Прескочи до съдържание

Level - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , r_nikolov1 каза:

"BackToSkies" промоцията на Level с цени от 179 евро за Барселона - Ню Йорк

Оффф, отначало помислих, че са за двупосочни полети тези цени ... 

• Смея се 4
Публикувано:
преди 5 минути , Фил каза:

Оффф, отначало помислих, че са за двупосочни полети тези цени ... 

Щеше да е страхотно...

Скоро не съм виждал подобни цени при тях.

Аз следя за Маями и чакам да паднат около 180 евро в посока от Барселона - очаквам това да стане около черния петък.

Публикувано:

А, ще намериш. Следи и други , може да имат по-добра цена.Air Europa примерно ако държиш да летиш от Барселона.При Level тъпото е че обяват еднопосочна цена , но тя е само ако избереш двупосочен полет.Много подвеждаща реклама и съм се чудел , защо всичките потребителски и ала-бала защити в ЕС допускат подобни неща.Вчера коментирахме Booking , но тук става  дума за умишлено подвеждане на потребителите.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

ри Level тъпото е че обяват еднопосочна цена , но тя е само ако избереш двупосочен полет.

Хммм, това са нови мурафети, преди време (не мога да кажа колко точно) не беше така! 

Публикувано:
31 minutes ago, Фил said:

Хммм, това са нови мурафети, преди време (не мога да кажа колко точно) не беше така! 

Някъде през 2020/2021 го въведоха.Веднага след пандемията.Преди това ставаха хубави OJ комбинации.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.