, сигурно са си вързали гащите и от хилядите хотели, които предлагат, има 7-8  намалени за някои куци дати.  :grin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Публикувано:

Това си е подигравка, меко казано!

Една моя резервация, която имам с безплатно анулиране, сега по време на "великата" им разпродажба е намалена точно с огромната сума от 5лв.  😁 А, и безплатното анулиране е премахнато - това също трябва да го приема като един вид "бонус"!

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Моля, някой ако открие нещо 01-06.05.2019 до Азорите от лесно за стигане летище от София, да пише. Пътувам, нямам постоянно нет и пиша от телефона. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 33 минути , Дидко каза:

Една моя резервация, която имам с безплатно анулиране, сега по време на "великата" им разпродажба е намалена точно с огромната сума от 5лв. 

Като се има предвид, че за пет лева можеш да литнеш от Берлин до Испания и обратно, може да се каже, че намалението е щедро :grin:

• Смея се 4
Публикувано:

BLACK FRIDAY – CRUISE: Tallinn, Estonia to Helsinki, Finland for only €2 roundtrip

DEPART:
Tallinn, Estonia

ARRIVE:
Helsinki, Finland

RETURN:
Tallinn, Estonia

DATES:
Availability from November 2018 to February 2019

Example dates:
28th-29th Nov
12th-13th Dec
13th-14th Jan
10th-11th Feb

and more…

STOPS:

SHIP:
Eckero Line

• Харесвам 6
Публикувано:

По принцип внимайвайте какво си буквате по тези черни петъци защото търговците точно това използват и понякога може да ви излезе доста по-солено.

преди 33 минути , plamenk каза:

По принцип внимайвайте какво си буквате по тези черни петъци защото търговците точно това използват и понякога може да ви излезе доста по-солено.

При съмнения споделяйте сайтовете. Повече преглеждания в тях само биха помогнали.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
Публикувано:

MMT са ми напълнили wallet-a с 6700 безполезни рупии 🙂 В момента предлага 

Цитат

Increased wallet limit for even more savings

Surprise! 1.5x wallet discount on hotels Offer valid for limited time.

Освен това прилагат автоматично код 

INTL_CBCARD

с който пише, че дават кешбек на всички карти - включително и международни. С резервацията за 7500 рупии ми свалят 538 рупии от уолета и 522 ще върнат като кешбек по картата до 72 часа.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.