Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не е цитат, лично мнение!

Изключително ниски цени за всички дестинации даже след година.

Нека ги подкрепим като отговор на предложенията им, а и да ги запазим на пазара, защото въпреки по-високите си цени Райън ги изтласква, а монопола на който  и да на българска почва, винаги е унищожителен за клиента...

https://www.wizzair.com/bg-bg/poleti/tursachka-za-ceni/софия/навсякъде/1/1/1/1/0/0/2026-07-01/2026-07-01?flexible=anytime&duration=1_week&utm_source=wizz&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_email_05_18_2026_network_promo_minfare_reminder2_BG&utm_content=newsletter_email_05_18_2026_network_promo_minfare_reminder2_BG&utm_term=cta-url&ua_linkname=CTA

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 минути , Doctor Who каза:

Нека ги подкрепим като отговор на предложенията им, а и да ги запазим на пазара, защото въпреки по-високите си цени Райън ги изтласква, а монопола на който  и да на българска почва, винаги е унищожителен за клиента...

Предполагам това е цитат...

Иначе даже много ги подкрепяме. Само за лятото имам планирани 6 полета с тях, при само 4 с конкуренцията. Други 2 отпаднаха, защото отмениха едната отсечка 😞

Наистина са извадили много добри цени и ще видя да пазаря и за догодина от рано 🙂

Не че с приходите от мен ще оправят финансовите баланси, но пък купих няколко техни акции, а те взеха, че паднаха след това. Вярвам в тях де 📈

Публикувано:
преди 11 минути , jorocontrola каза:

Предполагам това е цитат...

Иначе даже много ги подкрепяме. Само за лятото имам планирани 6 полета с тях, при само 4 с конкуренцията. Други 2 отпаднаха, защото отмениха едната отсечка 😞

Наистина са извадили много добри цени и ще видя да пазаря и за догодина от рано 🙂

Не, не е цитат. Започва да ми става тъжно за тях, а и за нас ако ги изгубим.

Специално за тебе в другата тема - погледни след минути. 🙂 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , Doctor Who каза:

Не, не е цитат. Започва да ми става тъжно за тях и за нас ако ги изгубим ...

Купувам и Рим за другата пролет за 4ма. Като цяло на мен самолетите и обслужването на Уиз ми допадат повече и ги предпочитам, само да не летяха от гадният Т1 или поне ЛаунджКий да включат едно заведение и там...

• Харесвам 3
Публикувано:

Да купувам за догодина, че и с една съботна нощувка престой е абсолютно безсмислено за мен.

99% няма да остане така полета.

Публикувано:
преди 32 минути , Ivko каза:

Ами какво подкрепяне, като 90% купуваме с кредити 😄

Ние морално. А и понякога доплащаме, ако кредитът не стига. Но морално сме с тях. 

• Харесвам 1
  • Смея се 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Цени на УИЗ в юни за Барселона:

image.png.870005ca2e0e68e350081d055b474060.png

Кой би си купил на такива цени след 20% off днес?!

image.png.397306ece173637eb5162ff695cd53a5.png

image.png.871d37cbcdee703ddc75d588bfc2d7d1.png

image.png.a5c8630ddfc5efcd3be6f35d35877b91.png

image.png.7feb529140f0308726eec6e21a7195ea.png

image.png.064c5011a4d177d399bd0f566185f7bc.png

image.png.d4dd12789e2b9b8501fb5273ca948785.png

image.png.20d07a121f9c366c38255eccad47c323.png

и т.н.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 16 минути , Doctor Who каза:

Кой би си купил на такива цени след 20% off днес?!

Точно заради това има нещо подозрително в ниските цени на Уиз последният месец. Толкова ниски за това време на годината бяха в разгара на пандемията. Дано да бъркам. 🙂

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 41 минути , iMari каза:

Точно заради това има нещо подозрително в ниските цени на Уиз последният месец. Толкова ниски за това време на годината бяха в разгара на пандемията. Дано да бъркам. 🙂

Да де, ама има и ниски цени за след 7-10 дни. Не мисля, че имат опция да отменят тези полети и да се мине без компенсация.

По Ковид продаваха билети от/до летища, дето беше ясно, че се пуснат кепенците. Сега няма да имат извинение. Явно това е положението на пазара в момента... :snooks:

Конкуренцията също е с доста ниски цени. Не са само Уиз този път.

• Харесвам 2
Публикувано:

Ако реално има криза с авиационно гориво може би няма да дължат обезщетение, ако се приеме, че това е форсмажор. Не знам, просто ми е странно Уиз изведнъж да намалят цените така. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Те може да хлопнат кепенци и от днес за утре , видяхме го вече отвъд океана , последно и с Play в Исландия.

Да кажем, че Wizz имат още някакви пари и поне засега това няма да се случи 🙂

Абе докато ги има летете , после ще го мислим. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Ние имаме полет след няколко дни с Wizz. Получих имейл, че ако променя датата с 1 ден, ще ми преведат в акаунта в сайта им по 150-200 евро на човек в зависимост от полета, който избера. И смених часовете. Тъкмо ще прекараме още 1 ден. След няколко минути имах 400 евро в кредити. 

• Харесвам 3
  • Браво 5
Публикувано:
преди 8 минути , Stryper каза:

След няколко минути имах 400 евро в кредити. 

Явно зависи от дестинацията. Някъде имат много места за продаване, другаде пък са в овърбукинг...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 11 минути , jorocontrola каза:

Явно зависи от дестинацията. Някъде имат много места за продаване, другаде пък са в овърбукинг...

Имат леко неразбираема политика при избора на дестинации. Все се каня да пиша в другата тема и да подискутираме върху това и т.к. със сигурност ни четат, ще вземат някоя добра идея.

Иначе тази година при моите полети всичко беше запълнено. @stanimir, @iMari - МОЖЕ ПЪК ДА ИМ Е ПОТРЪГНАЛО и затова намаляват цените! :smile:

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Ще са първите които намаляват цени, когато им потръгне.Дано и Търкиш да направят така.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Последните им 2-3 години бяха доста тегави покрай проблемите с двигателите Прат&Уитни. Би трябвало да са на финала.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.