Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не може, не само Луфтханза, а въобще резервационните системи са направени така. Евентуално пробвай с базови и един багаж отделно

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 минути , neuromancer каза:

Не може, не само Луфтханза, а въобще резервационните системи са направени така. Евентуално пробвай с базови и един багаж отделно

Ех, все си мислех, че и в това нормалните компании ще са напред от Ryan/Wizz, но уви 😅 Благодаря! 

Публикувано:

така са конструирани базите данни още откакто се издават билети

класа на билета е към резервацията, а не към пътника

• Харесвам 1
Публикувано:

Не може, и аз така пробвах. Купихме два билета на лайт и на отделна резервация класик. За разлика от лоу коста обаче Луфти поне не надува цената като надуши, че я гледаш прекалено много 😀 Цената си остана същата и за втората резервация. При Уиз щеше да скочи поне двойно. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Не само че не надува цената , а мисля си остава бетон. Януари 2 дни преди MXP-VIE-VAR , куфар 23 кг 58-59лв . За май месец имам VAR-MUC-VIE и пак си е 58-59лв в момента. 

Сега влязох в моя резервация на Ryanair и за TRN-BCN ми искат отсега 45 евро за 20кг багаж, но да не отклоняваме темата.

• Харесвам 1
Публикувано:
6 hours ago, Kosta Grudov said:

Здравейте! 

Имам въпрос към пътуващите с Луфтханза - имам ли вариант на една резервация да купя различен клас билети за различните пътници? В случая, ако пътуваме двама - единият пътник да е с Economy Light само с ръчен багаж, а другият с Economy Classic - с чекиран от 23кг. 
Просто един чекиран куфар ще е достатъчен за пътуването, а разликата е около 120лв в различните икономи класове. 

Не успях нито през апп-а, нито през браузър да го симулирам това, за отделни резервации е ясно, но искам да купя всички билети накуп. 
Благодаря! 

Не става. С две отделни само. Но си помисли добре дали искаш един да е лайт. Няма да може да седите заедно, защото лайт не позволява избор в нито един момент, но може се примолите на чекин да ви сменят местата или след като видите мястото на лайт, другият да избере до него, ако има.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, horus92 каза:

Не става. С две отделни само. Но си помисли добре дали искаш един да е лайт. Няма да може да седите заедно, защото лайт не позволява избор в нито един момент, но може се примолите на чекин да ви сменят местата или след като видите мястото на лайт, другият да избере до него, ако има.

Всъщност има вратичка. Без значение на каква тарифа са ти билетите, ако са на една резервация не ви разделя, ако сте на отделни резервации трябва при чек ин да избереш бутона добавяне на обще пътници докато се чекираш и да въведеш данните от другата резервация и така пак ви слага да сте заедно, но разбира се не си избирате къде. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Чудесно, благодаря на всички 🙂  Май в крайна сметка ще сме с два чекирани багажа, така може да спестим мъкненето на cabin bags 🙂

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.